מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמת דגש רב על מראה חיצוני טוב או לארוני05/08/2010
אני בת 23 נראה לי שאני נחמדה ונראת טוב ויש לי מה להציע. לא מזמן חבריי העירו לי על נקודה בחיי. כשאני יוצאת עם מישהו ממש חשוב לי שהוא יראה לי טוב. זא שחברות שלי אמרו לי שהן לא נמשכו לחברים שלהן מייד ורק אחרי שהכירו את האופי שלהם אז התחילה המשיכה. אני חושבת שלא תהיה לי הסבלנות לחכות עד למשיכה כזאת ואני אפרד מהם קודם. הנקודה המעניינת היא כי מאוד חשוב לי להמשך אליהם וגם כדי שמבחוץ יגידו איזה שווה מי שהיא יוצאת איתו. אני לא יודעת אם זה באמת נובע מבטחון עצמי נמוך שדורש אישור מהסביבה...
אני כן רוצה לשפר כי זה לא נחמד לפסול כל אחד ומהר ולפעמים גם להתחרט....
רציתי לשמוע לעצתכן אם מאיפה זה נובע ואיך אפשר לפשר
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה מינית וכל היתר
אביטל שטרית05/08/2010רוני היקרה ,את מעלה כאן שתי סוגיות מעניינות, ראשית סיפרת שחשוב לך שחברך ימצא חן בעיניי חברותייך, במידה מבוקרת זאת התנהגות סבירה לחלוטין. מרביתנו שואפים כי האנשים המשמעותיים בחיינו הסתדרו זה עם זה ,] יחבבו זה את זה , לא תמיד זה מסתדר לנו ואנו משלימים עם כך . הדבר הופך לבעייתי רק כשהצורך באישור הסביבה הופך לתלות ופוגע ביכולת לבצע החלטות עצמאיות האם זהו המצב? האם את נזקקת "לאישורים" רק בנוגע לגברים,או שהחלטות נוספות מושפעות מדעותיהם של מכירייך ועד כמה זה מפריע לך?
ובנוגע למשיכה, חשוב להפתח לקשרים שונים ,להעניק הזדמנות לאנשים להכיר ולא לפסול על הסף ובכל זאת במשיכה מינית ישנו יסוד חלקלק, את יכולה לפגוש בחור חכם נבון ואדיב אשר יענה על כל הדרישות הרציונליות שלך ובכל זאת זה לא יהייה זה . הרצון להמשך לגבר עמו את מקיימת מערכת יחסים אינטימית הוא לגיטמי וזה לא הופך אותך לרדודה ושטחית, מתחת למסכות ולבגדים כולנו קצת כאלה, לכולנו יש תשוקות ויצרים וזה לא בהכרח דבר רע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)