כדאי לי להתחיל לקחת גלולות אם אני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי לי להתחיל לקחת גלולות אם אני
    רותם
    12/08/2010

טיפוס "מרחף"? חשבתי להתחיל לקחת גלולות לסדר את המחזור ולעזור לעור הפנים וכו'... אבל אני כל הזמן מפחדת שאני אשכח לקחת את הגלולה באיזה יום כזה או אחר ואני אתחיל לדלג על גלולות וזה יעשה לי נזק. מה אתן אומרות? לוותר על הגלולות? לנסות אמצעי מניעה אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחויבות

אביטל שטרית
    13/08/2010

רותם יקירתי היות ומחויבות היא דבר אישי, את היחידה הרשאית לענות על שאלה זו, האם את מגדירה את עצמך כבחורה אחראית , למרות הריחוף? האם את מסוגלת להתחייב ולעמוד בהתחייבותיך? אני משוכנעת שאם תחליטי כי את מחוייבת לנושא כלשהו את תצליחי לעמוד בהתחייבותך,ייתכן שהגלולות אינן משאת נפשך ולכן תתקשי להתמיד לקחתן, זה רק עניין של החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא?

סיגי
    14/08/2010

אני בטוחה שאם זה מספיק חשוב לך ובטח אם זה משמש לך כאמצעי מניעה את תעשי הכל כדי לזכור לקחת גלולה כל יום. דרך אגב, את יכולה לשים לך תזכורת בנייד ויש עוד כל מיני אפשרויות לזכור. אני למשל מקבל SMS כל יום בשעה קבועה, זה שירות כזה שנקרא "מזכירונט" שאני מקבלת דרך האתר של הגלולות שאני לוקחת (פמינט), אם תקבלי אותן אז הרופא שלך בטח כבר יספר לך על זה...
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה