מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות ..מרים28/08/2010
אז ככה, אני מרים בת 15 וישלי שקיות שחורות מתחת לעיניים ואני גם חיוורת בנוסף .
אני רוצה ללכת לקוסמטיקאית או רופא עור שיבדקו אותי, אם אפשר להעלים את השקיות .
וזה לא מחוסר שינה ועשיתי בדיקות דם ולא היה משהו מיוחד, גם זה לא גנטי לא לסבתא או אמא שלי יש שקיות שחורות מתחת לעיניים .. הבעיה שלי שאני תמיד שמה איפור להסתיר את השקיות והחיוורון .
ואני לא יודעת מה לעשות, איך אני אמורה להגיע לרופא עור או הקוסמטיקאית בלי איפור ?
אני לא יוצאת מהבית בלי ! ואני לא רוצה ללבוש משקפי שמש כי אני אראה מטומטמת ..
ואמא שלי לא יכולה להקפיץ אותי או משהו .. אני לא יודעת מה לעשות !
אני כ"כ רוצה לבקר אצל מישהו מיקצועי שיגיד לי איך נפטרים מזה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניהול בעיה לעומת בעיה מנהלת
מורן זיו-אש30/08/2010שלום לך,
על פניו, נשמעת בעיה מציקה ומפריעה מאוד, יחד עם זאת, פשוטה לכל הדעות. למרות זאת הנושא מנהל אותך ונראה כי מעט איבדת שליטה... האם זה הקושי למצוא פתרון טכני או משהו עמוק יותר?
עולות השאלות הבאות: עד כמה את מעוניינת באמת לפתור את המצב? מה הרווחים שלך מהבעיה? כיצד יראו חייך ללא הכתמים מתחת לעיניים? עם אילו נושאים תאלצי להתמודד אז?
אני בטוחה שמבחינה טכנית תוכלי למצוא פתרון הולם...
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)