הזמהנ לחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמהנ לחתונה
    ליאת
    14/09/2010

שלום לכולן,
    אינני יודעת אם הפורום הזה הוא המקום הנכון לשאלתי, אך זה הכי טוב שמצאתי ברשימת הפורומים...
    וכזה הוא סיפור המעשה:
    לפני כשלוש שנים הכרתי בחורה במקום עבודה והקשר בינינו הפך למאוד קרוב, סיפרנו זו לזו דברים אינטימיים והרגשנו חברות טובות מאוד (מסתבר שלשתינו היו חוויות ילדות טראומטיות שהובילו לתפיסה קצת דכאונית של החיים). הבעיה שנוצרה היא שהרגשתי שהחברות בינינו לא בריאה לי (הדיבורים איתה היו מדכאים מאוד, המון אלכוהול היה מעורב וזה התחיל לפגוע לי בזוגיות) ולכן לפני כשנה ניתקתי איתה את הקשר...ולא בצורה הכי מדהימה (השאלה האם ניתוק קשר יכול בכלל להיעשות באופן שלא פוגע בצד שמתנתקים ממנו? לא נראה לי),
    כעת, אני עומדת להתחתן ואינני יודעת האם להזמין את אותה הבחורה לחתונתי? מצד אחד אני חושבת שכשאירוע כזה חשוב מתרחש, לא להזמין אדם שהיה כה קרוב, למרות מה שקרה זה מעליב ופוגע כפליים וגם לא נכון, אך מצד שני אנחנו לא מדברות...
    אשמח לשמוע את דעתכן בעניין, מה נראה לכן כדאי לעשות? מה אתן הייתן עושות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזמהנ לחתונה

הוספת תגובה

• היום המאושר בחייך

מורן זיו-אש
    15/09/2010

שלום לך,
    ראשית, מזל טוב על חתונתך!!!
    שנית, לעניין עצמו, יום החתונה, עבוד החתן והכלה, משפחותיהם וקומץ חברים קרובים, הוא היום המאושר בחייהם, נקודת ציון במערכת היחסים, יום מרגש וכו', אבל לשאר האנשים הוא עוד יום, והם בטח לא מתרגשים כמו הנוגעים בדבר. הנקודה היא שהיום הזה הוא חשוב בעיקר עבורך.
    לפעמים יש לאנשים נטייה להזמין לחתונתם אנשים מהעבר, כל מני חברים מהתיכון/צבא/לימודים/אקסים וכד'. אני באופן אישי לא מתחברת לזה. במקרה שלך זה יותר קיצוני, אתן אפילו לא בקשר רחוק, יותר מזה, את בחרת לנתק איתה את הקשר.
    חשבי עליה, אולי עדיין פגועה ממך ומהדרך שבה הקשר הסתיים, לא דיברתן כבר שנה ואת לא יודעת שום פרט על חייה כעת. אם אני הייתי במקומה, הייתי חושבת שזה חוצפה. בינינו, זה לא שיהיה לכן בדיוק זמן להשלים פערים באירוע או לפטפט על ימים עברו- מדוע את צריכה אותה שם?
    את בחרת להתנתק ממנה למרות שהייתן מאוד קרובות, עליך לעמוד מאחורי ההחלטה הזו. אם את מתחרטת, אל תקשרי זאת לעובדה שאת מתחתנת.
    זאת, כמובן, רק דעתי... שתהיה חתונה שמחה ומאושרת!!!!

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה