מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה....צליל19/09/2010
שלום!הבעיה שלי היא כזאת:בתחילת החופש הגדול(לפני חודשיים וקצת)הכרתי מישהו דרך הפייסבוק....דיברנו דיברנו ודיברנו-אני עשיתי את זה מתוך שיעמום והוא כנראה מאותה הסיבה,אבל עם הזמן זה התפתח לקשר מאוד רציני.אחרי חודשיים מאז שהכרתי אותו התחלנו להיפגש...מפה הוא הכיר את ההורים שלי שלא אהבו אותו בכלל(וזה בלשון המעטה)לא בגלל שהוא בן אדם רע/ערס/מקלל או משו בסגנון...יותר בגלל שהם חשבו שהוא מתנשא/חוצפן/לא יודע להתבטא טוב עם אנשים ואומרים שהוא לא מגיע אפילו טיפה לרמה שלי ושמגיע לי מישהו טוב יותר...אני באמת לא יודעת מה לעשות:מצד אחד-אני לא אוהבת אותו...הוא כמו חבר טוב כזה שיודע עליי הכל אבל לא משהו מעבר,ולא אכפת לי להפסיק את הקשר איתו(כמו שאמרתי שזה התחיל משעמום אבל הפך להרגל קבוע-כל יום 4 שיחות,דיבורים בצאט בלי הפסקה....ממש הרגל)מצד שני-אני לא יודעת איך להפסיק את הקשר אחרי שהוא נהפך לכזה קבוע(מבחינתו זה רציני,מבחינתי הרבה פחות) יש דרך לסיים את זה בצורה יפה?אשמח לעצות(בת 16 דרך אגב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוק קשר
מורן זיו-אש20/09/2010שלום לך,
ראשית, כל הכבוד על שיתוף הפעולה עם ההורים, ההורים שלך בטח רואים דברים שאת לא רואה ולכן, למרות שזה בטח לא פשוט אני מחזקת אותך.
שנית, את מציינת שהקשר והבחור לא משמעותיים עבורך ואת שואלת כיצד לסיים את הקשר בצורה יפה. חשוב לי שתביני שלמרות שאולי מצידך תעשי זאת בצורה מתחשבת, עדינה ויפה יכול להיווצר מצב בו הוא עדיין יחווה זאת בצורה פוגענית. זה משהו שעליך להבין ולקחת בחשבון. עליך להיות שלמה עם ההחלטה ועם הדרך שאת בוחרת.
לגבי הדרך- את יכולה בשיחה פנים מול פנים, את יכולה במייל או מכתב אישי, או פשוט להתנתק לאט לאט. בחרי את הדרך בה תרגישי הכי בנוח בסיטואציה.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)