מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסיםאייל21/11/2007
אני נשוי מזה כ - 3 שנים ויש לי ילדה קטנה ומקסימה . אתמול חזרתי מיום עבודה ראשון במקום חדש .
שאליו הלכתי חולה מאוד ע"מ שלא יווצר רושם רע , הילדה הייתה חולה ולכן אישתי נשארה איתה בבית . לקראת סיום העבודה שלי אישתי התקשרה ושאלה אם זה בסדר שהיא תיפגש עם חברה בשעה 18:00 . וזאת למרות שהיא ידעה שאני מרגיש על הפנים ובקושי גומר את היום . אמרתי לה שאני אמור להיפגש עם מישהו בקשר לעבודה פרטית שאני עושה עבורו . אז היא התעצבנה ואמרה שכל דבר היא צריכה לעשות לפי הלו"ז שלי . נפגשתי עם הבחור למשך 30 דקות . חזרתי הביתה הייתה מריבה קלה והיא יצאה...
בדרך חזרה מהעבודה הביתה ובמשך כל היום טיפטפתי לה שאני על הפנים ובקושי גומר את היום ובאמת הרגשתי כך . הילדה לא הרגישה טוב ועדיין היא התעקשה לצאת באמתלה שחברה שלה על הפנים . האם החברה שלה צריכה לבוא לפני המשפחה שלה? בבוקר היא רבה איתי על זה ואמרה שהייתי צריך להזמין בייביסיטר לשמור על הילדה? זה נשמע לכן סביר???
אשמח לחוות דעתכן
תודה רבה ויום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מהיום כנראה
איילת לחמי21/11/2007אייל היקר,
ראשית כל אני מקווה שאתה מרגיש טוב ושהיום הראשון בעבודה היה טוב למרות המחלה.
אני רוצה שנפתח רגע את הפריזמה של היחסים שלך ושל אישתך ונתבוננן בהם ממרחק של כמה שנים. אם נמחק רגע את זיכרון היום הזה של המחלה-עבודה-יציאה עם חברה ונתבוננן בימים אחרים של הזוגיות שלכם- מי שומר יותר על הילדה? מי נמצא איתה יותר? האם אשתך עובדת?
ייתכן ומה שאמרה אשתך כי "כל דבר היא צריכה לעשות לפי הלו"ז שלי " לא קשור רק יום הספציפי הזה אלא קשור לתחושות שיש לה לגבי היחסים שלכם באופן כללי.
תנסה לענות לי בכנות על שלושת השאלות ששאלתי על מנת שנוכל להבין טוב יותר את התמונה הכללית.
תרגיש טוב,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)