מתחילה עם גברים טוב או רע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה עם גברים טוב או רע?
    לילי
    22/11/2007

שלום לכולם

אני בת 32. מחשיבה עצמי משוחררת וליברלית. בין היתר זה מתבטא בעובדה שאין לי כל רתיעה מלקחת יוזמה ולהתחיל עם גבר. בצורה מעודנת ונשית. לא בצורה וולגרית. לפלרטט, לעשות עיניים, לחייך, ליצור שיחה......אתן יודעות...

הם בדרך כלל נענים בשמחה.

הבעיה היא בהמשכיות: כמעט כל גבר שאני התחלתי איתו, תמיד גמר לחתוך את הקשר עוד טרם הקשר התחיל. אף פעם לא היה משהו ארוך יותר במקרים בהם אני הייתי היוזמת.

מה אתן חושבות? האם הישראלים עדיין לא בשלים לרעיון שאישה יוזמת? האם הם צריכים עדיין להרגיש את הציידים/הכובשים?????????

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה עם גברים טוב או רע?

הוספת תגובה

• יזמים משניים

איילת לחמי
    23/11/2007

שאלה לעניין את שואלת

באופן אישי אני בעד נשים אסרטיביות שיוזמות ומביעות את דעתן ומיישמות את תשוקותיהן....
    יחד עם זה קשה לי להגיד שיש בשלות של גברים לרעיון שלא הם היוזמים אלא המובלים או היוזמים המשניים ובעיקר בישראל.

אני גם נוטה לומר שיש גברים שהם מסורתיים בתפישותיהם ויש גברים יותר ליברלים- גברים שהיוזמה והצייד והכיבוש, כפי שאת מכנה זאת, לא משחקים עבורם תפקיד כל כך נכבד. מה שהופך את מערכת היחסים עם אישה יוזמת לאפשריים

האם היו גברים שקיבלו את זה באהבה?

איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה