סקס עם ידיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עם ידיד
    דניאלה
    09/10/2010

אני בת 32 בלי זוגיות ויש לי ידיד לא ממש טוב אבל ידיד ששכבתי איתו. הוא בן גילי וגם לא אין זוגיות. יש לציין שהפעם הראשונה ששכבנו היתה יוזמתי והיה מאוד כיף. ואף דיברנו על זה שזה קליל ובלי כל המסביב. אין לי הרבה ניסיון מיני לא שכבתי עם הרבה בחורים בחיי. אחרי הפעם הראשונה הוא לא התקשר ואחרי שבוע התקשרתי אני והזמנתי אותו שוב אלי. הוא היה והיה נחמד אבל -
    דבר ראשון- אני לא כל כך יודעת אם אמורים עכשיו לדבר על מה שקרה ומה שיקרה. הוא מצידו לא משתף אותי ואומר לי אם הוא נהנה אם טוב לו וכיף לו לשכב איתי וגם אני לא מדברת על זה. דבר שני- אני כל הזמן בחששות שאני לא מספיק מושכת בעיניו והוא אולי נגעל מהגוף שלי כי הוא לא נוגע בי כמו בחורים אחרים שהייתי איתם. דבר שלישי- בגלל שאין לי כול כך ניסיון ויש בי פחד שיגעל מהגוף שלי כשאני מעליו אני כל הזמן בלחץ מהמשמנים שלי שקופצים כשאני זזה מהציצי שלי שלא כל כך עומד ואני לא מצליחה להנות מהתנוחה הזאת ואני קולטת שהוא מתבאס.
    אשמח לעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם ידיד

הוספת תגובה

• סקס עם ידיד - תגובה

מורן זיו-אש
    12/10/2010

שלום לך,
    אני מבינה את החששות במיוחד לאור חוסר ניסיונך.
    הדבר שהכי בולט לי בפנייתך היא דווקא הכבדות שגורם לך המצב הזה...אם היית באמת נינוחה וקלילה היית יכולה להתנתק מכל המחשבות שרצות לך בראש (מחשבות שליליות הפוגעות בביטחון) ולהנות באמת.
    בעקבות שיחתכם על הקלילות של הקשר לא הייתי משתפת אותו בחששות שלך. על פי הבנתי אתם לא מתכננים קשר אינטימי, קרוב אלא סתם קשר למטרות בילוי.
    הייתי מנצלת את ההזדמנות לעבוד על עצמי וללמוד להתעלם או להשתיק את ה"דיבור הפנימי" המסרס שמאפיין אותך במצב הזה. כל זאת על מנת שכאשר יגיע הגבר שלך, או אם בעתיד יתפתח משהו רציני עם אותו בחור, מחשבותיך לא יקלקלו לך את ההנאה והחוויה ואז תוכלי להתפנות לעבוד על אינטימיות ועל הביחד.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה