מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס יבש עם ידיד...?בת 1816/10/2010
יש לי ידיד די טוב ותמיד שאנחנו נפגשים אנחנו יושבים די הרבה ואני עושה לו נעים כזה ביד הוא מת על זה..
בכל מקרה, היינו ביום הולדת של חברה וסתם שכבנו במיטה שלה ומשום מקום הוא פתאום נישק אותי...הייתי די המומה והוא אמר לי "תקני אותי אם אני טועה אבל תמיד היייתה בנינו משיכה" או משהו כזה.וכל הזמן אמר לי דברים עם אופי מיני מה שנקרא..האמת שכן הוא צדק אבל אתן יודעות לא חשבתי בכלל שיקרה משהו.. התנשקנו וכו' וקרה מה שקרה כמו שהבנתן מהכותרת.
לא יודעת, אני מרגישה רע עם עצמי שעשיתי את זה
אני בת 18 ולא היה לי חבר ואין לי נסיון עם בנים בכלל..וכמו שאפשר לראות בבירור אני מאוד תמימה בכל העניין. הכוונה שלי היא שאין לי מושג מה מקובל אני יודעת שסתם להתנשק זה לא ביג דיל אבל אין לי מושג בקשר למה שעשינו בקיצור אני צריכה שתגידו לי. זה דבר מקובל?
ועוד שאלה- ע"פ הדברים הוא אמר אין שם שום רגשות או דברים כאלה נכון? זה משהו פיזי ולא יותר מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש עם ידיד...? - תגובה
מורן זיו-אש17/10/2010שלום לך,
אין כזה דבר "מקובל" ו"לא מקובל" במערכות יחסים. בתחושה שלי את מתעסקת יתר על המידה בכוונות שלו, במה הוא רוצה, והאם זה "מקובל". אני ממליצה לך לעבור ולהתעסק בעצמך, מה זה עשה לך, מה היית רוצה שייקרה מה זה אומר עבורך לשכב איתו... מעניין למה בחרת במילים "סקס יבש...", מה זה אומר?
קחי פיקוד, על תהיי תלויה בו או בכוונותיו...
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)