מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבריםחסויה25/11/2007
יש לי בעיה רצינית עם גברים.
אני מאד רוצה להכיר מישהו, אבל אני מפחדת מלהגיע למצב אינטימי
אני רוצה קודם להכיר מישהו ולדעת שהוא מעוניין להכיר אותי.
בסופו של דבר החוסר ביטחון שלי תמיד גורם לי לא לנסות מרוב פחד ופגיעות.
ואני נשארת לבד.
וכשאני כן מכירה מישהו אז הוא תמיד רק מעוניין להיכנס איתי למיטה.
מה אתן חושבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים
איילת לחמי25/11/2007אהלן חסויה,
אשמח לשמוע עוד פרטים ממך על מנת להבין את המצב שאת מתארת לאשורו-
כיצד את מכירה גברים בדרך כלל ?
מה את עושה בחייך? אילו הזדמנויות יש לך לפגוש גברים חדשים?
האם יש איזושהי סיטואציה בה פגשת גבר והתאכזבת? האם את מוכנה לספר על המקרה?
מחכה לתגובותייך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי של נשים רבות
סיגל פדה25/11/2007
חסויה יקרה,
תודה על פנייתך הכנה והאמיתית.
הבקשה שלך להכיר משהוא באמת היא בקשה יפה וראלית. זאת למרות שהיום זה נראה לא ראלי וכבקשה מוגזמת- עולם ההכרויות היום גמיש וללא גבולות דבר זה יוצר בילבול וחוסר נוחות לבקש דבר כל כך פשוט - הכרות אמיתית אינטימיות זוגית שאיננה מינית או לא מתבססת על המיניות.
הקושי שלך הוא קושי של נשים בעידן שלנו, אל תפחדי לבקש אותו
אם תמיני שזה מגיע לך שזה מה שאת באמת רוצה- תתקדמי צעד גדול בהגעתך לזוגיות כזו.
כשקראתי את פנייתך- קפצו לי המילים הבאות:
בעיה רצינית
רוצה אבל מפחדת...
חוסר ביטחון
לא.. פחד..פגיעות..לבד..רק...
תאור זה עושה 2 פעולות
1- שם את כל האשמה עלייך - את מפחדת את חסרת ביטחון.. האומנם? אולי יש חלק באחריות על הגברים אותם פגשת הסביבה בה הכרת אותם הגיל שלהם מצבם בחיים?
2- תאור זה בא על דרך השלילה מה קורה לך עכשיו שאת לא רוצה בו-
אני רוצה לבקש ממך לתאר את הזוגיות שאת מאחלת לעצמך הפעם על דרך החיוב- מה את כן רוצה שיהיה -
מה את אומרת?
את רוצה להכיר משהוא שירצה להכיר אותך באמת, שתרגישי איתו________שתראי בו ________שתחשבי עליו ________שיחשוב וירגיש כלפייך_________.....
מצפה לתשובותייך
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)