שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעל
    31/10/2010

היי,
    אני בת 24 ומאוד חסרת בטחון לגבי המראה שלי והיום קרה מקרה שאישר לי את המחשבה שאני לא מספיק יפה,או לא מספיק נראית טוב.
    זה התחיל כשאני וחברתי הטובה נכנסנו למונית. חברה שלי היתה מאוד לחוצה כי היא עמדה להיפגש עם איזה בחור והיא כל הזמן אמרה שהיא מרגישה שהיא לא נראית טוב ואני אמרתי לה שהיא מדהימה ושהיופי לא נמדד רק לפי מראה חיצוני וכו'..ואז הנהג החליט להתפרץ לשיחה ואמר לה שהיא מהממת ושתלמד מהחברה שלה (כלומר ממני) שאני הרבה פחות יפה ממנה ובכל זאת יש לי בטחון. חברה שלי התחילה להגיד לו שאני יפה ושהלוואי שהיו לה את הפנים שלי והוא רק הדגיש את העובדה שאני הרבה פחות יפה ממנה שוב ושוב. החברה שלי אמרה לו שהוא לא ראה אותי מספיק טוב והוא המשיך להגיד לה" ראיתי אותה טוב מאוד,היא פשוט לא יפה,אמרתי לך שאת מדהימה וזה עוד גבר אומר לך". והוא לא נרגע,הוא פתאום עצר את המונית והתחיל להגיד לאנשים "מי יותר יפה?נכון שזאת"?ואני פשוט רציתי לקבור את עצמי. עוד לא נתקלתי בכזאת סיטואציה וחוסר טאקט. מאז המקרה אני פשוט לא מפסיקה לחשוב על זה.אני חושבת שבחיים לא אמרו לי משהו יותר מעליב מזה.
    אני יודעת שזה נשמע כאילו אני שטחית וחושבת רק על מראה חיצוני אבל זה פשוט מציק לי..אני כל הזמן חושבת על המשפט הזה שהוא אמר שוב ושוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סיפור נורא!!!

מורן זיו-אש
    01/11/2010

שלום לך,
    לא יכולתי שלא להזדעזע מהסיפור שלך, אני המומה מהאדם הנבזה וחסר הרגישות הזה. את ממש לא שטחית ואני בטוחה שכל אדם (גבר או אישה) היה מגיב קשה לפחות כמוך. אני מקווה שתעודדי בקרוב ותצליחי לשים את המקרה הזה מאחוריך...
    לגבי העניין עצמו,
    ראשית, זכרי תמיד שיופי הוא בעיני המתבונן והוא עניין של טעם ולכן אדם זה או אחר אינו קובע אם את יפה או לא אלא בעיני עצמו! זה לא מדע מדוייק. אני בטוחה שיש גברים שימצאו אותך מושכת ויפה.
    שנית, אני שואלת את עצמי מדוע נתת לאדם זה לנהוג בך בכזו גסות? מה יעזור לך לפתח את הביטחון, להאמין שמגיע לך יותר? להרגיש טוב עם עצמך? להתחבר למעלות שלך?
    עשי כל מה שנדרש- יעוץ תדמית, טיפול, אימון, תספורת או כל דבר אחר.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה