מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוהבת בגבר מהעולם התחתוןלילי28/11/2007
צהריים טובים!
אני בחורה בת 31, חביבה, נראית טוב, משכילה, נורמטיבית.
לא מכבר פגשתי במסגרת עבודתי (לא חשוב מה...) גבר שהינו בן לאחת ממשפחות הפשע הגדולות והמפורסמות בארץ. אציין שכשפגשתיו - לא ידעתי את זהותו!
הוא התחיל איתי. אני בתחילה סירבתי. לאחר מכן מסרתי לו את מספר הטלפון. מפה דברים החלו להתגלגל. אני ממש מאוהבת בו. ברור לי שאין עתיד עם אדם כזה שנמצא תדיר על הכוונת של רשויות החוק, ושתמיד צריך להיות זהיר (יש משפחת פשע אחרת שהיא אוייב שלהם...).
העניין הוא שאני שואלת את עצמי מה אני עושה עם גבר כזה? אני אזרח שומר חוק, נורמטיבית, הולכת בתלם החוק. מה באמת מוש אותי אליו? יש לכן רעיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אש שיכולה לשרוף
איילת לחמי28/11/2007אישה יקרה,
את מתארת דילמה לא פשוטה כלל ומהשאלה שלך עולות ספקות רציניות שלך מהמצב בו את נמצאת. מצד אחד אהבה בוערת ומצד שני מיטה חולה- משפחת פשע , אנשים פושעים.
מתחילת השאלה שלך "אני בחורה בת 31, חביבה, נראית טוב, משכילה, נורמטיבית" אני שומעת את השאלה- אני בחורה אחלה למה אני לא מוצאת מישהו שהוא יותר טוב עבורי?
המשך השאלה שלך רק מחזק את זה: "מה אני עושה עם גבר כזה?, מה מושך אותי אליו?"
את השאלות הללו אנחנו יכולות לברר יחד דרך שאלות ותשובות אבל בעודי כותבת לך אני חושבת על שני דברים:
1. הלחץ של גיל 31 בחברה שלנו כאישה רווקה מביא אותנו לרצות ולמצוא מישהו ועד שסופסוף מצאת מישהו שאת אוהבת הוא רחוק אלף שנות אור מהנורמות המוסריות והחברתיות שלך
2. הריגוש של להיות עם אדם לא שיגרטי בעוד את מגדירה את עצמך כנורמטיבית יכול למשוך אותך אל האש שאם תתקרבי אליה יתר על המידה יש סיכוי שתכווי
מה את אומרת? האם יש משהו בדברים?
עני לי ונמשיך משם
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רוצה בן זוג שיכול למות לך כל רגע
k29/11/2007? אם את מחפשת בן זוג עבריין לא צריך מישהו ממישפחת פשע מפורסמת יש להם הרבה אויבים והם יכולים למות כל יום כימעט אז עזבי את זה, אני ממליצה לך לחפש מישהו עבריין אבל בלי מחויבות למישפחה או אירגון פשע זה סתם נטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבריין "פושט" לא מדליק
שני30/11/2007המשיכה כנראה לבעלי כח ועוצמה. במקרה שלו זה כח שלילי. אני אעשה לזה סוף כי אני ראויה ליותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתברחי כמו מאש!!!!!!!!!!!!
ליאת02/12/2007תקשיבי ותקשיבי טוב !!! את חייבת להתגבר על עצמך אהבה זה לא הכל בחיים החיים שלך יהיו סיוט שאת לא מתארת לעצמך את כרגע מרוכזת בעצמך ואת לא רואה את ההשלכות של זה תחשבי שיהיו לך ילדים אבא שלהם יהיה בבית סוהר מה תגידי להם?!! ותחשבי על זה שאת תחיי לבד ותגדלי לבד את הילדים ללא אבא תקופות ארוכות בחיים . הילדים גודלים עם משקעים עם תיסכולית תנסי לראות את החיים קצת קדימה ואל תחשבי על עצמך כי אהבה הולכת עם הזמן ! שלא תחשבי שהגבר הזה יבוא איתך לגן שעשועים עם הילדים או לקניות או סתם בשביל להנות מהחיים את תשבי בבית ותגדלי את הילדים בלבד!!! החיים עם טיפוסים כאלה מאוד קשים תקשיבי לי אני מבינה מה עובר עלייך אבל את לא ילדה וחבל שתהרסי את חייך תתגברי על הרגש ותפעילי את המוח ותתרחקי כמו מאש!!! תמצאי לך גבר נורמטיבי שעובד וחוזר אחר הצהרים הביתה בשביל להיות עם אשתו והילדים ולוקח את הילדים לגן שעשועים ומטייל איתכם בלי משטרות ובלי מעצרים ובלי דאגות מקווה שתתגברי ותהיה חזקה ושלא תכניסי ראש בריא למיטה חולההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)