שימוש בגלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בגלולה
    .
    28/11/2007

אני משתמשת בגלולות למניעת הריון (פמינט) כבר למעלה משנתיים, האם עלי לעשות הפסקה? האם ישנה הגבלת זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בגלולה

הוספת תגובה

• פורום לענייני בריאות

איילת לחמי
    28/11/2007

שלום גילת

שימוש בגלולות זה לא מתחום הידע שלנו ועל מנת לא להטעות אותך אני מציעה לך לפנות לפורום לענייני בריאות.
    מעבר לכך - כל דבר שלוקחים הרבה זמן שווה להתרענן ממנו קצת ויותר מכך אם את מרגישה שאת צריכה את ההפסקה הזו- הקשיבי לגופך

אבל כפי שאמרתי בפורום לענייני בריאות יוכלו לענות יותר טוב לשאלתך

איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

.
    03/12/2007

תראי, גם אני משתמשת בגלולות פמינט. ולפני יומיים הייתי בביקורת אצל רופאת הנשים שלי. שאלתי אותה בדיוק את אותה שאלה והיא ענתה לי "אם את רוצה להביא ילדים אז כן. תעשי הפסקה. אחרת תמשיכי".
    אך כמובן עלייך להתייעץ עם רופאת הנשים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רואה שיש לנו אותו שם...

.
    03/12/2007

למיכל הראשונה- שימי לב להודעה שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה