מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אממ.. היי....לילך30/11/2007
אני מקווה שאני יכולה לכתוב פה, אני בת 12 וחצי אבל נראלי שאפשר לא?
אוףף הסתבכתי!!
אני מאוהבתת....
אבל - אני שמנה, יש לי כאלה פצעים מאחורי הברכיים ובברכיים ואני ממש לא יפה
אבל הבן שאני מאוהבת בו כל הזמן מסתכל עלי..........
אני לא יודעת מה לעשות, תעזרו לי פליזז!! ]=
תודה ! .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרח הלילך
איילת פדה30/11/2007לילך יקרה
בוודאי שאת מוזמנת לכתוב אלינו, ברוכה הבאה.
ספרי לנו קצת עליך,
את בת 12 וחצי, התברכת באחד הרגשות הכייפים ביותר שקיימים - את מאוהבת, הבן שאת מאוהבת בו עושה רושם שמעוניין (מסתכל עליך כל הזמן),
והצרה היחידה היא שאת לא מספיק מפרגנת לעצמך ובוחרת לראות את הדברים שמפריעים לך בעצמך, מאשר את הדברים המדהימים שבך.
אז כדי שנוכל להכיר, ספרי לנו גם על הדברים האלה, במה את מיוחדת, מה הכשרונות שלך, מה את אוהבת - ומה אותו בן, שמסתכל עליך כל הזמן רואה בך - אותך.
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך חמודה
מירי01/12/2007היי למה את חושבת שאת לא יפה???????????
אף פעם אל תחשבי ככה על עצמך
אני מרגישה שיש לך חוסר ביטחון עצמי
ואים לא היית יפה לא חושבת שהיה מיסתכל עלייך חמודה היום גברים מחפשים יפות
ואים הוא מיסתכל מראה שהוא רוצה אותך!!!
אז חמודה שלי לא נראה לי שרק את מאוהבת כנראה שגם הוא!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
מירי01/12/2007סורי שכחתי לומר לך שגבר שאוהב לא ממש מעניין אותו
איפה יש לך פצעים ושוב דאגי לעצמך כול הזמן גשי למרפאה ובדקי מה ניתן לעשות עים הפצעים שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)