זוגיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות?
    רוני
    20/11/2010

היי
    חשבתי אולי תוכלו לייעץ לי, אני בת 23 ולפני קצת יותר משנה נפרדתי מהחבר הראשון שלי. היה לי מאוד מאוד קשה להמשיך הלאה. מאז קצת התקדמתי בחיי, התחלתי ללמוד, עברתי עיר, אבל בעניין האהבה לא השתנה דבר. נרשמתי לאתר הכרויות בו הייתי רשומה בעבר והחבר הקודם שלח לי הודעה שיהיה לי בהצלחה, זאת הפעם הראשונה שהוא יצר איתי קשר מאז הפרידה. היה לי ממש עצוב לקבל ממנו הודעה, הרגשתי שחזרתי אחורה בזמן. מאז השתכלתי סביבי וראיתי שכל הבחורים שיצאתי איתם בשנה האחרונה יש להם חברה. אני יודעת שיש לי נטייה לפסול אנשים קצת מהר ואולי לא הייתי מוכנה ככ לקשר בעקבות הפגיעה הקשה מהפרידה, אבל עכשיו אני רוצה להצליח לפתח קשר ומרגישה שאני במקום כזה.
    איך אדע מה אני עושה לא בסדר?
    ומה השאלות שאני צריכה לשאול את עצמי בשביל לא לחזור לאותה הנקודה שוב ושוב?

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות?

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף שאת האקס פגשתי לראשונה

רוני
    20/11/2010

באתר היכירויות ובאתר זה פגשתי אותו שוב עכשיו אחרי קצת יותר משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין של בשלות

אביטל שטרית
    22/11/2010

בכל תהליך פרדה יש אלמנט של אבל. נפרדת, עברת תהליך של התאבלות השלמה והסתגלות ו...הופ את מוכנה לדרך חדשה. זהלא עניין של טעויות אלה בשלות לקשר.
    שיהייה לך קשר נעים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה