מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות?רוני20/11/2010
היי
חשבתי אולי תוכלו לייעץ לי, אני בת 23 ולפני קצת יותר משנה נפרדתי מהחבר הראשון שלי. היה לי מאוד מאוד קשה להמשיך הלאה. מאז קצת התקדמתי בחיי, התחלתי ללמוד, עברתי עיר, אבל בעניין האהבה לא השתנה דבר. נרשמתי לאתר הכרויות בו הייתי רשומה בעבר והחבר הקודם שלח לי הודעה שיהיה לי בהצלחה, זאת הפעם הראשונה שהוא יצר איתי קשר מאז הפרידה. היה לי ממש עצוב לקבל ממנו הודעה, הרגשתי שחזרתי אחורה בזמן. מאז השתכלתי סביבי וראיתי שכל הבחורים שיצאתי איתם בשנה האחרונה יש להם חברה. אני יודעת שיש לי נטייה לפסול אנשים קצת מהר ואולי לא הייתי מוכנה ככ לקשר בעקבות הפגיעה הקשה מהפרידה, אבל עכשיו אני רוצה להצליח לפתח קשר ומרגישה שאני במקום כזה.
איך אדע מה אני עושה לא בסדר?
ומה השאלות שאני צריכה לשאול את עצמי בשביל לא לחזור לאותה הנקודה שוב ושוב?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שאת האקס פגשתי לראשונה
רוני20/11/2010באתר היכירויות ובאתר זה פגשתי אותו שוב עכשיו אחרי קצת יותר משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין של בשלות
אביטל שטרית22/11/2010בכל תהליך פרדה יש אלמנט של אבל. נפרדת, עברת תהליך של התאבלות השלמה והסתגלות ו...הופ את מוכנה לדרך חדשה. זהלא עניין של טעויות אלה בשלות לקשר.
שיהייה לך קשר נעים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)