בעיית נחירות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית נחירות!!!
    .
    02/12/2007

שלום לכולן, אני חייבת את עזרתכן! יש לי בן זוג כבר 3 שנים. אני מאוד אוהבת אותו, אך יש לי בעיה שאני ממש לא יודעת מה לעשות! בן זוגי נוחר בשינה וזה ממש ממש מפריע לי! כל הזמן אני מתעוררת ומוצאת עצמי מסובבת אותו לצד השני. בבקשה תייעצו!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית נחירות!!!

הוספת תגובה

• נחירות אגרסיביות

עוז
    21/09/2010

אני בת 35 נשואה+1 ולאחרונה שמנתי 5 ק"ג בעקבות המצב נפשי שאני שרוייה בו, אני החלטתי לקחת את עצמי בידיים ובנוסף על מאמן כושר, ע"מ להוריד במשקל ומה שיכול להקל על הנחירות שלי, אני רוצה לטפל באופן טבעי בבעיה, האם אתן מכירות שיטה? האם חדרי מלח יכולים לתת מענה לבעיה? ואם כן אז מה ההבדל בינהם?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית יקרה

סיגל פדה
    02/12/2007

אנונימית יקרה
    אכן בעיה מציקה
    האם יצא לכם לדבר על כך?

האם בן זוגך נבדק במעבדות שינה?
    או בקרתם ביעוץ רפואי כל שהוא?

ספרי לנו על כך ונראה כיצד אפשר לעזור

סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל פעם שהוא נוחר

שני
    02/12/2007

תני לו מכה עם המרפק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחירות...מה לעשות????

.
    03/12/2007

כן, נבדק במעבדת שינה, ניסינו הכל, אפילו מדבקות. הוא יודע שאני ממש סובלת מזה. ואנחנו כבר מיואשים. מה לעשות? איך נפטרים מהנחירות???? אין לו בעיית משקל ולא של שינה, הוא ישן ממש טוב. אווווףףףף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיה

לירון
    07/12/2008

תעשי לו התקן דנטלי זה עובד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה מכווננת נגד נחירות

יריב חי
    04/04/2010

אני ממליץ באופן אישי על שינה במיטה מתכווננת עם גב מורם כי כך אני הפסקתי לנחור לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצתי עם חברה

.
    03/12/2007

חברה שלי סיפרה לי שהיא נפרדה מחבר שלה בגלל נחירות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה מסוג אחר

סיגל פדה
    03/12/2007

אנונימית יקרה
    אני חיבת לציין שאני לא יכולה לתת לך פתרון קסם, אינני מומחית בהפרעות שינה ולכן אני ממליצה לך ראשית להמשיך ולחפש פתרון רפואי קונבנציונאלי, אלטרנטיבי, לשאול את מקורביך ולחפש דרך שתפסיק - תקטין את ההפרעה- הנחירות. ואולי משהיא מקראות הפורום עברה חוויה דומה ותשתף אותנו בה...

יחד עם זאת-
    אני שמחה שפנית אלינו ואנסה לתת לך מענה אותו אני יכולה לספק לך,
    כשאת כותבת על החברה שלך, "חברה שלי סיפרה לי שהיא נפרדה מחבר שלה בגלל נחירות!!!"
    ומדגישה זאת בסימני קריאה- !!!
    האם את חושבת בעצמך על מעשה דומה- פרידה מבן זוגך?

אני מרגישה את הקושי האמיתי שאת חובה, ואכן קשה לתפוס וודאי יש שמגיבים לבעיתך "מה זה הסיפור נחירות.." שינה טובה היא מקור אנרגיה חשוב והנחירות ודאי מקשות על שנתך ולפיכך על תפקודך בהמשך היום...
    לפני שנשקע בנחירות אני אשמח שתספרי לנו על בן זוגך - מה מיוחד בו?
    מה את אוהבת בו?
    איך הכרתם?
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פורום הפרעות שינה ועייפות

שני
    03/12/2007

תיעזרי בהם. יש שם מומחים ורופאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת עלינו-ומה יהיה

.
    03/12/2007

הכרנו לפני 3 שנים במהלך לימודים באוני'. היינו מתכוננים יחד למבחנים וככה נוצר הקשר שאט אט הפכנו לזוג. הוא בחור חכם ואינטיליגנט ואוהב מאוד לטייל, ספונטני ורגיש. אני אוהבת את ההקשבה שלו, אבל השינה שלנו יחד הפכה מהר מאוד לסיוט. ממש עכשיו סיימנו לדבר עם רופאת המשפחה שלי שהמליצה לנו לפנות דרך קופ"ח לטיפול בנחירות, היא המליצה לנו על פרופורציה- כי שם יש מומחים שיוכלו לעזור. אז מחר בבוקר נתקשר לשם ונראה מה קורה. כי מדבקות כבר ניסינו!!! ואני מתפללת שמישהו יציל לנו את הזוגיות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוונים נוספים

איילת פדה
    04/12/2007

אנונימית יקרה
    נשמח אם תעדכני אותנו בפתרונות הרפואיים, מחזקות את ידייכם בדרך לשם.

ועד אז ממשיכה איתך ועם סיגל בכיוונים נוספים

א. יפה לראות שבן זוגך ער לבעיה ומשתף פעולה בניסיונות פתרונה. זה מראה שאכפת לו ושהוא איתך בחיפוש הפתרונות.

ב. האם את סובלת מבעיות שינה כלשהן? קשיים להירדם, שינה קלה, טרדות שינה, מתעוררת בלילה לשירותים או מחלומות? בדרך כלל השילוב של בעיות שינה שלך, עם הנחירות של בן זוג שישן היטב, הינן מקור הבעיה הזוגית. כי אם שניכם הייתם ישנים טוב, הנחירות שלו היו פחות מפריעות לך.
    אם כן,
    מתי הנחירות שלו מפריעות לך במיוחד? בתחילת השינה, או בהתעוררות באמצע הלילה?
    האם ניסיתם שהוא ירדים אותך, בטרם שהוא נרדם, כך שהנחירות שלו לא יפריעו לך לישון?
    האם יש אפשרות של פיצול השינה שלכם לתקופה, בחדרים נפרדים?
    לעיתים אחרי הפרדות לתקופה, ניתן לחזור לישון ביחד עם פחות קשיים, בעוד שהתעקשות על שינה משותפת, מחריפה את הבעיה והתסכול ממנה, בשל העייפות המצטברת.

עדכני אותנו, נסו חלק מהרעיונות במקביל.
    איילת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכונים...

.
    04/12/2007

אז ככה , היום בבוקר דיברנו עם מרפאת פרופורציה, קבענו תור לתחילת שבוע הבא- ממש התמזל מזלנו!!!. ולשאלותיכן... הוא בד"כ נרדם אחרי, ואז במהלך השינה הוא מעיר אותי עם הנחירות... :(. אני מאוד רגישה לקולות, ולכן זה מפריע לי מאוד. אני ישנה יחסית טוב בלילה אלא אם כן יש לי מבחן ממש חשוב באוני'... אז קצת מסתובבים מצד לצד בשינה (אני עושה תואר שני...). אבל אני מקווה שיהיה טוב. תגידו... מישהי מכן שמעה דברים על פרופורציה? (אני יודעת ששכנה של אמו של בן זוגי עברה שם טיפול.. גם ממנה ננסה לדלות פרטים...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופורציה

סיגל פדה
    05/12/2007

כל הכבוד איזה יופי-
    החלטת לטפל בקושי וכבר יש לכם תור!!
    תעדכני אותנו מה אמרו ונחזיק אצבעות לפיתרון אופטימאלי.

עד אז- אפרופו פרופורציה
    תראי איזה קשר יפה נבנה בינכם, נשמע שזה קשר מבוסס ואיתן
    אני מחזקת את תגובתה של אילת בדבר שיתוף הפעולה בינכם וחיפוש פתרון יחד, לא הרבה היו נענים לחפש פתרון כך.. וזה מראה באמת על תקשורת טובה בינכם.

מה דעתך על שינה בחדרים נפרדים לפרקים או לפני מבחנים חשוב שלא תצטבר עיפות שלבסוף היא תזיק לקשר ולחייך האישים...

מה את לומדת?
    ואיך את מסתדרת עם השביתה?
    שיהיה בהצלחה ושוב ישר כוח
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדרך לפרופורציה...

אנונימית
    09/12/2007

התור לפרופורציה ולטיפול בנחירות מתקרב. הלוואי ויהיה סוף לנחירות. סופ"ש כמעט ולא ישנתי. היום חזרתי מהעבודה ופשוט התמוטטתי על המיטה לישון לשעתיים. אני לומדת תואר שני בסטטיסטיקה, ולבנתיים רוב השיעורים מתקיימים כרגיל, הסגל הזוטר מלמד. אני רוצה שבעיית הנחירות תפתרנה כבר... מצאתי את עצמי כל הסופ"ש מסובבת אותו ואת עצמי מצד לצד כל הלילה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד לטיפול- לעצור את הגלגל

סיגל פדה
    10/12/2007

אני מקווה שיציעו לכם טיפול יעיל ואפקטיבי ושתוכלו לישון בשקט.
    יחד עם זאת עד הפתרון ישנה דרך, כפי שזה נראה הדרך קשה ונטולת שינה- "התמוטטתי על המיטה"
    כל הסופ"ש הסתובבתי..." פונה יקרה, מה את יכולה לעשות כדי לעצור את המעגל הזה: הוא נוחר את לא ישנה טוב חוסר השינה גורר עיפות שמתישה ... המעגל הזה ילך ויחריף אם לא תעצרי אותו-

את מחפשת פתרונות ואני מקווה באמת שהפתרון יגיע ומהר. מה את יכולה לעשות עד שהפתרון יגיע שלא תגיעו אליו ובעיקר את בהתשה מוחלטת.

נסו עד הפתרון למצא דרך לישון במרחק כזה שלא יפריעו לך הנחירות.
    נסו להתכרבל יחד במיטה להגיד לילה טוב ושאחד יעבור למשל לסלון לחדר אחר... לתקופה קצרה, לסרוגין בכדי לצבור כוחות ולמנוע מהעיפות והנחירות לפגוע לכם בקשר.

מה דעתך?
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילים בטיפול

אנונימית
    12/12/2007

אז ככה, היינו היום במרפאת פרופורציה- איזה יחס חם. סיפרו לנו על אופן הטיפול בטכניקה של גלי רדיו. הם מאוד יסודיים. תחילה בן זוגי יעבור אבחנה אצל רופא אף אוזן גרון, וכמובן הונה למעבדת שינה- ופה השוס! הבדיקה תעשה בבית! יבוא מטעמם מומחה שיחבר אותו לאלקטרודות, וככה- שלא כמו בקופ"ח שצריך ללכת למתקן או מכון של קופ"ח- הכל ייעשה בבית. הסיבה לכך היא שאמרו לנו שנחירות יכולות להגרם מדום נשימתי ואז ייתכן והטיפול לא יהיה יעיל, לכן הם עושים בדיקה יסודית. ולאחר כל ההתייעצויות יהיה אפשר לעבור את הטיפול, שלדבריהם פשוט פותרת את הבעיה. וזה בטיפול אחד בלבד! וזה בכלל לא ניתוח כמו שחשבנו בהתחלה , אלא טיפול מרפאתי שאורך כ- 30 דקות. אז זהו... מקווה שהדברים ייפתרו ונוכל לישון מכורבלים וללא נחירות!!!
    תחזיקו לנו אצבעות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

סיגל פדה
    13/12/2007

איזה יופי!!!
    כיף לשמוע-
    ובהחלט מחזיקה לכם אצבעות
    תעדכני אותנו
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלום מוזר...מה אתן אומרות?

אנונימית
    14/12/2007

בנות, היה לי חלום ממש מוזר הלילה. זוכרות שסיפרתי לכן שהיינו במרפאת פרופורציה כדי לפתור את בעיית הנחירות? אז בלילה חלמתי שאנחנו מגיעים למרפאה והכל קורה בהילוך איטי כמו בסרטים- מסביבי כולן בנות יפיפיות, בלונדיניות (למרות שאני שחרחורת מתולתלת) עם האף הכי מושלם, ועם החזה הכי נשי ויפה... ואני מסתכלת בקנאה עליהן- כמה שהן מושלמות. התעוררתי וחשתי כזה... מוזר. כי כשהגענו למרפאת פרופורציה (בחיים האמיתיים) היו שם באמת בנות שעברו כל מיני טיפולים קוסמטיים, והן נראו ממש יפה! ומשכו את העין שלי במה שרפואה מקצועית יכולה לעשות. מה זה אומר ??? למה חלמתי את זה? אף פעם לא חשבתי על ניתוחים פלסטיים או משהו כזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות כאוורור המוח

איילת לחמי
    14/12/2007

אהלן אנונימית

קראתי את רצף התגובות ואני מאוד שמחה בשבילכם שקיבלתם החלטה זוגית ואתם בתהליך של היישום שלה. ישר כוח!

לגהי החלום שלך:
    יש סברות שונות לגבי חלומות וכמספר האנשים שתדברי איתם על כך אני מניחה שזה יהיה כמות הפרשנויות. אז אני יכולה להציע לך את הפרשנות שלי שמבוססת על ההנחה שחלומות הם הוונטילציה של המחשבות והחוויות שלנו במהלך היום.

ייתכן מאוד שכפי שכתבת, הייתם במרפאת פורפוציה שגם השם והמטרה שלה וגם הנשים שמשכו את מבטך הביאו אותך לחלום על כך. ללא כל אספקט לא מודע שאולי את רוצה לעשות ניתוח פלסטי או משהו דומה.

אני רוצה להאיר עוד צד של העניין והוא שכול הנשים היפות שראית במציאות ושמשכו את תשומת ליבך הפכו בחלום להיות בלונדיניות בעלות אף מושלם. כאן כנראה נכנס עולם הדימויים שאנחנו מורגלות לחשוב עליו כאידאל היופי- יופי נתפש כמושלמות פורפוציונית ובלונד.

מה את אומרת?
    שמעת תגובות נוספות?

איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובות נוספות לחלום

רינת
    15/12/2007

אתמול בערב יצאנו עם כמה מהחברים הקרובים. ישבנו דיברנו ואפילו העלתי את מהות החלום שלי. הדבר המצחיק היה שאחת מבנות הזוג של חבר שלנו עברה בעצמה ניתוח פלסטי בפרופורציה (עשתה שם ניתוח פלסטי לסחוס האף) . אני הייתי חצי בהלם- כי בכלל לא היה אפשר לראות את זה עליה. נראתה כזו טבעית, ולשם שינוי היא לא בלונדינית... ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה עושה לך?

איילת לחמי
    15/12/2007

מה זה גורם לך לחשוב ולהרגיש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה