התחלת קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת קשר
    עינת
    27/11/2010

היי, אני בת 26 ובחודשיים האחרונים אני בקשר עם בחור מקסים ביותר. וסוף סוף בפעם הראשונה אני מרגישה טוב להיות עם גבר. יש בו כל כך הרבה דברים טובים ואותם אני מגלה לאט לאט, ואני ממש לא מתכוונת לוותר עליו. אבל, תמיד יש אבל, קיים דבר אחד שנדמה לי שאיתו אני זקוקה לסיוע חיצוני- שינינו יודעים שטוב לנו, אבל ככל שהזמן מתקדם, כמו כולם, נכנסים לשגרה. בזמן האחרון אני מרגישה שצריך לעשות בשיחות (טלפון לפחות) יותר מאמץ, אם לא, הוא פשוט ישתוק, כך היה מהשיחה הראשונה המשותפת שלנו, פשוט התרגלתי. זה האופי שלו, ומכיוון שאני ההיפך אז נדמה לי שהוא מצפה ממני ליצור יותר תכנים של שיחה. כן דיברנו על זה וזה מה שיש, הוא אומר שפנים מול פנים קל לו יותר להיפתח ואכן אני רואה את ההבדל. העניין הוא שבזמן האחרון אני עושה מאמצים גדולים יותר לא להיסחף במחשבות ולחשוב כשזה קורה זה אולי כבר הסוף של הקשר, אבל אני חוששת שלפעמים אני משדרת התנהגות שבסוף תיצור את מה שאני לא מאחלת לו עם הבחור הזה. מה עושים עם פער כזה בין בני הזוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת קשר

הוספת תגובה

• הייתי שמחה לתגובה

רעות
    05/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת קשר - תגובה

מורן זיו-אש
    06/12/2010

שלום לך,
    אני שמחה בשבילך על החוויה הטובה שיש לך עם אהובך החדש!
    ראשית, עליך לקבל אותו כמו שהוא ולא לנסות לשנותו. אם הוא לא מרגיש בנוח בשיחות טלפוניות, הניחי לכך. שוחחי איתו פנים אל פנים ובטלפון השתמשי רק לשיחות קצרות. הוא יעריך זאת מאוד ואת לא תרגישי שאת "עובדת" קשה...
    שנית, מה שאת מתארת נשמע קצת כמו "נבואה שמגשימה את עצמה". את מכניסה לעצמך ללא סיבה אמיתית חששות ומחשבות מיותרות אשר גורמות לך להתנהג בצורה מסויימת שלבסוף תגרום לחששות הללו להתגשם. נסי לחשוב עם עצמך ממה זה נובע: האם את חוששת להתקדם בקשר? להיפתח ולקחת סיכון ואולי להיפגע? אולי נוח לך יותר במקום המוכר בו את לבד וחווה מערכות יחסים שאינן מיטיבות? אולי את לא מאמינה שמגיע לך באמת קשר טוב?....

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת קשר - תגובה

אביטל שטרית
    08/12/2010

יש לך בן זוג שאת אוהבת וטוב לך איתו, במקום להנות מהמצב את עסוקה בלחפש מה לא בסדר, מנסה לשנות אותו לשדרג אותו. אני מציעה שתניחי לחינוך מחדש ותהני מהקשר לא כולם חייבים לאהוב לדבר הרבה בטלפון ואם שניכם תדבר אז מי יקשיב? אם השתיקות שלו באמת מפריעות לך, קחי בחשבון שסביר להניח שזה לא יישתנה חשבי אם עניין זה מהותי עבורך, אם כן הסיקי את המסקנות ואם לאו תלמדי להנות מהשתיקות.
    בכל מקרה חינוך ושידרוג של בן הזוג לאורך זמן אינו יעיל ויוצר מתחים מיותרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לשתיכן

רעות
    09/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה