מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטחון עצמי נמוך מאודשושי05/12/2010
מגיל 12 אני סובלת מבטחון עצמי נמוך וממש קשה לי לענות לאנשים לתקשר ואני באמת לא יודעת כולכך מה הסיבה אני לא מצליחה לעשות כלום בגלל זה
אני עוד מעט בת 20 אני ממש ממש בדיכאון קשה לי לצאת מהבית וקשה לי לראות אנשים עם בטחון גבוהה אני בחורה מאוד יפה ואני לא יודעת למה הביטחון שלי כוכך נמוך זה מונע מימני ממש הרבה דברים
מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטחון עצמי נמוך מאוד - תגובה
מורן זיו-אש06/12/2010שלום לך,
נשמע שאת מתמודדת עם הסוגיה לאורך שנים רבות והיא מחמירה עם הזמן, את יותר ויותר מסתגרת וזה כמו מעגל שמזין את עצמו. ביטחון עצמי אינו קשור במראה חיצוני, הוא קשור בעיקר בחוויות ילדות והסביבה שגדלת בה.
נראה כי הבעיה מעכבת אותך מלחיות חיים מלאים כפי שהיית רוצה. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטחון עצמי נמוך מאוד - תגובה
אביטל שטרית08/12/2010שושי היקרה
אני מציעה לך לפנות לטיפול , אימון, או כל דבר אשר עשוי לסייע לך, לשנות את הדימוי העצמי . חבל שתסחבי את הכאב ותצברי תסכולים נוספים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)