מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסרת ביטחוןטל04/12/2007
היי,
אני בת 14 ואני ממש לא בטוחה בעצמי..
אין לי הרבה חברים וכל פעם שמישהו מדבר אלי, כל אחד ואחת, אני מתרגשת.
אני מנגנת בהרבה כלים וכל השבוע יש לי שיעורים ויש לי הרבה לחץ.
אני לא רוצה ממש לנגן, אבל כשאני אומרת את זה לאמא שלי היא אומרת לי אז תצאי מהנגינה ואז צועקת שעה ולא מפסיקה לי את השיעורים.
אמא שלי כל הזמן יודעת רק לדרוש ממני דברים כל הזמן, העיקר שאני אנגן כל היום, לא מעניין אותה מה עובר עלי, גם אם היא רואה שאין לי חשק לכלום היא תגיד לי הרבה פעמים להתאמן ואם אני לא רוצה אז היא צועקת שעות. אני אפילו לא מופיעה ליד אף אחד חוץ מהמשפחה שלי, רק אני רואה שמישהו שומע אותי אני מתרגשת ומזיעה בכפות הידיים גם.
תמיד אמא שלי צועקת כל היום, מתעצבנת ואני רוצה שיעבור רק יום אחד מבלי שהיא תצעק. תמיד יודעים להאשים רק אותי בכל מה שקורה.
יש לי אחות גדולה אחת והיא מתייחסת עלי ממש מגעיל, תמיד היא מעליבה אותי וכשאני מחזירה לה זה יושב לי על המצפון אז אני שותקת. ובסוף לא משנה מה היא עושה ההורים שלי לא עושים עם זה כלום. כשחברות שלי באות אחותי תמיד צועקת עלי ועושה לי פאדיחות וגם אמא שלי. לא עובר יום בלי שאני בוכה בגללן.
אבא שלי כל החיים בעבודה ואני בקושי רואה אותו.
נמאס לי כבר, אני רוצה שיהיו לי חברים, שאני אצא איתם ושהמשפחה שלי תכבד אותי ותהיה אווירה נעימה בבית שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
איילת פדה04/12/2007טל יקרה,
האם זהו שמך?
לאחותי קוראים טל, ויש לי חיבה רבה לשם.
אני מברכת אותך על הכתיבה אלינו, וחייבת להתייחס ראשית לכותרת שבה בחרת
"חסרת ביטחון"
טל, באופן שאת כותבת, יש לך הרבה ביטחון.
יש לך ביטחון באופן שבו את מאבחנת, מתארת ומנתחת את המצב והשלכותיו.
ולכן יכול להיות לך גם הביטחון הנחוץ לסלול לעצמך את הדרך בה את בוחרת.
בואי נתחיל בלסלול את הדרך החדשה יחדיו,
תארי לנו כיצד היית רוצה ששבוע בחייך יראה, ומשם נמשיך.
בהערכה,
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)