אהבה אמיתית מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה אמיתית מיואשת
    שרון
    05/12/2007

שלום אני צריכה ייעוץ בעניין אהבה היה לי חבר במשך חצי שנה לפני כשנתיים ועד היום אני אוהבת אותו אני לא מפסיקה לחשוב עליו הוא האהבה הראשונה שלי ואני שלו.

כל פעם שאנחנו מתראים יש בינינו תשוקה אהבה אנחנו מוצאים את עצמו מקיימים יחסים או מתנשקים ולפני כ5 חודשים הוא התמסטל והתוודה על כל האהבה שהוא חש כלפיי והתחיל לבכות ואמר שהוא לא יכול להיות איתי מכמה סיבות אישיות והתחיל לצאת אם מישהי שהוא לא אוהב ועד היום הם יוצאים ולא ראיתי אותו הרבה זמן תגידו לי מה אני יעשה תעזרו לי בבקשה האם אני יוותר על הכל ?או שאני יראה אותו והכל יחזור?מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה אמיתית מיואשת

הוספת תגובה

• להיות מאושרת

סיגל פדה
    05/12/2007

שרון יקרה

האהבה שאת מתארת נשמעת עוצמתית ואמיתית ראשית הודי שזכית לאהבה כזו- לרוב קשה להגיע אליה ולא כולם באמת זוכים לחוש בה.

לגבי היאוש ולשאלתך מה הלאה... הייתי שמחה אם תוסיפי פרטים-
    איך הכרתם- איך הייתה הזוגיות בינכם
    למה ניפרדתם- איך הרגשת עם זה?

ועד שתעני ונדבר על כך אני מבקשת ממך לעשות כל יום משהוא שיעשה אותך מאושרת- ולא מיואשת
    משהוא בשביל עצמך- לרקוד, לטייל, לצייר, חברות אמבטיה הופעה טובה... כל יום שעה - בסדר?!

מחכה לתשובותיך על השאלות הרגישי חופשי לפרט עוד
    ןלעידכון על מה עושה אותך מאושרת מה את עושה בשביל עצמך כל יום

סיגל פדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה אמיתית

שרון
    05/12/2007

בס"ד
    סיגל יקרה תודה על התיחסותך אליי אני שמחה..
    אז ככה הכרתי אותו...הוא היה חבר של ידיד שלי וכשעברתי ליד הרחוב אם כמה חברות הוא הסתכל עליי ומאותו זמן הוא רצה ליצור איתי קשר ואמר לחבר שלו שהוא ידיד שלי שהוא מעוניין בי ונדלק עליי אז יצא לנו לדבר כמה פעמים באי סי יצאנו במשך שבוע או פחות אני יצאתי איתו האמת בגלל שאהבתי את ידיד שלי ורציתי לעשות לו דווקא והכל היה בהתחלה סתם אחרי זה הוא עיצבן אותי ולא יכלתי לסבול אותו פשוט לא יכלתי לראות אותו כל פעם שהלכתי לשכונה של ידיד שלי לא רציתי לראות אותו שם. ואז הוא נכנס אליי דרך האי סי קיו והתחלנו להתקרב..לדבר הרבה להתקרב יותר אחד לשני לספר אחד על השני הוא אמרר לי שהוא רוצה לראות אותי עוד הפעם והלכתי לראות אותו וחבר שלו דיבר איתי ואמר לי שהוא מאוד חיכה שאני יבוא וכל פעם מסתכל דרך החלון אם אני באה
    ושניפגשנו דיברנו קצת ופתאום היה לנו רגע של נשיקה בפעם הראשונה והרגשתי פרפרים בבטן עוצמה חזקה כאזת שאני מרחפת באוויר ושחזרתי לבית הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת איתו והסכמתי הינו בני 16 רק וככה לאט לאט התקרבנו יותר ועברו כמה חודשים וקיימנו יחסים וזה עוד יותר חיזק תקשר בינינו הינו גם הרבה רבים הוא היה גורם לי לקנאות והיתי מתעצבנת עליו כי גם היה לו ידידות הרבה ויצא לו לבגוד בי להתנשק אם אחת הידידות שלו ומאוד נפגעתי בכיתי ואמרתי לו שהוא לא יראה אותי יותר והוא אמר לי שלא וגם הזיל דמעות וסלחתי לו כי אהבתי אותו אמרתי זה אולי רגע אחר ומאותו זמן הוא הפסיק את הכל לא להתקרב לאף אחד וכרגיל הינו ממשיכים לריב...
    יום אחד הוא התעצבן ואמר לי שעדיף שניפרד למרות שזה כואב כי אנחנו פשוט לא מסתדרים והרגשתי נורא בכיתי הרבה לא ידעתי מה לעשות היתי שקועה בדיכאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה אמיתית-המשך

שרון
    05/12/2007

אחרי חודש שראיתי אותו הוא התקרב אליי יותר ונישק אותי וכל פעם שהינו מתראים הוא היה מתקרב אליי הוא היה מראה לי אהבה במעשים שלו גם שהיו לו חברות הוא היה מתקרב אליי
    הוא הגיע למצב שהוא היה מתחמק ממני לא רוצה לראות אותי היה מפחד מהאהבה שהוא הרגיש היה מפחד מהרגש היתי שומעת מהחברים שלו שהוא היה שוקל לחזור אליי כי רק אותי הוא אהב הכי הרבה ולא הרגיש לאף אחד מה שהוא הרגיש אליי...אז הוא התחיל לצאת אם מישהי וניפגשנו בים אחרי כמה חודשים שלא ראינו אחד תשני וכשהוא ראה אותי הוא עוד הפעם התקרב אליי והפעם בצורה יותר קרובה לא זז ממני והתחיל לשתות..ומאותו רגע שהוא שתה הוא התחיל להוציא את כל הכאב שלו זה קרה לפני 5 חודשים הוא אמר לי שהוא כל הזמן מדמיין אותי במקום בחורה אחרת שהוא לא הפסיק לאהוב אותי שאני לא מגיעה לו שאני יותר מידי טובה והוא עשה קעקוע על החזה והוא אמר שזה אהבה שזה עליי והתחיל להוציא דמעות שנימאס לו מהחיים וכל מיני דברים כאלה אני היתי בהלם כל כך חיכיתי במשך שנתיים לרגע הזה להתוודאות שלו ולמחרת הוא חזר לחברה שלו התמוטטתי אמרתי לעצמי מה קורה פה הרי שבנאדם מסטול הוא אומר תאמת והוא לא סתם בכה לא ידעתי מה לעשות ועבר עוד בערך חודשיים ועוד הפעם נסענו לים והפעם אני שתיתי והתמסטלתי והתחלתי להוציא את כל הרגשות שלי החוצה ודיברתי איתו ואמרתי לו אחרי שהינו ביחד הלכת וחזרת למישהי אחרת הוא אמר לי כן את צודקת וקיימנו יחסים והוא הסתכל עליי במבט עצוב במבט כואב נסענו שנינו כששתקנו לא דיברנו מילה אחרי זה הכל ניגמר מאז לא ראיתי אותו במשך 5 חודשים והוא אם החברה שלו ואני לא יודעת מה לעשות או לוותר או להילחם ולפגוש אותו ולראות מה יהיה הפעם...תודה רבה על העזרה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור אהבה-

סיגל פדה
    06/12/2007

שרון יקרה
    נראה שהאהבה הזו סוחפת ועוצמתית ומשאירה גלים בליבך עד היום.
    יחד עם זאת עולה גם שהיו בינכם הרבה ריבים.. את גם מתארת שבמצבי שכרות שלך ושלו האמת יוצאת- האם יתכן שהיו לכם קשיי תקשורת? כלומר היה קשה להגיד את האמת לגבי רגשות ותחושות
    ולכן רק במצבים קיצוניים בתרוץ של שיחרור מחסומיים- השתייה הצלחתם לבטא אותם?

האם באמת את רוצה את אותו בחור שבא יחד עם אותו קשר מורכב?
    אולי את מתגעגעת לתחושת האהבה הגדולה הזו? ויתכן שתמצאי אהבה גדולה מזו וטובה מזו במקום אחר?
    אני שואלת אותך את כל השאלות האלו.. אני רוצה שתחשבי על הקשר מעט ממבט ממעל, ממבט חיצוני. האם את מאחלת לעצמך את אותו קשר בדיוק...
    מה את רוצה מזוגיות? מה היא יכולה להעניק לך?
    האם בקשר הזה היה גם מחיר ששילמת?

אין ספק שאת מתארת פה סיפור אהבה ממש כספר רומן- מלא תשוקה וריגוש.
    היום כשאת מחוץ לקשר 5 חודשים, מה את יכולה לספר על עצמך-
    נסי לחשוב על כל הכיוונים הללו - פנימה מה זה עשה לעצמך
    קדימה לעתיד מה את רוצה דומה ושונה
    הבחירה ביידיך
    ספרי לנו על מחשבותיך ונמשיך
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה אמיתית

שרון
    06/12/2007

בס"ד
    שלום סיגל יקרה
    האמת היא שלא, לא היה לנו מצבים לבטא תרגשות רק מתוך שכרות העובדה שביטאנו תרגשות מתוך שיכרות זה היה שהינו מחוץ לקשר שנתיים וכל הזמן החבאנו תאמת
    כשהיינו ביחד כל הזמן הוא הראה וביטא את עצמו עד כמה שהוא אוהב אותי וגם אני היתי כל הזמן אומרת לו שאני אוהבת אותו ועד היום הוא מעריך תאהבה הזאת ומספר לכולם שאף אחת לא תאהב אותו כמוני היו מספר אנשים שהיו באים אליי ומספרים לי עד כמה שהוא מדבר עליי טובות.
    כל הזמן הינו אומרים אחד לשני בקשר שלנו מה מפריע ומה לא תמיד הינו פותחים הכל לגבי הכל תחושות ורגשות.
    תראי סיגל,אם כל האהבה הזאת והכאב היתי רוצה להחזיר אותו ולהתחיל מחדש היו לנו רגעים מאושרים ביחד הוא בנאדם טוב הוא דואג הוא אוהב הוא תומך הוא נתן לי להיות מאושרת גם כשהינו רבים הוא היה משלים איתי וכאילו כלום לא קרה השלמנו ורק שניפרדנו כל זה קרה זה רק הראה לי שלא הצלחנו לשכוח אחד תשני
    אני נסיתי לשכוח אותו יצאתי אם חברות הכרתי אבל לא הלך אני לא יכולה לצאת אם גבר שאני לא מרגישה אליו כלום שיש לי עדיין רגשות לאחר. בקשר לאם אני ימצא אהבה גדולה יותר אני לא חושבת הקשר הזה נימשך כבר שנתיים אם או בלי חברה הוא עדיין חשב עליי עדיין אהב אותי.
    כן אני מאחלת לעצמי קשר כזה אבל היתי משנה קצת דברים את הילדה התמימה שהיתי שסלחתי לו על כל דבר ולא היתי מספיק קשה .אני רוצה שיהיה טוב בזוגיות מבחינת תשוקה שאנחנו מרגישים אחד לשני מבחינת אהבה מבחינת אמון וכשניפתח אחד לשני שאני ירגיש בנוח אם הגבר כי אני ביישנית ואיתו הרגשתי הרבה ביטחון.
    לקשר שהיה לי היה מחיר ששלמתי היתה בגידה ולאחר הפרידה היה הרבה סבל וכאב שעד היום קשה לי לצאת מזה אני עוד ירד לי הרבה ממה שהרגשתי אבל יש עוד קצת צביטה בלב.
    היום כשאני לא ראיתי אותו ולא שמעתי ממנו 5 חודשים זה עשה לי טוב ולא טוב זאת אומרת אני מרגישה טוב בלעדיו וקשה לי בלעדיו אני מרגישה פחות רגשות ורוצה מאוד לראות אותו לראות מה יהיה אחרי הרבה זמן שלא ראינו אחד תשני איך הוא יגיב הפעם והיתי רוצה שהוא יראה אותי שונה מזאת שהוא הכיר במשך כל הזמן שהוא ראה שונה זה אומר ביצ'ית אם את מכירה תספר של שירי ארגוב למה גברים אוהבים בצ'יות אז כקראתי את כולו וזה עשה לי טוב ואני מרגישה שונה.
    נ"ב
    היה לנו מצבים שלא ראינו אחד תשני 5 חודשים או יותר אבל זה היה מסתיים בזה שהוא היה מתקרב ומבקש ממני נשיקה ומחבק
    הפעם שיש לו חברה אני לא יודעת איך זה יהיה...
    תודה על העזרה שלך ועל היחס את נורא משמחת אותי שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעד צעד

סיגל פדה
    07/12/2007

שרון יקרה
    אני רוצה לשאול אותך
    האם הקשר בינכם נגמר?
    נראה שכן הוא המשיך הלאה (גם אם בפנים יש לו עדין רגשות הוא בחר לוותר)
    אולם את לא השלמת עם סוף הקשר- לא בפרידה אז ולא היום..
    עד שלא תשלימי עם סוף הקשר אכן לא תתפני לקשר אחר ולא תתפני להיות מאושרת באמת-
    את רוצה להשתנות בשבילו- או בשבילך?
    האם באמת את מאמינה שיש לכם עתיד משותף טוב ומאושר עבורך?
    אני חושבת ששווה לעצור רגע ולהיות ביצית אמיתית - ביצית חזקה עם אופי הוא בגד בך פעמיים - פעם אחת בתוך הקשר ועכשיו כשעזב. תהיי חזקה אני משקפת לך דברים קשים - תמשיכי הלאה תתחזקי מהקשר הזה תצמחי ותגדלי בשביל עצמך ותמצאי אהבה שתתן לך את מה שאת צריכה ורוצה.
    האם את יכולה להשלים אם כך שעם כל היופי באהבה הגדולה הזו היא נגמרה ואפילו אולי טיפה טוב שכך לטווח הרחוק- לאושר האמיתי שלך?
    מעריכה את הכנות והשיתוף
    מחכה לתשובתך,
    צעד צעד ותראי איך הכל אפשרי
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת...

שרון
    07/12/2007

בס"ד

סיגל יקרה,
    את צודקת וכל מה שאמרת נכון גם לפניי 3 חודשים אמרתי את זה והמשכתי יצאתי הכרתי בחור במועדון שהיתה לי משיכה אליו ואפילו חשבתי עליו קצת אבל לא יצא כלום הוא רחוק..
    אבל לא יודעת מה קרה לי פתאום למה הכל חזר לי בקשר לבחור הישן אני רק אמרתי לעצמי שתי דברים: 1.לראות אותו ולראות איך הוא מגיב לראות מה יהיה גם אחרי שהוא המשיך לראות איך הוא יגיב בלראות אותי אחרי ניתוק כזה.
    2.אם אני רואה שאין כיוון לשום מקום אני באמת ממשיכה האלה ומוכנה לכל קשר ויצמח ויגדל ולא חושבת עליו יותר פשוט מסיימת כל דבר שקשור אליו ומה שיהיה יהיה..
    זה מה שרציתי לעשות וגם רציתי לשאול אותך אם זה כדי לי כי אני חושבת על הדברים האלה הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחת את האושר בידיים

סיגל פדה
    10/12/2007

שרון יקרה,
    אם את מסכימה איתי מדוע את נותנת לו כוח חשוב ומשמעותי בחייך ?
    הוא איננו אך נמצא- המשמעות שלו בחייך כשולטת בך- זה מניע אותך ומעקב אותך האם את מסכימה אם כך?

האם את כבובה והוא המפעיל שלה? האם זה יכול לגרום לך להיות מאושרת -

שימי לב - למעשה, את אומרת בדבריך : ניסיון אחרון שאני נותנת לו אם הוא יראה אותי כש.. הוא יראה אותי ויגיב אז טוב...
    את שמה את האושר שלך ביידים שלו!!!

בידים של משהוא שלא באמת רואה אותך מרגיש אותך ודואג למה שאת צריכה.
    האהבה הזו לא מקדמת אותך - היא מעקבת אותך למצוא את עצמך - ולהגיע למה שיעשה אותך מאושרת!!

שרון - האם את מוכנה לקחת את האושר שלך בידים שלך?!
    האם את רוצה להיות מאושרת בשבילך?!
    אני יודעת שאת יודעת את התשובות ושקשה להמשיך הלאה - ברגע שתבחרינמשיך עם כלים להתמודדות.
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני האעשה הכל בשביל להיות מאושרת

שרון
    10/12/2007

בס"ד
    סיגל יקרה תודה על המילים שאת אומרת לי אני מוכנה ללכת עד הסוף בשביל להיות מאושרת
    אני מוכנה לשכוח אותו פשוט הכל אני רוצה רק להיות מאושרת ולהתקדם הלאה בחיים כמו שהוא התקדם ולהיות אם מישהו שכן יעשה אותי מאושרת כי אני יודעת שהוא לא שווה טיפה מהרגשות שלי
    אני פשוט מוכנה לעשות הכל כדי להתמודד אם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה- וסגירה כהשלמה.

סיגל פדה
    13/12/2007

שרון יקרה מה שלומך?
    איך עברו מספר ימיים מקבלת ההחלטה ועד היום?

רגע לפני שנסתכל קדימה על מה את רוצה ומה יעשה אותך מאושרת...בכדי להגיע לשם אני מציעה שנסגור באופן יפה ונכון את הסיפור " האהבה האמיתית והעוצמתית" שסיפרת לנו עליה.

למה חשוב לעשות כן- לסגור את הפרק הזה בחייך מתוך השלמה ולהיפרד (את עם עצמך מהקשר)-
    סגירה של חוויה כל כך עוצמתית ומלאת רגשות חיונית בכדי שלא תערוב ותצוץ בהמשך החיים ובחוויות חדשות. כלומר האהבה הזו יכולה לנקר ולהפריע במערכות יחסים חדשות ואנחנו לא רוצים בכך. אני מדברת על פרידה של הקשר ולא על פרידה בינך לבינו האמיתי. הוא לא יהיה חלק פיזי נוכח בתהליך הזה אלה את והרגשות התפיסות והמחשבות שלך.

אני מבקשת ממך לעשות תרגיל בכתיבה על אותו אהוב - התרגיל יצריך ממך זמן לשבת ולכתוב
    כל שעל ליבך שהכותרת היא- אני רוצה להודות לך על....
    במהלך הקשר ודאי קיבלת ממנו דברים טובים למדת על עצמך מספר דברים וחוויות שהיו שלכם.

מה דעתך?
    ספרי לנו איך את מרגישה- ונמשיך- צעד צעד...
    רק אחר כך נעשה את התרגיל
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה