עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה
    יפית
    21/12/2010

אני אמא לשתי בנות לפני יומיים מצאתי בטעות ספר זכרונות לבת הגדולה בת 18 וקראתי כמה דברים שמאוד הכעיסו אותי וכאב לי הלב היא כתבה שהיא בחורה מכוערת ושמנה ואין לה חבר ושהיא רוצה שיאהבו אותה כי יש לה רגשות ושהיא מקנאה בחברותיה ו באחותה השנייה בת 17 כי יש להם חבר ולה אין
    הבת שלי מאוד יפה ועדינה וביישנית יש לה 4 חברות ושני ידידים מבית ספר משקלה 63 וגובה 162 לעתים אומרת לפני י שהיא לא יפה בטבע ובתמונות ואני משתגעת ומדגישה שהיא מאוד יפה וטובת לב ואני תמיד גאה בה אני יודעת שיש לה חוסר בטחון ואני תמיד מנסה לעודד את הבטחון אבל אני חושבת שהצלחתי באחוז מאוד קלוש
    הדבר הזה מאוד כואב לי כי אני מרגישה בה הבישנות וחוסר בטחון נובע ממני ומילדותי
    רציתי לציין שהיא כתבה בהתחלה שהחיים מתחילים להראות יפים כי היא התחילה לעבוד וקיבלה רשיון ומחכה ללמוד באוניברסיטה בשנה הבאה
    אני מבקשת עזרתכם דחוף ועצתכם
    אודה לכם אם תענו לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

• חסר מידע

אביטל שטרית
    22/12/2010

אני חושבת שזה יהייה מאוד לא אחראי מצידי להתייחס באתר לבעיותיה של בתך כפי שהם נובעים מההתרשמות שהותירה בך קריאת היומנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה - תגובה

מורן זיו-אש
    22/12/2010

שלום לך,
    נשמע שאת מאוד מודאגת. ממליצה לך לפנות לייעוץ.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה