ליאנוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאנוש
    ליאן
    21/12/2010

שלום אני ליאן אני בכיתה ז' ויש לי ילדה בכיתה שיושבת לידי והיא ממש חסרת ביטחון היא כל פעם אומרת לי כמה אני יותר טובה ממנה ושהציונים שלי בטוח יותר טובים משלה בקיצור היא לא יודעת להעריך את עצמה נכון שזה מחמיא לי אבל זה גם מעצבןן אותי כי אני לא סובלת ילדות שהן חסרות ביטחון ושהיא צוחקת היא מסתירה את החיוך שלה והיא מדברת ממש חלש והיא גם מאוד עדינה אם למשל מישהו יקלל אותה וירד עליה היא לא תעשה כלום לא שזה בא מתוך בגרות זה בא מתוך חוסר ביטחון
    רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בנידון?? כי אני מאוד רוצה לעזור לה ושתפסיק להתבייש ושיהיה לי כיף לשבת לידה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאנוש

הוספת תגובה

• מספר שאלות

מורן זיו-אש
    22/12/2010

שלום לך,
    אני חייבת לציין כי הצלחת לבלבל אותי.... מצד אחד, את לא "סובלת" ילדות חסרות ביטחון ואת מציינת כי את רוצה לעזור לה על מנת שיהיה לך כיף לשבת לידה ומצד שני את פונה אלינו על מנת שנדריך אותך כיצד לעזור לה להפסיק להתבייש.
    חשבי על כך וחזרי אלי: האם את מעוניינת להיות חברה שלה גם אם היא לא תשב לידך? אם היית יכולה היית מחליפה מקום בכיתה?

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה