מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליאנושליאן21/12/2010
שלום אני ליאן אני בכיתה ז' ויש לי ילדה בכיתה שיושבת לידי והיא ממש חסרת ביטחון היא כל פעם אומרת לי כמה אני יותר טובה ממנה ושהציונים שלי בטוח יותר טובים משלה בקיצור היא לא יודעת להעריך את עצמה נכון שזה מחמיא לי אבל זה גם מעצבןן אותי כי אני לא סובלת ילדות שהן חסרות ביטחון ושהיא צוחקת היא מסתירה את החיוך שלה והיא מדברת ממש חלש והיא גם מאוד עדינה אם למשל מישהו יקלל אותה וירד עליה היא לא תעשה כלום לא שזה בא מתוך בגרות זה בא מתוך חוסר ביטחון
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בנידון?? כי אני מאוד רוצה לעזור לה ושתפסיק להתבייש ושיהיה לי כיף לשבת לידה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות
מורן זיו-אש22/12/2010שלום לך,
אני חייבת לציין כי הצלחת לבלבל אותי.... מצד אחד, את לא "סובלת" ילדות חסרות ביטחון ואת מציינת כי את רוצה לעזור לה על מנת שיהיה לך כיף לשבת לידה ומצד שני את פונה אלינו על מנת שנדריך אותך כיצד לעזור לה להפסיק להתבייש.
חשבי על כך וחזרי אלי: האם את מעוניינת להיות חברה שלה גם אם היא לא תשב לידך? אם היית יכולה היית מחליפה מקום בכיתה?
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)