מה לעזעזל הוא חושב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעזעזל הוא חושב?
    קורל
    13/01/2011

ממ שלום...
    שמי קורל ואני בת 23 מחיפה ואני בקשר עם מישהו שאין לי מושג לי מושג מה יכול לצפות..
    האומנם טוב לי במחיצתו כשאני איתו אני מרגישה מאוהבת אבל כשאני בלעדיו מגיעים הלבטים.. האם הקשר הזה באמת יכול להוביל למשהו רציני? הקשר כרגע הוא לא מוגדר ואני כל הזמן חושבת איך לסיים את זה ולהסביר לו שזה לא בישבילי .. אני באמת מחפשת מישהו שיענה לי על כל הצרכים,שיהייה רציני לעזעזל עם הגברים הפחדנים האלה ואז מתחרטת ונותנת לו עוד צאנס ....
    הוא מראה לפעמים שאכפת לו, ומראה שרוצה אותי רק כרגיל כמו כל גבר מפחדאו לא רוצה (אני כבר לא יודעת) ממחוייבות אני מבולבלת מידי.. יום אחד מחליטה שהוא לא מספיק רציני ומה להגיד לו כדי לסיים את זה ויום אחר מתגעגעת ומתה להיות איתו... אוףףף
    כמה חמקמקים יכולים להיות הגברים האלה...?@?@?:(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעזעזל הוא חושב?

הוספת תגובה

• מה לעזעזל הוא חושב? - תגובה

אביטל שטרית
    15/01/2011

קורל היקרה , הדבר היחיד שהבהרת לנו, זה שאת לא יודעת מה הוא חושב.
    מדברייך ניכר שאת מבולבלת ,אבל לא ספקת שום מידע שאוכל להתייחס אליו,
    אולי תספרי לנו כמה זמן אתם יוצאים? כיצד אתם מבלים? ככל שתתני יותר פרטים כך אוכל להשיב לך ביתר רצינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה?

קורל
    22/01/2011

אני מרגישה שזה קשר סתמי הרי אנחנו נפגשים אצלו רק.. יושבים רואים טלויזיה,שוכבים מדברים... למרות שזה לעיתים קרובות אבל עדיין אני אוהבת אותו ואני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שמגיע לי יותר אבל קשה לי להיפרד.. היום אמרתי לו שאני מצטערת ושזה לא יכול להמשך וכל כך כואב לי ......... :( דיברתי איתו על זה והוא אומר שהוא לא רוצה חברה .... מה השטויות האלה? תאירי את פניי כי אני נמצאת באפלה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה