מבוזבזת..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוזבזת..?
    שיר
    21/01/2011

היי
    אני עוד מעט בת 16.
    לאיודעת אם זה מתאים לפורום הזה, אבל כתבתי...
    אני מרגישה שאני לא מנצלת את החיים... אני מאוד עמוסה בלימודים, יש לי חברים והכל... אבל אני מרגישה כאילו אני... מבוזבזת? כן, זאת המילה. אין לי חבר, אני מתה שיהיה לי אבל אין אף אחד שמצא חן בעיני... היו לי כמה "מחזרים" אבל רובם היו סתם חרמנים ואת השאר ממש לא אהבתי.
    חבל לי כי וזה הגיל הכי יפה! לפני שנכנסים למחויבויות ולדברים כאלה, סתם גיל כיפי, ואני מרגישה שאני לא מנצלת אותו כמו שצריך... אין אצלנו כ"כ לאן לצאת, ויש לי חברים די עצלנים שלא אוהבים לצאת הרבה מהבית, ואני רואה חברות אחרות שגרות רחוק שהן מבלות כל הזמן וגם אני רוצה!!
    אני רוצה לנצל את הגיל הזה כי הוא לא יחזור שוב ואני יודעת את זה, מצדי להישאר תמיד בת 16 ולא להזדקן כי כיף לי ואני אוהבת את מה שאני עושה (ואני עושה הרבה מאוד), אבל עדיין משהו חסר...
    אני יודעת שאני נשמעת אהבלה אבל הייתי חייבת לכתוב את זה:S
    עצות, SOMEONE...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוזבזת..?

הוספת תגובה

• מבוזבזת..? - תגובה

מורן זיו-אש
    01/02/2011

שלום לך,
    את נשמעת בחורה שאפתנית, פעילה ואנרגטית. עם זאת, יש לך תפיסות נוקשות מעט על החיים. גם בגיל מבוגר יותר ניתן לבלות ולמלא את החיים בפעילויות מהנות. ישנם הרבה נקודות בחיים (גם בגילאים מבוגרים יותר) בהם ניתן לעשות הרבה...
    אולי תנסי "לעבוד" עם מה שיש ולקבל את המציאות. אחרי שתגדלי, אני מניחה, תוכלי לבחור יותר בחופשיות כיצד למלא את חייך...

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה