מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התדרדרות פתאומית ביחסיםרוז25/01/2011
בעלי נוקט בפעולות חד-צדדיות נגדי, בעיקר בתחום ניהול הכספים, מרמה אותי ומסתיר ממני כספים. הוא החליט מבלי להודיע לי על כך מראש שהוא לא מעביר את משכורתו לחשבון המשותף שלנו ואני נשארתי עם התחייבויות לבנק שאין באפשרותי לכסות אותן. הכנסתו נשארה אצלו ואת קניות המזון לבית הוא דורש שנתחלק חצי-חצי, כאשר הוא מרוויח הרבה יותר ממני ואני נשארתי עוד עם חובות לבנק. אני מרגישה שמשהו ערער אצלו את האמון בי, אולם אין שום סיבה שכך יהיה. ניסיתי לקיים איתו שיחה, אך מתחמק. אני מרגישה התנתקות מצידו מלבד תחום הכספים גם בתחום הקשור לחינוך הילדים. אין שותפות בינינו יותר ואני מרגישה על סף גירושין. אני מנסה להבין את המניעים להתנהגותו וחושבת שאולי מישהו מסיט אותו נגדי. כמו כן ברור שהקשיים שעברנו במהלך שנות נישואינו (20 שנה) יצרו אצלו משקעים כבדים נגדי ונגד ההורים שלי. אולם , מעולם לא היה משהו שיגרום לו לא להאמין בי. אני כל הזמן מנסה להבין אותו ולרצות אותו, אך אינני מצליחה ולאחרונה עם החרפת המצב, השקרים שלו, ההסתרות וההתנתקות שלו אינני רואה בכך תועלת יותר.
האם המשקעים מהעבר שנוצרו אצלו מצדיקים את ההתנהגות שלו?
אם הוא כואב וסובל מזכרונות העבר, איך אוכל לעודד אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התדרדרות פתאומית ביחסים - תגובה
מורן זיו-אש01/02/2011שלום לך,
המצב ביניכם נשמע קשה מאוד. כרגע הייתי ממליצה לך לגשת לייעוץ משפטי דחוף ובמקביל לפנות לייעוץ זוגי. לא נשמע שהוא רוצה עידוד, אני לא בטוחה שבמצב הזה יש עם מי לדבר...
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)