חייבת עצה-דחוף ביותר!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עצה-דחוף ביותר!!!
    שני
    31/01/2011

היי!!
    אני לא יודעת אם זהו הפורום המתאים אבל החלטתי לנסות מאחר ואין לי מה להפסיד. :)
    אני בת 24 וסובלת מהפרעת דימוי גוף וכתוצאה מכך גם מחרדה חברתית.
    העניין הוא כזה: חברה הכי טובה שלי מתחתנת בעוד שבועיים ואין דבר כזה מבחינתה שאני לא ארקוד ואני ממש לא רוצה לאכזב אותה אבל לצערי אני יודעת שאני פשוט לא אהיה מסוגלת לקום מהכיסא ולרקוד כי אני אחשוב שאני אראה מגוחכת ושכולם יראו שאני חסרת ביטחון.לכל המתח הזה נוספת גם העובדה שהאקס שלי יהיה שם והמחשבה שהוא יהיה נוכח ושנשב באותו השולחן גורמת לי להיות יותר מתוחה ועצורה. מה עושים במצב כזה? אני מטופלת אצל פסיכולוגית אבל אנחנו בתחילת הטיפול כך שעדיין אין שינוי של ממש. זה מצב ממש הזוי שבו אני, החברה הכי טובה של הכלה חושבת על החתונה שלה יותר ממה שהיא חושבת.אשמח לעצות כי אני ממש לא יודעת מה לעשות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עצה-דחוף ביותר!!!

הוספת תגובה

• חייבת עצה-דחוף ביותר!!! - תגובה

אביטל שטרית
    01/02/2011

לעיתים הפתרון הוא פשוט . עלייך לקום מהכסא ,לצעוד לעבר הרחבה ולהתמזג באחד המעגלים. יכול להיות שבהתחלה תעמדי אך בהמשך הערב , סביר להניח שתתחילי לנוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עצה-דחוף ביותר!!! - תגובה

מורן זיו-אש
    01/02/2011

שלום לך,
    הפיתרון שאני מציעה הוא פיתרון מהיר ואפקטיבי אך אינו מתאים לכל אחד בכל מצב, עם זאת, לרבים מאוד הוא עוזר... פני לפסיכיאטר, הסבירי לו את המצב שלך ובקשי מרשם לכדורי הרגעה. ניתן לקחת תרופות מסוג זה גם באופן חד פעמי לסיטואציה מסויימת.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה