כולם רוצים רק סקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולם רוצים רק סקס?
    שירה
    13/12/2007

למה כל גבר שאני פוגשת מעוניין רק בסקס ולא יותר, פגישה ראשונה משקיע, יוצאים והכל נעים, פגישה שניה כאילו כל תהליך החיזור הסתיים, הוא רוצה לבוא אלי הביתה, או שאבוא אליו וכשאני מסרבת, אז זה נשמע שאני לא מעוניינת בו, אני מסבירה ואומרת שאני לא מעוניינת בסקס בשלב זה בגלל שאני צריכה להכיר, להתרגל וכו' כדי לחוות אינטימיות.
    סקס הוא מאד אינטימי בעיני וליצור אינטימיות עם גבר אצלי זה תהליך, אני לא רוצה להתפשר או להרגיש מחוייבת, אבל מצד שני כולם לא ממשיכים לצאת איתי.
    מה אתן חושבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולם רוצים רק סקס?

הוספת תגובה

• כן כולם רוצים סקס...

בילבולית
    27/12/2008

אם בדייט השני את לא מסכימה לסקס והגבר מאבד עניין, הוא לא שווה מילה אחת אפילו! כמובן יש מששיכה ורצון לקרבה, וכמובן להנאה כדי להשלים דייט טוב, אבל מיש שיתעניין בך באמת לא יראה את שלילתך כחוסר התעניינות ואולי ההפך ימשיך לצאת ולנסות לזכות בך ולחזר ולהשקיעעה.... מי שמקבל את המילה לא ומבין את המילה, לא יפגע ויבין שאת צריכה אולי זמן ואת כבר תראי לפי התגובה שלו. לפעמים קורה שכן שוכבים בדייט ראשון או שני ולא ממש נהנים עם הבנאדם ואז מודים לאלוהים שגיליתם את זה מוקדם וחתכתם והשמכתם הלאה למשהו יותר טוב מאשר בזבזתם חודשים וגיליתם שלא זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבדק היכרות

איילת פדה
    14/12/2007

שירה יקרה
    ראשית הרשי לי לחזק אותך בחיבור שלך אל עצמך ואל צרכיך
    ובכך שאת לא מוכנה להתפשר או להרגיש מחוייבת, לדברים שאת עדיין לא מוכנה אליהם.

ברצוני להעלות מספר דגשים
    א. לא איך אלה מי - כשיגיע הבחור הנכון, הוא לא ירתע מדחייה בשלב כה מוקדם, אלה יבין אותך ויאפשר.
    ב. מהר מדי קצר מדי - להיכנס מהר מדי למיטה (ומפגש שני בהחלט עונה על הגדרה זו) הנו מתכון שכיח לסיום הקשר בבוקר שלמחרת, כך שרוב הסיכויים שהקשרים שהסתיימו היו מסתיימים ממילא, אז אין לך מה להצר על כך - ליהפך. התחושה של סיום הקשר לאחר התפשרות וחשיפה כזו שלך, יכולה להכאיב יותר.
    ג. מבדק היכרות - יתכן שישנה נטייה בקרב חלק מקהל הפנויים פנויות, לכלול סקס בפגישה השניה כחלק ממבדק ההיכרות, בטרם המשכת הקשר. זו לא נטייה שאת צריכה לשתף איתה פעולה,
    השאלה היא איך את לא משתפת איתה פעולה.
    נשמע שאת מסבירה את עצמך באופן מכובד ונעים, שאינו פוגע בצד השני. יתכן שיש כמה גברים שקשה להם לעמוד בדחייה. המלצתי - את לא צריכה קשר עם גברים כאלה, כי בחיים יש אכזבות וצורך בדחיית סיפוקים, ואם זו התגובה הראשונית, זה אפילו סינון טוב עבורך..
    ד. ספרי לנו קצת עליך - מכיוון שאת מתארת שזה קורה לך עם כל הגברים, האם יש משהו בדינאמיקה שאת יכולה לשער שתורם להתפתחות קבועה זו כל פעם? שכל פעם זה קורה אחרי פגישה שנייה ומסתיים? האם היו מקרים יוצאים מן הכלל?
    עדכני אותנו ונמשיך משם
    סופ"ש נעים!
    איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזרמי

דנה
    18/12/2007

תראי בהתחלה את צריכה לזרום כי אף אחד לא יעמוד בפיתוי אבל אם הוא באמת חרמן תחתכי ואם לא תמשיכי כי יכולה לקרות פתאום איזו אי הבנה ולא תביני את המצב באמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להכיר להיתרגל בישביל מה זה בסך הכל

t
    24/12/2007

סקס תהיני מסקס אל "תיתפשרי" או "תיזרמי" סקס זה דבר לגיטימי לחלוטין שאמור ליהיות רצון של האישה גם,לדעתי את יותר מידי סגורה מבחינה מינית זה לא כזה מסובך תעלי עליו תעשי אותו ותהני מה רע או קשה כאן?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה