מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה להגיד לבוסשני13/12/2007
בנות יקרות
אני רוצה לטוס לחו"ל בשבוע הבא.(חמישי-שני).
כבר השתמשתי בכל התירוצים להיעדרויות: חו"ל /חולה וכדומה.
יש לכן רעיונות למה לומר לבוס שלי (כי הוא לא יתן לי להיעדר שוב). בבקשה תעזרו לי!!!! אני חייבת לטוס הפעם !!! וכבר לא נעים לי ממנו!!! סליחה שזה נשמע תחמני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת טובה יותר מכל דמיון
איילת פדה14/12/2007יקרה
שאלה חשובה לי אליך
מדוע את נזקקת לתירוצים להיעדרויותיך?
חשוב שנבין קצת יותר את הנפשות הפועלות, בכדי שנוכל ליעץ לך.
עדכני,
וכן חשוב לא פחות - לאן את מתכננת לטוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיטליה. בבקשה תעזרו לי!!!
לילי17/12/2007אני חייבת לטוס. וכבר טסתי לפני חודשים. הוא נתן לי להיעדר. אם אבקש שוב בטענה שאני רוצה לטוס - הוא לא יתן לי!!! וגם הייתי חולה לפני כמה ימים וגם נעדרתי.
בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות -
סיגל פדה18/12/2007פונה יקרה
מה שלומך,
מתוך הפנייה שלך עולות לי כמה שאלות,
אני אשמח לשאול אותך מספר שאלות - בכדי לתת לך מענה נכון.
חלק 1- שאלות בנוגע לחופשה, לדחיפות ולחשיבות שלה:
לאן טסט לפני חודשיים ואיך היה?
מדוע את חייבת לטוס?
חלק 2- שאלות בנוגע ליחסי העבודה-
מדוע את לא יכולה להשתמש בעצה של אילת - ולומר את האמת?
ספרי לנו על מקום העבודה שלך על הבוס, מה את אוהבת את העבודה שלך...?
ספרי לנו על עצמך שנוכל לתת לך מענה
תחזיקי מעמד-
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)