מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרו לי להחליט דחוף בבקשהדימו דימו12/02/2011
בעלי ואני נשואים 19 שנה אנחנו בני 43 יש לנו 3 ילדים חייל , בן 17 , ובת בת 11
בשנה האחרונה קיים מתח רב ביני לבין בעלי נהפכתי להיות קנאית ברמות קטנות שזה אומר , שבעלי התחיל להסתכל הרבה על בנות בנוכחותי , יש לציין כי בעלי הוא לא הטיפוס הבוגד . עקב זה בעלי החליט להעניש אותי והכיר מישהי נשואה גדולה ממנו ב-3 שנים וסבתא לנכדה מהעבודה שהם נפגשים באוטובוס מדי יום ולאחר מכן זה גלש לסמסים וטלפונים וכל זה רק בשעות העבודה .בעלי התאהב באישה הזו אני גיליתי זאת מייד וכל זה דרך חשבון מנופח מהרגיל לאחר הגילוי עברתי טראומה קשה מאוד מאחר וגיליתי שזה הגיע עד לרמות של הצהרת אהבה האחד לשנייה הם לא הגיעו למצב של סקס או נגיעות .
לאחר "שנרגעתי" ואחר שבעליהצהיר והתחנן אליי שהוא מת עליי הסכמתי לנסות לשקם והבטחתי שאני יעשה הכל כדי לשקם בתנאי שהוא מנתק איתה כל קשר.
לאחר שבוע בעלי בא ואמר כי הוא איננו מוכן לוותר על הידידות איתה :אמר שזה יהיה רק שלום שלום , אחר הוסיף גם אם נצטרך לשבת באוטובוס ביחד זה לא יהיה נורא והבטיח כי לא יהיה מעבר לזה , אני כמובן לא יכולה להסכים לזה ואמרתי לו. הוא בשלו ומתעקש גם אם במחיר של גירושין האם אני צריכה להסכים לידידות הזו?
או להתעקש על ניתוק טוטלי ? אני לא מאמינה בה ובו ואני טוענת שאי אפשר להישאר ידידים של מישהו שאוהבים ,למרות שהוא טוען שהוא לא יודע אם זאת אהבה , הוא מבקש שאני יחכה בסבלנות והוא יתנתק ממנה טוטלית אבל זה חייב להיות דרכה .
בבקשה תנו לי עצה דחופה אני בעד לפרק את החבילה כי אני לא יכולה לתת לו להשפיל אותי עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרו לי להחליט דחוף בבקשה - תגובה
מורן זיו-אש14/02/2011שלום לך,
המצב, על פי מה שאת מתארת, נשמע קשה מאוד. אני ממליצה לך לגשת לייעוץ, אפילו בלעדיו.
קשה לי מאוד להמליץ לך האם לפרק את החבילה או לא, אין לי מספיק פרטים...
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת השאלות
מיטל בר15/02/2011ערב טוב
קראתי את דברייך ומנסיוני אין תשובה אחת נכונה.
אשמח לסייע לך
052-6603095
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
מישהי16/02/2011מה זאת אומרת תשמחי לסייע
את מציעה טיפול בתשלום בנכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
מיטל בר21/02/2011בוקר טוב
כוונתי היא שהאינטרנט מאפשר את הצגת המקרה ומתן אוויר ראשוני לכותבת אולם דרכו לא ניתן להגיע לפתרון הולם.
אני אשמח לקיים שיחת טלפון ולשמוע את הדברים. נוכל לחשוב ביחד לאיזה כיוון כדאי לפנות ומה יכולה להיות הדרך המתאימה ביותר לפתרון
יום נהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות או סתם שטויות
אביטל שטרית22/02/2011מיטל היקרה
אני מבינה שאת רוצה תשובה של כן או לא,אך ההמלצה היחידה שיש באמתחתי היא ללכת לייעוץ. בעלך לא חייב להיות חלק מהתהליך ,עשי זאת בשביל עצמך,בכדי לחזק את עצמך בכל דרך שתבחרי ,שכן , לצערי אין דרך אחת נכונה או דרך קלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהתכוונת למישהי אחרת
מיטל בר22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)