מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרק חדש בחייםתמר21/03/2011
אני בת 45 לאחר גירושים לפני שנתיים. אחרי שבניתי את החיים שלי מחדש, עכשיו אני מתחילה להסתכל לצדדים ולחשוב קדימה. הילדים אצלי רוב הזמן חוץ מפעם בשבוע.
הבעיה היא שאני לא מצליחה לחשוב על להציג להם מישהו חדש בכלל, וזה מונע ממני בכלל ליזום בנושא. מה גם שאני סובלת מעודף משקל ואני לא בטוחה שאני בכלל יכולה למצוא מישהו בשלב הזה של החיים למרות שאני מאוד רוצה שוב אהבה.
לכן אני מרגישה שאני במילכוד.
האם לדעתכן יש דרך לצאת מזה?
הילדים הם בני 12 ו-14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרק חדש בחיים - תגובה
מורן זיו-אש27/03/2011שלום לך,
כל הכבוד על הכוחות שלך ועל כך שהצלחת לבנות לעצמך פינה משלך.
לגבי זוגיות, נשמע לי כי יש לך הרבה תרוצים מדוע זה לא יעבוד עכשיו, הרי את לא חייבת להכיר אותו מיד לילדים, יש הרבה גברים שאוהבים שלאישה שאיתם יש עודף משקל...
חשבי מה באמת מונע ממך ליצור זוגיות כעת והאם זה משהו שניתן לעבוד עליו?
אשמח לענות על עוד שאלות
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר כושר, אנטרנט ,אודם ושמלה לדרך
אביטל שטרית07/04/2011אתחיל בהודעה המשמחת : כן, יש דרך לצאת מיזה!נשים רבות עשו זאת לפנייך ורבות יעשו זאת אחרייך. ועכשיו לעבודה. ראשית תחשבי עם עצמך עד כמה את תקועה, אם את חשה שמדובר בתקיעות עמוקה , כדי לפנות ליעוץ מקצועי.
אם את חושבת שאת יכולה לבד, אז זה הזמן לחדש את ההכרות עם עצמך ולהתחיל להנות.
תקני לך ג'נס חדש, הרשמי למכון כושר , אודם, רקודי סלסה,חוג למטיבי לכת ,שירה בציבור,לימודים, או כל דבר אחר שעושה לך את זה. תחדשי את ההכרות עם עצמך , במקביל זה הזמן לגלות יוזמה ולהכיר גברים מעניינים. ניתן לעשות זאת בעבודה, במכון הכושר באנטרנט( אני יודעת שיש שם מלא סוטים אך מסתובבים ברשת גם כמה חמודים)במועדונים.
ולגבי הילדים ,הם לא צריכם או זקוקים להכרות עם כל הגברים בחייך, כשתחשדי שאכן פגשת באביר המיועד, הפגשי רק אותו עם ילדייך.
ובנתיים תהני מהחיפוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)