תודה סיגל יש לי עוד שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה סיגל יש לי עוד שאלה
    מלי
    22/12/2007

היה בחור שחיזר אחרי והבעיה היתה שהוא היה צעיר ממני במספר שנים וגם היתה לו חברה למרות שהוא אמר שאין לו . בהתחלה זה מאוד החמיא לי החיזורים והכל אבל בתוך תוכי ידעתי שאני לא רוצה להיות בסיטואציה כזאת שבא אני בעצם יכולה רק להיפגע. אז כל פעם ניסיתי להתחמק ממנו אבל מצד שני מצאתי את עצמי בסביבתו והמעניין זה שהוא גם מצד אחד ניסה להתקרב אלי ומצד שני כאשר אני רציתי לתת לזה סיכו הוא התרחק שנינו כאילו לא החלטתנו מה אנחנו רוצים .וכך זה נגמר בלי שהתחיל .אני חייבת לציין שנוצר לי איזשהו רגש אליו שהדחקתי. אחרי חצי שנה ראיתי אותו ופתאום הרגשתי את אותם הרגשות אליו שהייתי בטוחה שכבר נעלמו וניסיתי להחזיר אותו לחיי אבל נראה שהיה כבר מאוחר .התחלתי לחשוב שאולי אם הייתי נותנת לזה צ'אנס אולי יכל לצאת מזה משהו.השאלה שלי היא איך להתנתק מהעבר ולא לחזור אליו , לא לחשוב מה היה יכול להיות , מה פספסתי , איך פשוט לא להצטער על זה שאולי פספסתי משהו?

תודה על ההתיחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה סיגל יש לי עוד שאלה

הוספת תגובה

• בכיף!! שאלי אותנו כמה שאת רוצה-

סיגל פדה
    22/12/2007

מעין שלום,
    אני רוצה להגיד לך שזה מאוד טבעי מה שקרה לך. הסיטואציה הזו הכביכול אסורה, החיזורים המחמיאים, מצד אחד כן לא אולי... תחושה מבלבלת שבהחלט יכולה לערפל את החושים.

לגבי שאלתך,
    אני מחזירה לך אותה בשאלה, ומבקשת ממך לענות כאילו את חברה טובה מאוד של עצמך שעונה לך על השאלה:איך פשוט לא להצטער על זה שאולי פספסתי משהו?

מה דעתך?
    סיגל פדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה