מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפגשים חברתייםמיקי24/12/2007
היי, יש לי בעיה כבר שנים, פשוט פתאום זה קורה לי גם בחלומות, כשאני מגיע הלמקום מסויים לבד ויש שם קבוצת אנשים אני מאד מאד נבוכה. והמילים פשוט נעתקות מפי. לרוב זה בסיטואציות של אנשים שחלקם קרובים אלי וחלקם פחות או שאיני מכירה אותם טוב כל כך. כנל במסיבת הפתעה שעשו לי והזמינו את כל מכרי, התפדחתי להיכנס פנימה. יש לכן עצה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ש... ויש אחרים ש...ומי אני?
סיגל פדה24/12/2007מיקי שלום,
תודה על פנייתך המרגשת.
יש כל מיני טיפוסי אנשים יש מי שמופעל מהרגש יש מי שפועל מהראש, יש כאלו שיורדים לפרטי הפרטים ואחרים שמסתכלים על התמונה הרחבה יש כאלו עם הראש בעננים ואחרים עם רגלעים על הקרקע...
יש כאלו שמוחצנים- כמו דודו טופז למשל.. ויש כאלו יותר מופנמים- כמו גידי גוב למשל וכמוך. נכון?
זה מאוד טבעי להיות שונה מאחרים בסגנון, וזה בסדר שלוקח לך זמן להיפתח ושאת נבוכה מעט.
זה מאוד חשוב לזהות מי אני? במה אני חזק במה פחות ואיפה זה פוגש אותי..
מתוך הפנייה שלך עולה כי
- את יודעת מי את- אני מזמינה אותך לספר לנו על עוד צדדים בך -
- הבעיה מציקה לך במידה מסוימת
- הבעיה מקשה עליך לתפקד "פחדתי להיכנס פנימה.."
- הבעיה גברה עם הזמן- "פתאום זה קורה לי גם בחלומות"
האם את מסכימה?
הייתי שמחה לשאול אותך מה היית רוצה שיקרה? שישתנה אצלך?
איך הית מרגישה את השינוי - אם תוכלי תפרטי בדיוק כמו תמונה - עד הפרטים הקטנים והגדולים
כמו כן ספרי לנו עוד על עצמך ...
ונתקדם משם
סיגל פדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים
מיקי26/12/2007היי, תודה על תשובתך. בעיקרון אני רוצה יותר ביטחון לצעוד בראש מורם גם לתוך קבוצה גדולה של אנשים. כמו שיש לי השפעה על אדם אחד או יותר (עד 3) אני רוצה להיות נוכחת גם בקבוצה גדולה, בייחוד אם מדובר באנשים שלא כולם זרים לי.
דבר נוסף, יש לי מין יכולת להעלם. כלומר בקבוצה גדולה כמו שיעור באוני' אני פשוט הופכת שקופה, כאילו אני לא שם, מפחדת להתבלט, למרות שיש לי לפעמים הרבה מה להגיד. וכך הרבה פעמים אנשים חושבים שאני שתקנית למרות שאיני כך כלל. אני מצטיירת אחרת ממה שאני באמת בגלל חוסר ביטחון.
אני רוצה לבלוט גם בקבוצה ולא להיחבא ולהשתתק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי שלום,
סיגל פדה29/12/2007מיקי שלום,
מתוך פנייתך את אומרת שהיית רוצה להיות טיפוס יותר מוחצן. להיות יכולה להגיד את שיש לך בקבוצה הגדולה מ-3 .
זה רצון ממוקד וברור.
בכדי לעשות את השינוי ולהתגבר על הקושי
ספרי לנו מה מונע ממך להגיד את דבריך בקבוצה?
מה חוסם אותך ומשתיק אותך עד שאת הופכת לשקופה?
האם יצא לך שכן הצלחת להיות פתוחה בקבוצה- אפילו פעם? איך זה הרגיש ולמה זה חשוב לך?
שאלתי מספר שאלות את מוזמנת להשיב בפניות נפרדות, ונתקדם משם..
תודה על פנייתך היא מראה על אומץ ויכולת גבוהה להיפתח. כמו כן על נכונות ורצון להתפתח.. תודה לך.
סיגל פדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)