עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מירית
    06/04/2011

יש לי חבר כבר קרוב לשנתיים. אני רוצה להתחתן, אבל הוא אומר שהוא לא מרגיש בשל. העניין הוא שאני פוחדת שהוא מורח אותי. שאלתי אותו לגבי העניין הזה והוא אמר שאני היחידה שהוא יתחתן איתה. אני לא סומכת על זה ואני פוחדת שהוא יתחרט. אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה לבזבז את הזמן עם מישהו שלא סגור עם עצמו. אני בת 27 והוא בן 30.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• מריחה הדדית

אביטל שטרית
    07/04/2011

מירית יקרה,
    את מנסה להבין האם בן זוגך , מורח אותך ומבטיח הבטחות שאין לו רצון לקיים. אני חוששת שיש לכם בעיה של אמון בקשר, עניין מטריד לא פחות מסוגית החתונה. אם אינך מאמינה לדבריו בעניין החתונה ,אחרי החתונה תתקשי להאמין לדברים אחרים.
    את לא תוהה בדבר רגשותיו כלפייך, האם זה משום שאת משוכנעת שהוא אוהב אותך ?ואם הבחור אכן מאוהב ואין לו התנגדות עקרונית לחתונה ואף הצהיר על רצונו להנשא לך, מדוע את חוששת? אולי אינך משוכנעת ברגשותיו,האם יש לך סיבה להטיל ספק בדבריו? נסי להשיב על שאלות אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה