מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמירית06/04/2011
יש לי חבר כבר קרוב לשנתיים. אני רוצה להתחתן, אבל הוא אומר שהוא לא מרגיש בשל. העניין הוא שאני פוחדת שהוא מורח אותי. שאלתי אותו לגבי העניין הזה והוא אמר שאני היחידה שהוא יתחתן איתה. אני לא סומכת על זה ואני פוחדת שהוא יתחרט. אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה לבזבז את הזמן עם מישהו שלא סגור עם עצמו. אני בת 27 והוא בן 30.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחה הדדית
אביטל שטרית07/04/2011מירית יקרה,
את מנסה להבין האם בן זוגך , מורח אותך ומבטיח הבטחות שאין לו רצון לקיים. אני חוששת שיש לכם בעיה של אמון בקשר, עניין מטריד לא פחות מסוגית החתונה. אם אינך מאמינה לדבריו בעניין החתונה ,אחרי החתונה תתקשי להאמין לדברים אחרים.
את לא תוהה בדבר רגשותיו כלפייך, האם זה משום שאת משוכנעת שהוא אוהב אותך ?ואם הבחור אכן מאוהב ואין לו התנגדות עקרונית לחתונה ואף הצהיר על רצונו להנשא לך, מדוע את חוששת? אולי אינך משוכנעת ברגשותיו,האם יש לך סיבה להטיל ספק בדבריו? נסי להשיב על שאלות אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)