מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצה לגבי הסרת שיערמיטל09/04/2011
היי לכל הבנות!
אני ממש צריכה את העזרה שלכן.. אני בת 20 עכשיו בצבא עדיין.. ובזמן האחרון התחלתי לשים לב שכבר ממש מפריע לי שיש לי שערות בידיים, זה מאוד מוריד לי את הבטחון.
אני יודעת שאסור לגלח וכאלה כי זה רק צומח עוד יותר, אבל אני חייבת להוריד את זה איכשהו.
אז למישהי יש עצות איך? אני לא יכולה ללכת למכוני לייזר כי זה יקר מדי וגם בקושי יש לי יציאות הביתה בסופשים ואין לי זמן לזה!!
טנקס :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עצה לגבי הסרת שיער - תגובה
מורן זיו-אש10/04/2011שלום לך,
ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה למיטל!
סיוון10/04/2011היי לך , קודם כל אני חושבת שאם זה מוריד לך את הבטחון אז את חייבת לטפל בזה, אין שום סיבה שבעולם שתרגישי מכזו שטות חוסר בטחון!
ו.. יש לי רעיון בשבילך!! יש עכשיו מכשיר שאני יודעת שאפשר להוריד איתו שערות בבית והוא מסיר לצמיתות, ואז זה יחסוך לך זמן אם את בצבא וכאלה, גם נראה לי שזה הרבה יותר זול מטיפולים של לייזר.
בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, איפה אני יכולה להשיג כזה?
מיטל11/04/2011איך קוראים לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוראים לזה me
סיון12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK11/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)