בתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתולה
    מיכל
    17/04/2011

שלום ,
    אני בת 27 ועדיין בתולה.
    מאחר ולא הייתי עם מישהו שזה הרגיש לי נכון. לא היה עדיין קשר רציני.
    לאחרונה הכרתי מישהו שאני מאוד מעוניינת בו ומפתחת כלפיו רגשות.
    אני מעוניינת לשכב איתו ולספר לו על הנושא.
    השאלה שלי כיצד לספר לו. חשוב לי לציין שאנחנו נימצאים בתחילתו של הקשר. האם עליי לספר לו עכשיו או לחכות טיפה?

אשמח לקבל את תשובתך בהקדם.
    המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתולה

הוספת תגובה

• בתולה - תגובה

מורן זיו-אש
    18/04/2011

שלום לך,
    כמה זמן את מכירה אותו? מה זה תחילתו של קשר- כמה פעמים נפגשתם? האם התקיים מגע מיני כלשהו?

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולה- המשך

מיכל
    19/04/2011

היי,
    ראשית כל תודה רבה על ההתייחסות!!!

אנחנו מכירים שבועיים. אבל מדברים המון.
    לא היה מגע מיני במובן של ללא בגדים בחלק גוף התחתון.
    הוא נוסע שבוע הבא לחו"ל לכמה ימים. אז לא יודעת האם כדאי לי לספר לו לפני או כשיחזור?

או שפשוט לזרום עם העניין וכשיגיע הרגע או כשיעלה הנושא לספר לו.
    וגם איך לומר לו. אני לא רוצה שזה יהפוך לביג דיל.
    פשוט אני קצת חוששת מהתגובה שלו. אני מקוה שזה לא ירתיע אותו מהלהמשיך את הקשר ביננו. כי מרגיש לי טוב איתו. ואני גם לא רוצה לחכות הרבה עד לקיום יחסים. אבל עדיין מה ניראה לך נכון לעשות?

אודה לתשובתך בנושא!
    חג שמח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל
    19/04/2011

ניפגשנו 3 פעמיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולה- המשך - תגובה

מורן זיו-אש
    22/04/2011

שלום שוב,
    קשה לומר לך את התשובה הנכונה. אני מניחה שבשלב מסויים תצטרכי לקחת סיכון למען הסיכוי...
    נראה לפי דברייך שיהיה לך נוח לזרום ולפעול לפי מה שיראה לך נכון באותו הרגע, לכן, פעלי כך...אני ממליצה לא לעשות על כך שיחה אלא כאשר תיצרו מגע מיני, ותרגישי שאת רוצה ומוכנה לקיים עימו יחסים, ספרי לו על כך תוך כדי, במשפט אחד ממצה, ותמשיכי הלאה. חשוב שתרגישי בנוח איתו. אם את לא מתחברת להצעתי, תוכלי לחשוב על דרך אחרת- העיקר שתרגישי בנוח
    דבר נוסף, חשוב שתקבלי החלטה, חד משמעית, שלא משנה לאן הקשר יתפתח, את לא מצטערת על שום דבר שאת עושה.

מאחלת לך הנאה!!!

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה