מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתולהמיכל17/04/2011
שלום ,
אני בת 27 ועדיין בתולה.
מאחר ולא הייתי עם מישהו שזה הרגיש לי נכון. לא היה עדיין קשר רציני.
לאחרונה הכרתי מישהו שאני מאוד מעוניינת בו ומפתחת כלפיו רגשות.
אני מעוניינת לשכב איתו ולספר לו על הנושא.
השאלה שלי כיצד לספר לו. חשוב לי לציין שאנחנו נימצאים בתחילתו של הקשר. האם עליי לספר לו עכשיו או לחכות טיפה?
אשמח לקבל את תשובתך בהקדם.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה - תגובה
מורן זיו-אש18/04/2011שלום לך,
כמה זמן את מכירה אותו? מה זה תחילתו של קשר- כמה פעמים נפגשתם? האם התקיים מגע מיני כלשהו?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולה- המשך
מיכל19/04/2011היי,
ראשית כל תודה רבה על ההתייחסות!!!
אנחנו מכירים שבועיים. אבל מדברים המון.
לא היה מגע מיני במובן של ללא בגדים בחלק גוף התחתון.
הוא נוסע שבוע הבא לחו"ל לכמה ימים. אז לא יודעת האם כדאי לי לספר לו לפני או כשיחזור?
או שפשוט לזרום עם העניין וכשיגיע הרגע או כשיעלה הנושא לספר לו.
וגם איך לומר לו. אני לא רוצה שזה יהפוך לביג דיל.
פשוט אני קצת חוששת מהתגובה שלו. אני מקוה שזה לא ירתיע אותו מהלהמשיך את הקשר ביננו. כי מרגיש לי טוב איתו. ואני גם לא רוצה לחכות הרבה עד לקיום יחסים. אבל עדיין מה ניראה לך נכון לעשות?
אודה לתשובתך בנושא!
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל19/04/2011ניפגשנו 3 פעמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולה- המשך - תגובה
מורן זיו-אש22/04/2011שלום שוב,
קשה לומר לך את התשובה הנכונה. אני מניחה שבשלב מסויים תצטרכי לקחת סיכון למען הסיכוי...
נראה לפי דברייך שיהיה לך נוח לזרום ולפעול לפי מה שיראה לך נכון באותו הרגע, לכן, פעלי כך...אני ממליצה לא לעשות על כך שיחה אלא כאשר תיצרו מגע מיני, ותרגישי שאת רוצה ומוכנה לקיים עימו יחסים, ספרי לו על כך תוך כדי, במשפט אחד ממצה, ותמשיכי הלאה. חשוב שתרגישי בנוח איתו. אם את לא מתחברת להצעתי, תוכלי לחשוב על דרך אחרת- העיקר שתרגישי בנוח
דבר נוסף, חשוב שתקבלי החלטה, חד משמעית, שלא משנה לאן הקשר יתפתח, את לא מצטערת על שום דבר שאת עושה.
מאחלת לך הנאה!!!
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)