בדידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות
    מירב
    26/12/2007

היי, כבר שנתיים שאני לבד, ללא בן זוג. אני בת 32 יש לי הרבה חברים והם ממלאים את זמני, יש לי עבודה רצינית שממלאת את מירב זמני, כך שאיני מוצאת זמן למציאת בן זוג. הבעיה היא שניתחתי את הנושא עשרות פעמים. אני חושבת שאולי אני לא באמת רוצה, אולי חוששת לאבד מהעצמאות שלי, לאבד את הסביבה הקיימת לטובת משהו לא ידוע, לפעמים נדמה לי שטוב לי לבד וכך אני מסתדרת טוב עם עצמי. אבל, עם אותה תחושה אני יכולה לצעוד לביתי ולראות זוג הולך יד ביד וליבי ירצה את האהבה הזו. כלומר אני כן רוצה זוגיות ולא רוצה להישאר לבד. אבל אני לא מקדישה לכך מספיק. ומי שמשקיע מוצא לבסוף. כל הזמן אנשים לא מבינים מדוע אני לבד, מדוע איני נשואה? וכו'. זה מאד משפיע עלי, אבל שוב קיימת הסתירה הזו של - טוב לי לבד ולא להתמודד עם הלא ידוע.

מה אתן חושבות, מה עלי לעשות? בכל זאת נורא בא לי לאהוב ושיאהבו אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות

הוספת תגובה

• סודות האהבה

סיגל פדה
    29/12/2007

מירב,
    תודה על פנייתך המרגשת והכנה.
    את מעלה מספר דברים-

את כותבת "טוב לי לבד" ויחד עם זאת קוראת לפנייתך - "בדידות"
    האם נכון להגיד שכאשר טוב לבד לא חשים בבדידות - ואולי נכונה יותר ההתיחסות שלך, שאת מסתדרת לבד ולא רוצה להתמודד לדבריך עם הלא ידוע. אכן זוגיות חדשה יכולה לאיים על שינוי הקיים- כסערה שתשנה את הטוב והנוח שישנו..

מירב את יודעת שקימת סטירה בין רצונותיך- האם את מוכנה בשביל זוגיות להתגמש להשתנות לשנות ... ?
    אם לא תהיי מוכנה להכניס משהוא במלואו לתוך חייך הוא לא יכנס - כמו שאומר השיר של ברי סחרוף "אני מפנה מקום בלב לשטויות שלך..מפנה מקום בארון..מפנה מקום כדי..."
    כלומר זוגיות מצריכה לפנות מקום זמן אנרגיה ...
    את צודקת זה מפחיד לתת מעצמך כל כך הרבה ובלי התחיבות שהכל יהיה בסדר ובאושר עד עצם היום הזה...אך בלי לנסות באמת זה לא יקרה....
    מה דעתך עד כה?
    לסיכום 2 שאלות
    מה מפחיד אותך באמת מזוגיות שאת אומרת שאת רוצה אך נשארת באזור הנוחות שלך?
    ומה יצא לך מזה שתמצאי אהבה?
    סיגל פדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה