בעיית קנאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קנאה
    לירון
    22/04/2011

היי.. :) אני מקווה שזה קשור לפורום הזה..
    אם לא, אני מתנצלת.

אז ככה.. אני בת 20, ויש לי חבר כ3 שנים והזוגיות שלנו מצויינת.
    הבעיה היא לא איתו, אלא עם אחיות שלו.
    יש לו 2 אחיות שקטנות מימנו ממש בקצת.. ממש באיזור הגיל שלי.
    אחיות שלו רבות הרבה זו עם זו, ממש כמו ילדות קטנות..
    חשוב לי נורא נורא להיות בקשר איתן וגם כמובן עם ההורים, כי אני רואה עתיד משותף עם חבר שלי, ואני רוצה יחסים טובים עם כל המשפחה שלו.
    הבעיה היא כזאת, בכללי אני מתסדרת נורא טוב עם אחיות שלו, אבל רק כשהן רבות אחת עם השניה.
    אני אסביר את זה ביותר פירוט- כשהן רבות ולא מדברות אחת עם השניה, הן מתייחסות אליי ממש יפה כל אחת בנפרד.. אני יוצאת איתן, מבלה איתן ומדברת איתן המון (כמובן עם כל אחת בנפרד..)
    כל מריבה שלהן יכולה להמשך כמה שבועות שהן לא מדברות אחת עם השניה.. ואז פתאום הן משלימות והופכות להיות החברות הכי טובות.. וכמובן שאני שמחה בשבילן כי אני חושבת שאחיות צריכות להיות בקשר נורא טוב אחת עם השניה.
    הבעיה היא שברגע שזה קורה הן לא מתייחסות אליי.. הן מרוכזות רק אחת בשניה. זה מגיע למצב שהן בקושי אומרות לי שלום כשאני מגיעה.
    לצערי אני יודעת שזה לא דבר שיישתנה עם השנים, כי אני רואה את אמא שלהן שהיא אותו אופי בדיוק, ומעבר לכך שהן לא ילדות קטנות. זה פשוט עניין שלעולם לא ייתבגר אצלן.

אני אסביר שוב למה זה כל כך מפריע לי-
    אני מרגישה חברה סוג ב'.. כאילו העדפה שניה.
    כשאין להן אחת את השניה הן פונות אליי, וכשיש להן אחת את השניה, הן לא מסתכלות לעברי.
    זה נורא מפריע לי כל פעם מחדש.. זה מגיע למצבים שאני נוסעת להיות עם חבר שלי ואני רק סובלת.
    אני לא מסוגלת לסבול ייחס כזה.

אני לא יודעת מה אני יכולה לעשות..
    אני לא יכולה לדבר איתן כי הן לא בחורות שאני מגדירה חברות טובות שלי.. אני לא יכולה לדבר איתן על דברים שמפריעים לי.
    וכל-כך כל-כך חשוב לי להיות איתן ביחסים טובים על הזמן.. כי שוב, אני וחבר שלי רואים עתיד משותף בייחד.

אני מקווה שהבעיה שלי קשורה לפורום הזה.. :)
    ומקווה שתוכלו לעזור ולייעץ לי..
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קנאה

הוספת תגובה

• בעיית קנאה - תגובה

מורן זיו-אש
    22/04/2011

שלום לך,
    אני אנסה לעזור לך ולהראות לך את הדברים כפי שאני רואה אותם (על פי דבריך):
    בעיני, בשלב הזה של החיים, עליך להתמקד במערכת היחסים שלך עם בן זוגך.
    יש לך פנטזיה על חיי נישואין בה כולם אוהבים את כולם, וכולם חברים טובים ובה את מתקבלת במשפחה (זה טוב שיש לך פנטזזיה כי יש לך למה לשאוף) עם זאת, את צריכה להבין שלעיתים הדברים לא מתקיימים כך במציאות ועל זה עליך לעבוד עם עצמך- כיצד לקבל את המציאות כפי שהיא ולא לנסות לשנותה.
    בנוסף, אני מתרשמת כי זוג האחיות של בן זוגך הן ילדותיות, מניפולטיביות מאוד ומנצלות את רצונך העז, להתקבל במשפחה, לצרכיהן.
    את צריכה לקבלת את העובדה שעתידך עם בן זוגך לחלוטין אינו קשור לקשר שלך עם משפחתו. על מנת לא להרוס את היחסים המורכבים הללו, אני ממליצה לך להפסיק את הניסיונות שלך להתחבב עליהן ולרצות אותן. את עלולה ליצור רושם של בחורה מאוד חלשה שניתן לשחק בה. כך לעולם לא תהיי חברה שלהן.
    אני ממליצה לך להמשיך ולתפח את מערכת היחסים עם בן זוגך ולהניח בצד את משפחתו. בביקורים להיות מנומסת ועניינית ובעתיד אולי המצב ישתנה.

שיהיה בהצלחה! (תוכלי לשלוח לי עוד שאלות אם תרצי)
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה