מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוףמלי27/12/2007
אני סטודנטית שנה שניה ולאחר שנכשלתי במבחן והוא עבר לשנה שניה. התחלתי להרגיש אבודה וחסרת עונים אין לי חשק לבוא וללמוד אני לא מצליחה לנהל את הזמן שלי ואפילו שקלתי לפרוש אני מרגישה שקשה לי בלימודים והתחלתי להתעסק ברחמים עצמיים. אני כאילו פוחדת מאוד כישלון לא מצליחה להחזיר את עצמי למסלול ולהיות אולי תוכלו ליעץ לי איך לצאת מהמצב של שקיעה ?
איך לבנות חשיבה חיובית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות סטודנטית
סיגל פדה29/12/2007מעין שלום,
זוכרת את הסיפור שסיפרתי לך על ניהול זמן? - אותו מרצה שביקש מתלמידיו לומר לו מתי המיכל מלא, וכל פעם הראה להם שניתן אם מתכננים את הסדר של הדברים להכניס יותר חומרים לכלי מאשר אם לא מתכננים. אז בואי נעשה סדר לאט לאט-
לפני שניכנס לעומק פנייתך אני אשמח לדעת - מה את לומדת? - מה את אוהבת בלימודים וכיצד בחרת בתחום הזה?אלו שאלות חשובות- שיעזרו לבקשתך לגייס חשיבה חיובית.
הדרך מאתגרת, ולהיות סטודנט זה כיף גדול - חברים סטטוס עיניין יחד עם זאת יש לחצים וציפיות ועומסים ומבחנים חשוב מאוד לראות את המטרה הסופית- לאן מעין את רוצה להגיע זוכרת את השאלה ששואלים אותנו מילדות "מה את רוצה להיות שתהיי גדולה" נסי לענות על שאלה זו -
כל אלו יסיעו לך לראות את הכאן ועכשיו בפרספקטיבה - דרך הראיה קדימה קל יותר לעבור ימים קשים .
ספרי לנו על לימודיך - על הבחירה שלך
ונמשיך משם.
- מעין הוסיפי תגובה לפניה זו כך יש רצף כשיחה על אותו נושא...
תודה- ואל יאוש- לאט לאט
סיגל פדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)