מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מערכת יחסיםמבולבלת01/05/2011
אני בת 23 ויוצאת עם משהו בן 26, אני עדין בתולה, אנחנו יוצאים יחד כבר חודשים אני מאוד רוצה את זה איתו אבל חושבת שעדיין זה מוקדם... (אני יודעת שאני צריכה להיות מוכנ ה לזה, ומתי שאני ירגיש לנכון, אבל כבר בא לי לסיים עם עניין הבתולה הזה..., יצאתי עם הרבה גברים הכי הרבה היה חצי שנה ונפרדנו.... אני לא ארגשתי מוכנה בשביל..., אני עכשיו ממש מוכנה ורוצה את זה כבר, אבל לא רוצה שזה היה מוקדם מידי...
קיצר מה כדי לי לעשות.... כמה זמן לחכות... כאילו בערך...
דרך אגב עדין לא היה מפגש הורים וכדומה... אני מתלבטת אולי אחרי מפגש הורים... ואם כן אחרי כמה זמן כדי לפגוש את ההורים... (צעד שעדיין לא עברתי גם לא אם האחד של החצי שנה..).
קיצר מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
גלית01/05/2011קודם כל, אני חושבת שלהרבה בנות יש את התחושה של "בוא נגמור כבר עם עניין הבתולה" כמו שאת אמרת אבל באמת שאין לאן למהר.
ברגע שתפגשי גבר שתהיי מחוברת אליו גם פיזית (מבחינת משיכה) וגם נפשית, שתוכלי לסמוך עליו לחלוטין, ובמיוחד שאת מרגישה אליו משהו, אז תהני מזה הרבה יותר.
אם את חושבת שזה הגבר שאת רוצה לאבד את הבתולים שלך איתו אז אני חושבת שכדאי לך ללכת על זה (כמובן רק אם את בטוחה שאת מרגישה אליו משהו ולא סתם מתוך לחץ בגלל עניין הבתולה), מבלי לחשוב יותר מדיי וסתם להיכנס ללחץ מזה.
לגבי עניין ההורים, את מתכוונת שאת עוד לא פגשת את ההורים שלו?
אני מתארת לעצמי שהוא חיי לבד אז יכול להיות שהוא מהבחורים שמכירים את החברות שלהם להורים רק אחרי תקופה מסויימת, כשזה הופך להיות משהו רציני יותר מכמה חודשים, אולי אפילו שנה.. את זה אני אומרת לך בתיאוריה, אם זה מציק לך אז תשאלי אותו את למה עוד לא יצא לך לפגוש אותם.
בכל מקרה, אני ממש לא חושבת שזה צריך להוות שיקול בשבילך לגבי הרצון לשכב איתו. זה אמור לבוא מהרגשות ומהתחושות שלך, לא ממניעים חיצוניים.
מקווה שעזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף!
גלית04/05/2011תשמעי, נראה לי שאת מייחסת יותר מדיי חשיבות לפגישה עם ההורים.
כמו שאמרתי לך קודם לגבי הגברים שמכירים לחברות את ההורים בשלב מאוחר יותר, גם קיימים גברים שמכירים להורים שלהם את החברות גם אם זה לא קשר רציני, את מבינה?
אבל אם את מרגישה שאת צריכה עוד זמן לחשוב על זה אז כנראה שאת לא כל- כך מוכנה.
לגבי ה"זמן הנכון" לפגישה עם ההורים- אני לא חושבת שקיים זמן נכון, אין שעון שאומר- אה אוקיי, את חצי שנה איתו אז הגיע הזמן. זה הכל מנוהל ע"י תחושות ואם הוא רוצה להכיר לך אותם אז כנראה שהוא מרגיש שזה נכון לעכשיו אבל אם את חושבת שזה מוקדם מדיי וזה לא מתאים לך אז תגידי לו בעדינות שאת מעדיפה בזמן שתרגישי יותר בנוח.
אני למשל הכרתי את ההורים של החבר שלי בערך בדייט ה4-5 שלנו כי חבר שלי גר עם ההורים (הוא עדיין חייל..) ואני ממש מסתדרת איתם טוב.
שיהיה בהצלחה, מקווה לשמוע ממך בקרוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה וווווו
מבולבלת04/05/2011לגבי השאלה של ההורים, הוא רוצה שאני יבוא ויכיר אותם אבל אני מרגישה קצת שזה מוקדם מידי, אחרי כמה זמן מומלץ להכיר את ההורים.....
ונראה לי שאחרי המפגש של ההורים אני ארגיש יותר בטוחה בקשר ואוכל לאבד את הבתולין.... זה לא שאני לא בטוחה אבל אני רוצה לדעת 100 אחוז שזה מה שאני רוצה, ועד שאני לא יראה את ההורים זה קצת היה בסימן שאלה...
קצר באמת מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת יחסים - תגובה
מורן זיו-אש01/05/2011שלום לך,
נשמע כי העובדה שאת בטולה מעסיקה אותך מאוד, באופן טבעי.
אני חושבת שעליך לשחרר עקבות ודיעות שהחזקת בנושא לאורך השנים ופשוט להנות. אין חוקים בנושא וברגע שתרגישי מוכנה-" תלכי על זה". מסכימה עם התגובה שקיבלת בפורום. אין קשר להורים או לכל דבר חיצוני אחר, רק למה שקורה לך עם הבחור.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה....
מבולבלת04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)