מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתמודדים?עמית30/12/2007
שלום,
לפני שבע שנים הכרתי גבר הולנדי. בעקבותיו עברתי לגור בהולנד ביחד איתו. במשך שבע שנים היו לנו עליות ומורדות, אבל האהבה נשארה חזקה. לפני שבוע הוא עזב את הבית ואתמול סוף סוף הוא סיפר לי שהוא נמצא עם מישהי אחרת שהוא הכיר בצרפת בזמן שהוא היה שם לצורכי עבודה. בשבילי זהו סיום קשר עצוב מאוד, ואני לא יודעת איך להתמודד עם הריקנות והכאב העצום שנשאר עכשיו. חוץ ממנו אין לי כלום בהולנד, (יש לי עבודה וחברות אבל אין לי פה משפחה). מצד שני, בארץ, חוץ מהמשפחה, אין לי כלום. אני גם לא מרגישה בבית יותר בארץ. איך אפשר להתגבר על משבר שכזה? סיום קשר בכזו פתאומיות. ובצורה כל כך כואבת. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את בשלה
איילת לחמי30/12/2007עמית יקרה,
צר לי לשמוע על הפרידה הכואבת הצער הגדול שאיתו את מתמודדת עכשיו-
לא קל להיפרד ובוודאי שלא אחרי תקופה כל כך ארוכה של זוגיות בה את מתארת שהייתה אהבה חזקה. העצב הזה שאת חווה כמו גם הריקנות והכאב העצום- כל אלו הם לגיטימיים ולגיטימי שתחושי ככה. אל תמהרי להגיע לפתרונות, בסופו של דבר ההתבוננות בכאב ובצער יביאו אותך אל הפתרונות. את כותבת "איך אפשר להתגבר על משבר שכזה?" התשובה היא כי אפשר אבל השאלה היא מתי. מתגובתך את נשמעת אישה חזקה ומכוונת למטרה ולכן סביר להניח שתגיעי אל הפתרון . אבל חייב לעבור זמן.
אשמח אם תכתבי לפני כמה זמן זה קרה ? מתי נפרדתם?
עד לתגובתך אני מאחלת לך שמיים כחולים.....
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא כתבה:"לפני שבוע הוא עזב את הבית
לילי31/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן הפרידה נמשכה
איילת לחמי02/01/2008שלום לך
שמחה לראות שאת שמה לב לפרטים ושאת ביאה אותי לדייק יותר בשאלות שאני שואלת
כאשר עמית כותבת שהוא עזב את הבית לפני שבוע זה עדיין לא מספר את כל הסיפור על מה שהיה וכמה זמן זה כבר נמשך.
בכול אופן מה את חושבת על השבוע הזה מבחינת התמודדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)