לא מוצאת משמעות יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה

ניסי
    29/05/2011

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוצאת משמעות יותר
    ניסי
    26/05/2011

אני בשנות החמישים, הילדים עזבו את הבית. זקוקה לעצה מה לעשות עם עצמי. ב3 שנים האחרונות הצלחתי להביא על עצמי. סרטן, אירע מוחי ועוד. ואני מאמינה כי זה בגלל שאני מרגישה לא חיונית יותר. יש לי בעל שאוהב לחזור הביתה ולהיות במחשב. זה בערך.
    ואני אנה אלך?
    מה אעשה?

ניסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוצאת משמעות יותר

הוספת תגובה

• לא מוצאת משמעות יותר - תגובה

מורן זיו-אש
    29/05/2011

שלום לך,
    נשמע לא פשוט. חסרים לי הרבה פרטים אך ממה שכתבת הייתי ממליצה על תהליך אימוני או טיפול רגשי- תלוי עד כמה תפקודך היומיומי נפגע מהמצב הרגשי שלך ועד כמה כיום את עם כוחות לפעולה. אם את מרוקנת וחסרת מוטיבציה לחלוטין גשי לטיפול רגשי.
    בתהליכים אלו תוכלי "למצוא" את עצמך שוב, תקבלי תובנות וכלים להתמודד עם השינויים והדברים שעברת.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העצמה נשית

ניסי
    29/05/2011

שלום מורן. תודה על תשובתך
    תפקוד היומיומי בסדר.
    "רק " מרגישה לא טוב עם עצמי.
    למדתי בקורסי אמנויות שונים, אך אין לי כח אפילו לפתוח את הצבעים.
    אני גרה באשדוד.
    לא יודעת מה זה טיפול רגשי. "לא אוהבת" פסיכולוגים
    הייתי שמחה למשהו שיתן לי שוב הביטחון בעצמי ולמלא את הריקנות
    אני רואה בטלויזה שיחות על בודהה. הייתי רוצה משהו שירגש אותי
    הייתי מתחברת לאקרופוליס. אילו הייתה לי תחבורה זמינה מאשדוד לראשון וחזרה.
    תודה

נשמע לא פשוט. חסרים לי הרבה פרטים אך ממה שכתבת הייתי ממליצה על תהליך אימוני או טיפול רגשי- תלוי עד כמה תפקודך היומיומי נפגע מהמצב הרגשי שלך ועד כמה כיום את עם כוחות לפעולה. אם את מרוקנת וחסרת מוטיבציה לחלוטין גשי לטיפול רגשי.
    בתהליכים אלו תוכלי "למצוא" את עצמך שוב, תקבלי תובנות וכלים להתמודד עם השינויים והדברים שעברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העצמה נשית - תגובה

מורן זיו-אש
    29/05/2011

שלום לך שוב,
    מדבריך נשמע כי בכל זאת יש לך מעט כיוונים שאת יכולה להעזר בהם...
    נראה לי כי כל כיוון שתבחרי ישפר את תחושתך, מעצם העשייה.
    זכרי שתמיד הקושי הוא בהנעה ההתחלתית. אם כך, ה"טיפ" שלי אליך הוא להתמקד במה יניע אותך לפעולה ולא מה תהיה הפעולה (את זה כבר יש לך...)

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העצמה נשית - תגובה - תגובה

אביטל שטרית
    29/05/2011

שלום לך

המצוקה שאת מתארת משותפת להמון אנשים ונשים בפרט.כאב רב עולה מדבריך אך גם המון כח.
    את לא מתייאשת את מנסה למצוא תכלית ומשמעות לחייך ובטוחני שתמצאי.
    אולי כדאי לנסות להתנדב או למצוא סוג של קריירה שניה, או כל דבר שיעצים אותך ויעניק לך תחושת נחיצות. למרות הכאב נראה לי שאת בדרך הנכונה להצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אני
    29/05/2011

היי אומנם אני צעירה מאוד ,אבל אני יכולה לכתוב לך משתי נקודות מבט

האחת כבת לאם חולת סרטן ,לחיות פשו ככה החיים יקרים תגידי תודה שאת פה ותנצלי את זה.

דבר שני כ"בת חורגת" לאמא של החברה הכי טובה שלי, שכל החיים שלה זה הילדים,ואני מאוד קרובה אליה, וזה מצב בעייתי ...

שאלות -את עובדת? ,אם התשובה היא לא ,אז נסי לארגן לעצמך שיגרת יום
    תנסי להתחבר לספורט זה דבר נהדר שגורם להרגשה מעולה ,תעשי הליכות עם מוזיקה
    תרשמי לחוגים חד"כ ,תרגישי טוב עם הגוף שלך

אם את יכולה לכי ללמוד משהו ,אם אין תקציב,נסיע ללמוד דרך ספרים מהספרייה
    דרך האינטרנט ,פשוט חשבי על דברים יצירתיים ותנסי אותם .את יכולה גם לנסות לצייר/לצלם לתפור לרקום -דברים שמעבר ללימודים עיוניים ,כמובן שאת הבסיס והידע לרכוש דרך ספרים אינטרנט...

להבנות לעצמך שיגרת חיים דרך הדברים האלו, מה עוד רצית לעשות עכשיו זה הזמן לנסות לממש ,או מה עשית בד"כ כשהילדים היו בבית לשדרג את זה ,נגיד בישלת הרבה ,אז לעשות ניסויים מעייינים עבור עצמך ובעלך..

לקרוא! זה עולם נפלא ,בין אם זה ספריי דעת כפי שציינתי, או ספרים כדי להיכנס לעולם אחר .

בקשר לבעלך, תנסי ליזום איתו דברים,לצאת ערב אחד בשבוע לדבר להיות קרובים נפשית
    למצוא דברים להמציא דברים משותפים .

יש לך חברות/חברים ?תנסי להיות איתם בקשר מתמיד גם אם לא מתראים לשמור על קשר וחברות ,נסי לעשות דסרים איתם לצאת ,ללכת לחוג

אם חסרים קצת ,אז אןלי להתחבר בפעילויות שמעניינות אותך ,וגם אם לא ,לפחות תהיי בחברת אנשים .

לא להיות יותר מדי במחשב /טלוויזה ,אלא להשתמש בהם בחוכמה ,ללימודים או סדרה אהובה אחת , להיכנס לפורומים של דברים שמעניינים אותך ,ולהתחבר שם,אוךי ליזום דרך זה הכרויות ומפגשים (אני בת 22 אז אני קצת צעירה לך)

זה מה שחשבתי ביינתים
    תעדכני ,ובהצלחה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שכחתי

אני
    29/05/2011

בתור אחת שמתנדבת כבר שנים רבות,זה פרח מזיכרוני ,אבל כשהתחלתי
    זה מילא אותי זה נתן משמעות זה נתן הרגשה שאני תורמת,ועד היום גם,אבל כשרק מתחילם זה מדהים.
    לכי להתנדב! זה הנותן מסגרת זה עם אנשים ,את יכולה להיות יצירתית ולהוציא ולשפר את עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה