זקוקה מאוד להעצמה אישית ולאופטימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה מאוד להעצמה אישית ולאופטימיות
    אני
    01/06/2011

קשה לי לכתוב ולתאר את מה שאני מרגישה. אני פשוט מתביישת במחשבות שלי ובחוסר העשייה שלי ובדכאונות שלי שקמים כל פעם מחדש. לרגע אני מרגישה חזקה ופורצת דרך ולרגע אני מרגישה שהכל אבוד ומגעיל.
    קשה לי מאוד עם העובדה שביום הולדת הבא אחגוג 40 מרגיש לי נורא ואיום- קמטוטים שמתחילים, לא ירצו אותי בעבודה, אהיה אמא מבוגרת לילדים שלי.
    כל מה שכתבתי נשמע כמו בכי אחד גדול אבל לא זו לא המטרה. אני רוצה לקום על הרגליים ולסדר את החיים שלי וקשה לי קשה לי מאוד.
    תודה על ההקשבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זקוקה מאוד להעצמה אישית ולאופטימיות - תגובה

מורן זיו-אש
    01/06/2011

שלום לך,
    אל תתביישי, תארת חוויה יומיומית של הרבה נשים!!! עומס תפקידים, ויתור על האני, הגוף שמשתנה... וכו'

את לא לבד, אני מחזקת אותך
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מורן

אני
    01/06/2011

את תארת בדיוק את מה שאני מרגישה. אשמח לחלוק את החוויה שלי. עצוב לשמוע שהרבה נשים מתמודדות עם הרבה קשיים אבל כאן המקום לקבל כוחות ולרוץ קדימה. שיהיו לי את הכוחות והזמן (מקווה שבקרוב) אכתוב את רחשי ליבי.
    תודה על החיזוקים הם חשובים לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה