שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרית
    03/01/2008

אתמול היינו בסבב פאבים באלנבי והכרנו שם כמה בנים וזה.
    ישבתי איתם בחוץ ואחד מהם החמיא לי ממש ממש ממש ובקול צלול ולא שיכור והשני לקח את המספר שלי ולקחתי את שלו והוא היה ממש חמוד וסתם היו כמה נשיקות בפה בקטנה.
    בכל אופן היום שלחתי לו SMS כזה מצחיק וחמוד והוא לא ענה!!! קודם כל לא יודעת אם זה המספר שלו או לא ובשני המקרים הוא יצא כזה מניאקקקק
    ואז סתם הייתי במקושרים וראיתי תגובה שלו איפשהו אז נכנסתי לו לפרופיל והוא נכנס גם. חיכיתי שהוא ישלח הודעה, משהו. כשראיתי שאין סיכוי שלחתי "ממ, חשבתי שזה טריק של בנות לתת את המספר הלא נכון =)".

כוס אמאאאאאאא שלווווווווו
    ואז מההההה אם לא רציתי משהו רציני בכל מקרה, אחרי המחמאות האלה אתמול הייתי כ"כ בטוחה שייצא משהו נחמד.
    איך יכולתי לחשוב ככה אני לא יודעת.
    נכון שאני דפוקה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יש אותך ורק אחר כך יש אותו

איילת לחמי
    03/01/2008

הי שרית,

קודם כל ולפני הכול: לא את לא דפוקה בכלל!!!
    חשוב לי שתזכרי את זה ושתדעי את זה
    להחפך - את דווקא נשמעת לי אחלה של בחורה.
    זורמת - מצחיקה - חושבת חיובי - סומכת על אנשים

באופן כללי את לא יכולה להאשים את עצמך שפעלת לא נכון מכיוון שאם לא היית פועלת כך לא היית יודעת שאותו אדם הוא מזוייף ושנית כנראה שתפישת העולם שלך היא לא כזו שחושדת באופן ראשוני באנשים. כמו כן לא עשית שום דבר יותא דופן הרי כל הזמן במהלך מפגשים שנראים שהולכים טוב, נשים וגם גברים מעבירים את הטלפונים שלהם אחד לשני.

אז עכשיו במקום לאכול את עצמך מבפנים על כך שעשית טעות בואי ננסה לראות מה את יכולה לעשות?
    קודם כל תעזבי אותו- הוא התגלה להיות אדם לא אמין ולא רציני ועל אך הרושם הראשוני שהוא עשה הוא כנראה לא כזה.
    שנית בואי תנסי לחשוב מה המעשה שלו עושה לך מה הוא גורם לך לחשוב ביחס לעצמך? האם לדעתך ההתנהגות שלך תשתנה באינטראקציה הבאה עם בנים?

איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה