רוצה להכיר אותם במקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להכיר אותם במקרה
    ענבר
    09/06/2011

ממש בא לי זוגיות עכשיו. אבל אני לא נמצאת כל כך במסגרות להכיר.
    אני מכורה להכרויות מקריות. אני שני האקסים שלי פגשתי במקריות מוחלטת... כמה שזה ישמע אולי מוזר.
    והאינטרנט מוציא לי את החשק...
    הייתי רוצה להכיר מישהו בסופרמרקט למשל, בשיחת חולין ברחוב... אבל אין לי אומץ להתחיל שיחה בכלל, וגם תמיד עוברת לי המחשבה שאם אני מוצאת חן בעיניהם, הם אלה שאמורים לעשות משהו.
    עוד בעיה היא, שה"מתחילים" למיניהם, בים למשל, הם לא ממש הטיפוס שלי...

איך גורמים לזה לקרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להכיר אותם במקרה

הוספת תגובה

• רוצה להכיר אותם במקרה - תגובה

מורן זיו-אש
    12/06/2011

שלום לך,
    אני ממש מבינה את רצונך לטייל ברחוב ופתאום לראות את "האביר על הסוס הלבן" אבל
    העולם עבר שינוי גדול בתחום ההכרויות בשנים האחרונות ומאוד קשה להכיר בני זוג כיום ע"פ הפנטזיה שלך.
    תצטרכי להחליט מה חשוב לך יותר- הזוגיות או פנטזית ההכרות
    כלומר: או להתרגל למציאות שבאינטרנט או לעבוד על עצמך וליצור סיטואציות ביום יום שבהן יהיה לך אומץ ליזום...

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

אני
    13/06/2011

למה קשה היום יותר להכיר באופן אקראי?
    איזה שינוי עבר העולם שמקשה זאת?
    נ..ב אני חושבת שמאז ומתמיד זה היה ענין של מזל ועיתוי.
    הייתי שמחה אם היית מרחיבה את הדיאלוג בענין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדעה שלי בעניין

מורן זיו-אש
    15/06/2011

אני ארחיב... את נקודת המבט שלי על הנושא ויש גם סיכוי שאני טועה. אשמח אם עוד אנשים יצטרפו לדיון
    היום העולם שלנו הפך לעולם מהיר מאוד בעקבות השימוש הנרחב באינטרנט ובתקשורת סלולרית. (אני בוחרת להשתמש בדוגמאות על גברים מפני שאת אישה ולא בעקבות סיבות אחרות- אפשר גם לקרוא את זה מצד של אישה). אני אסביר: אני (בתור גבר) לא צריך לחכות עד שאגיע הביתה על מנת לשוחח עם בת הזוג שלי ולקבוע פגישה אני מיד מסמס לה. או למשל אם בחורה לא מעוניינת בי אני מיד יכול לעבור הלאה, אני לא חייב לחזר ולהשקיע ולמכור את עצמי- כי השוק רווי.
    כל הפנויים והפנויות מציגים את עצמם (לגמרי לא במובן השיפוטי או המלגלג של המילים!) באתרי הכרויות. הכל מהיר ויש תחליפים, לכל אישה שסרבה לי אני מוצא לפחות 50 באתר בו אני מנוי.
    תוסיפי לשינוי הזה את העובדה שגם אם אתה גבר בעל ביטחון עצמי מבוסס, זה בכלל לא פשוט ליזום שיחה עם בחורה שאתה לא מכיר- הרי גם לך זה קשה...בצדק...
    ואני ממש מסכימה שזה גם עניין של מזל ועיתוי - אך לא רק לצערי.
    וגם עוד סיבות שלא ארחיב כאן כמו- תוחלת החיים שהתארכה, שינוי בתפיסת מוסד הנישואין, גילאי הפריון שהתארכו, הגשמה עצמית שהפכה לערך חשוב בחברה ועוד

שיטות החיזור עברו שינוי מאוד גדול ואני חושבת שלרוב האנשים קל יותר להכיר מעבר למסך המחשב, עם כמה שזה לא רומנטי- זה מסנן, זה חסכוני וזה פותר את הקושי בלפנות וליזום.

מקווה שלא שברתי פנטזיות ושעזרתי לך להבין למה אני מתכוונת.

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה