לסיגל, המשך לשאלתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיגל, המשך לשאלתך
    מיקי
    06/01/2008

בעיקרון כשאני עומדת מול קהל הדבר הראשון שאני מרגישה זה מבוכה גדולה, אני מרגישה את הסומק עולה לי לחיים ונהיה לי חם ואני מתרגשת.
    אני מתארת לעצמי שכולם רואים שאני מסמיקה ומתביישת. אני לא עומדת ומשדרת פתיחות, נראה לי שלהפך. אם מדובר בקבוצת אנשים שאני מכירה ואיני מרגישה צורך לחשוב אם הם שופטים אותי או לא, אני יכולה להיות עם יותר ביטחון ולהפגין סמכות.
    היו פעמים רבות שעמדתי מול עובדים שלי והיה לי אפילו מאד נחמד להיות בפורמט הזה, וזה לאחר היכרות איתם. משום מה הביטחון שלי התערער בשנים האחרונות. קשה לי להסביר מדוע, אולי כי אני לא מרגישה שלמה עם הגוף שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסיגל, המשך לשאלתך

הוספת תגובה

• על המודעות

סיגל פדה
    08/01/2008

מיקי שלום
    את מספרת שאת חשה חסרת ביטחון בעיקר למול אנשים שאת לא מכירה. את מתקשה להסביר מדוע, ויחד עם זאת מיחסת זאת לדימוי הגוף שלך שהתערער בשנים האחרונות.
    בואי נבדוק מה מקשה עליך , ניכר כי בבסיס לא היו לך קשיים אלו של חוסר ביטחון והם לדבריך עלו בשנים האחרונות נכון?
    האם את יכולה לספר לנו מה קרה בשנים האחרונות? האם שינית סביבת עבודה... או היה ארוע חריג
    ...
    כשאת חוששת שאנשים שופטים אותך האם גם כאן את מיחסת זאת לדימוי גוף או שמה יכולים לשפוט אותך על דברים אחרים.. האם נתקלת בסיטואציה בה חששות אל התממשו?

מיקי את מודעת לבעיה וזה צעד חשוב בדרך למציאת פתרון שיעזור לך להתמודד.
    כמו כן נכר כי זה קושי שעלה לאחרונה ואינו בעל שורשים עמוקים
    בואי נמשיך מכאן
    סיגל פדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה