מערכת יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים
    נטלי כהן
    25/06/2011

היי ,
    אשמח אם תוכלי לעזור לי אני מאוד מבולבלת.
    אני בת 23 הכרתי מישהו בן 26 ואנחנו נפגשנו כבר 8 פעמים סה"כ אנחנו יחד שבועיים בערך .
    מבחינת הקשר אני מרגישה שהקשר זורם , יש לנו דברים משותפים יחד , ואנחנו נמשכים אחד לשני בטירוף .
    נפני כמה ימים הוא הציע לי לבוא לישון אצלו ואני אמרתי לו שאם אני יבוא לישון אצלו אנחנו בטוח לא נישן ונשכב , והוא אמר שאנחנו רק נישן ולא יקרה כלום במידה ואני לא ירצה .
    בסופו של דבר הלכתי לישון אצלו ולא שכבנו אבל היו דברים אחרים והסברתי לו שאני לא בחורה של לילה ואני מעונינת בקשר רציני והוא אמר לי שאם הוא לא היה רציני הוא לא היה משקיע להיפגש איתי 8 פגישות רק בשביל סקס , כי סקס לא חסר לו.לאחר מכן ושאלתי אותו לאן הולך הקשר אז הוא אמר שכיף לו איתי ויכול להיות שיתפתח אהבה גדולה ויכול להיות שהיה רק סקס אי אפשר לדעת .
    אחרי שישנתי אצלו קמנו בצהרים והלכתי הביתה והוא נסע להורים שלו לארוחת צהרים השאלה אם הוא לא הציע לי לבוא להכיר את ההורים אחרי 8 פגישות בגלל שזה מוקדם מידי לדעתו או שהוא לא לוקח אותי במובן של קשר רציני ? והאם את חושבת שאנחנו יכולים לשכב אחרי 8 פגישות? כי סה"כ ממש כיף לי איתו אבל מצד שני אני מפחדת שבגלל שאני ישכב איתו מהר אז הוא יקח אותי לא לקשר רציני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת יחסים

הוספת תגובה

• מערכת יחסים - תגובה

מורן זיו-אש
    29/06/2011

שלום לך,
    אני מצטרפת לדעותיה של אביטל ואני רוצה להוסיף עוד...
    כשבני זוג נמצאים בתקופת החיזור, ההכרות, הם בודקים את התאמתם בכל מני מישורים- כן, גם התאמה מינית.
    כיצד תבדקי את ההתאמה הזו? האם היית נשארת עם בחור שאינו מספק אותך מינית?

לדעתי גם את וגם הוא לא תוכלו להתחייב לקשר רציני עד אשר כל המישורים של ההתאמה יקבלו אישור.

חשבי על זה...

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת יחסים - תגובה

אביטל שטרית
    26/06/2011

אני לא מאמינה שיש חוקים קבועים במערכות יחסים, אז אם את מחכה למספר המדוייק של פגישות אשר לאחריהן תוכלי לשכב עם חברך, תשכחי מזה.
    אני מציעה לך להיות קשובה לעצמך לרצונותייך ולבן זוגך.
    שימי לב כיצד הוא מתייחס אליך , האם הוא נוהג בך בכבוד והתחשבות?
    לדעתי פרמטרים אלו , מלמדים יותר ממספר הפגישות הקבוע בחוק.
    והחוק, אין לי מושג מי כתב אותו.
    נסי להיות קשובה לעצמך , לדעתי זאת העצה הטובה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת יחסים

נטלי כהן
    26/06/2011

היי,
    הוא מתייחס אלי יפה, והוא מאוד מכבד אותי אני מרגישה את זה .
    אבל הוא אמר לי משפט כשאני באתי ואמרתי לו שברגע שעושים הכול מהר הכוונה לסקס גם המערכת יחסים נגמרת מאוד מהר ,והוא אמר לי שאני צודקת מה שבא מהר עוזבים מהר .
    אבל מצד שני הוא אמר שיש גם זוגות שמתחתנים אחרי ששכבו בפגישה שניה אז הוא דיי מבלבל אותי במה שהוא אומר ואיני יודעת מה לעשות .
    אני מאוד רוצה לשכב איתו כי כיף לי איתו ואני מרגישה שהקשר זורם והכול אבל מצד שני אני מאוד מפחדת לאבד אותו בגלל ששכבתי איתו מהר מידי .
    מה לדעתך אני צריכה לעשות ?לפי מה שסיפרתי .
    וכיצד אני יכולה לדעת שהוא באמת רציני ולא מחפש אצלי רק סקס כי אני בחורה שנראת טוב ובדרך כלל גברים שיצאתי איתם משום מה למרות שאיני משדרת את זה רצו אותי בשביל סקס בלבד ולא לקשר רציני .
    ואני מעונינת בקשר רציני וכשאני שואלת אותו באופן ישיר מה הוא רוצה מהקשר אז הוא אומר שאם הוא לא היה רציני הוא לא היה משקיע בשביל סקס 8 פגישות להיפגש איתי . אבל מצד שני הוא אמר שאנחנו לא יכולים לדעת יכול להיות שיתפתח אהבה גדולה או שסקס .

אודה על עזרתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 8 מפגשים מותר לעשותX ואחרי 9 מפגשים

אביטל שטרית
    27/06/2011

.אני מרגישה שאת מחפשת כללים ברורים. א ת מצפה לשמוע שאחרי 8 מפגשים מותר לעשותX ואחרי 9 מפגשים X+1ו וכו...
    אני מצטערת , הלוואי שהיו לי כללים, הלוואי שיכולתי להבטיח לך שהוא יאהב אותך ותחיו ביחד באושר ועושר עד קיץ הימים.
    מדברייך עולה שהקשר חשוב לך ,את מאוד רוצה שהוא יצליח ולכן את כל הזמן חושבת עליו ועל תגובותיו, אולי ....וזאת רק אפשרות, אולי תחשבי על עצמך ומה את רוצה? תתמקדי ברצונותייך ואם זה יתאים לו, נפלא. אם לא, ???. את לא יכולה לדעת בדיוק מה הוא מרגיש והאם יחסי מין אחרי 8 מפגשים יהרסו את הקשר או יקדמו, אין מערכת חוקים ,אין כללים ואין בטחונות, לכן עשי מה שנכון לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה