מידע רפואי
פורומים
- הפרעות שינה ועייפות
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- תרופות ייעוץ תרופתי
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- כירופרקטיקה
- התמכרות, התמכרויות
- רפואת ספורט
- כושר קרבי
- חרדה חברתית
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- הפרעות קשב וריכוז
- דיקור סיני
- פרידות, גירושין, בגידות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
- שאלהמיכל11/07/2011
אני עושה פעילות גופנית בשעות הבוקר המוקדמות/ערב, אמנם אני תמיד נמצאת או בשבילי הליכה מסודרים או במדרכות לצד כבישים.
ברור שאני לא רצה ב12 בלילה או במקומות נטושים אבל עדיין יוצא לפעמים שאין אנשים אחרים לידי ב100 אחוז מהזמן.
איך אני יכולה להגן על עצמי כמה שיותר, אני לא רוצה להפסיק להתאמן אבל גם לא לסכן את עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עמית חכים11/07/2011ראשית תמשיכי לעשות פעילות גופנית בשגרה שלך, אין מניעה לכך. אתייחס לשעות הפעילות שציינת, אם יש באפשרותך לשנות מידי פעם את השעות ו/או לגוון מקומות על מנת לא ליצור רוטינת שגרה זה יכול להגביר לך את הבטחון העצמי.. בכך שלא תיהי בולטת תמיד באותם זמנים ובאותם מקומות.
יחד עם זאת אמליץ לך לקחת את הסלולרי שברשותך, לכל תרחיש אפשרי (כמובן שלא תזדקקי לו) אני "אלך יותר רחוק" את יכולה לרכוש שוקר חשמלי לשים אותו בתיק צד קטן שלא יפריע לך לפעילות הספורטיבית שלך.
לסיכום תמיד קורס הגנה עצמית בסיסי יכול לבוא בחשבון.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?