שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    11/07/2011

אני עושה פעילות גופנית בשעות הבוקר המוקדמות/ערב, אמנם אני תמיד נמצאת או בשבילי הליכה מסודרים או במדרכות לצד כבישים.
    ברור שאני לא רצה ב12 בלילה או במקומות נטושים אבל עדיין יוצא לפעמים שאין אנשים אחרים לידי ב100 אחוז מהזמן.
    איך אני יכולה להגן על עצמי כמה שיותר, אני לא רוצה להפסיק להתאמן אבל גם לא לסכן את עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

תמונה

• תגובה

עמית חכים
    11/07/2011

ראשית תמשיכי לעשות פעילות גופנית בשגרה שלך, אין מניעה לכך. אתייחס לשעות הפעילות שציינת, אם יש באפשרותך לשנות מידי פעם את השעות ו/או לגוון מקומות על מנת לא ליצור רוטינת שגרה זה יכול להגביר לך את הבטחון העצמי.. בכך שלא תיהי בולטת תמיד באותם זמנים ובאותם מקומות.
    יחד עם זאת אמליץ לך לקחת את הסלולרי שברשותך, לכל תרחיש אפשרי (כמובן שלא תזדקקי לו) אני "אלך יותר רחוק" את יכולה לרכוש שוקר חשמלי לשים אותו בתיק צד קטן שלא יפריע לך לפעילות הספורטיבית שלך.
    לסיכום תמיד קורס הגנה עצמית בסיסי יכול לבוא בחשבון.
    בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה