מידע רפואי
פורומים
- השתלת שיער
- פסיכיאטריה
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- הרטבת לילה
- רשלנות רפואית
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- הסרת משקפיים בלייזר
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- הפרעות אכילה - תמיכה
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- אלימות במשפחה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- מתי גיוס הבא לקורס הבא של מדסית?ספיר9111/11/2009
והייתי רוצה לדעת עוד פרטים לגבי הקורס עצמו ..
לגבי מבחנים, האם יש מצב כזה שלא עוברים את הקורס? על מה מעיפים ?
כמה שיותר פרטים יעזרו לי , תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דרור11/11/2009מועדי הקורס הם ינואר, אפריל/מאי, ספטמבר.
אם נכשלים שוב ושוב במבחנים אז ישנה סכנת הדחה. כמו כן מדיחים גם על הפרת פקודות ובעיות משמעת חריגות..
פרטים על הקורס יש בתשובות נרחבות בפורום...בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך! עוד שאלה ..
ספיר11/11/2009אתה יודע אולי מתי בדיוק בינואר ... ?
והייתי מעוניינת לדעת עד כמה קשה הקורס..
מהבחינה הזו של כמה פעמים עושים מדס ביום, האם מקשים עלינו ממש.. ובכלל, מהו סדר היום.
מבחינת המבחנים - הבנתי שעושים מבחן בר-אור שהוא כולל את הכפיפות בטן,שכיבות סמיכה וריצה. בנוגע לכפיפות בטן ושכיבות הסמיכה ניתן לומר שאני לא הכי טובה.. מאוד ממוצעת (כפיפות בטן- 35-40, ושכיבות סמיכה זה לא משהו שיצא לי לעשות יותר מדיי. האם ניתן לעשות את השכיבות סמיכה עם הברכיים על הקרקע? ), וריצה אני בסדר גמור. הבנתי שצריכים לרוץ 2000, ואני עושה 2000 בערך ב11:30-12:00 דקות.. זה בסדר? והכפיפות בטן ושכיבות סמיכה אם אני לא הכי טובה , יש סיכוי שיוציאו אותי מהקורס בגלל זה .. ?
תודה רבה =))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות נוספות...
דרור11/11/2009אהלן
ראשית אני לא יודע מתי בדיוק בינואר, לדעתי בחלק הראשון של החודש..תלוי בטירוניות של הבנים והבנות.
בקצרה על מהלך הקורס:
מהבחינה העיונית עוברים על נושאים כמו פיזיולוגיה, אנטומיה, תזונה, הרצאות בתחומי בריאות, ארגון ימי ספורט ובריאות, עקרונות ההדרכה הנכונה ועוד..
על כל אחד מהנושאים האלה ייערך מבחן(לא לדאוג, יש מועד ב' לנכשלים אבל את תותחית!:)
מהבחינה הפיזית: אימוני בוקר, אימוני ריצה, אימוני מסלול מכשולים, אימוני כוח, אימוני גמישות, אימונים עם מוזיקה ועוד כמה סוגים שתחילה יועברו ע"י המדריכות ולאחר שתבינו בכיתה איך בונים כל אימון כזה, תעבירי בעצמך בין 2-4 אימונים כאלה לחברותייך לצוות.
המבחנים הפיזיים: 3 בחני בראור, 2-3 בחני מסלול מכשולים, בוחן אסון טבע ואולי עוד אחד ששכחתי
לגבי שאלתך לגבי בוחן הבראור, לא, אי אפשר לעשות שכיבות שמיכה על הברכיים, תתצטרכי להתאמן ולהשתפר בהדרגה וכמובן שתוך כדי הקורס משתפרים בכל המרכיבים!
תוצאה של 11:30 דק' ב2000 היא אינה ברמה גבוהה מספיק. לא אומר שיעיפו אותך מהקורס על זה אך תצטרכי להשתפר בכ1:30 דק' לפי דעתי, והדבר אפשרי בהחלט!
מקווה שעזרתי ואם יש לך עוד שאלות אשמח לייעץ.
דרור
מאמן כושר אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תספק לי עוד תשובות לשאלותיי
ספיר12/11/2009איך אוכל לעשות זאת כמו שצריך ולהצליח לעשות כפיפות בטן ושכיבות סמיכה (כמה שיותר) ? מה הן ההמלצות שלך? איזה תרגילים לעשות?
ולגבי הריצה (2000 מ') איך לעשות זאת בהדרגה ולהוריד דקה וחצי מהזמן הכולל ?
מודה לך על עזרתך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דרור12/11/2009בנוגע לכפיפות בטן, הייתי ממליץ לך על 3-4 תרגילי בטן שונים וכל שבועיים לבדוק את עצמך בבוחן בטן שבו בן זוג מחזיק לך את הרגליים ברצפה ואת מגיעה עם המרפקים לברכיים וחוזרת כמו במבחן האמיתי.
שכיבות שמיכה ניתן לשפר ע"י עבודת סטים( 3 סטים של 70% מהמקסימום שאת עושה-שגם אותו תבדקי או ע"י אימון 3 סטים נוסף כדלקמן: סט 1: 100% סט 2 75% וסט 3 50 % מהמקסימום)
לגבי אימוני ריצה אני ממליץ להתחיל עם 3 אימונים שבועיים. הראשון לפחות
15-20 דק' ריצה בקצב קל
הריצה השנייה: 350-400 מ' כפול 4 עם מנוחה של 3 דק' בין לבין(מנוחה אקטיבית כמו הליכה ושחרור רגליים והורדת דופק) ריצה שלישית: תנסי לבצע כל 5 דק' ריצה קלה , 60 שניות מהירות וכך להמשיך בין 15-20 דק'..
כמובן שיש עוד מלא אימונים שההודעה קצרה מלהכיל. אך אני מאמן כושר אישי ומאמן הכנה לצבא, כך שאם תרצי ייעוץ פרטני ו/או אימונים אישיים(בתשלום) אפשר ליצור איתי קשר במייל ואני מאמן באזור השרון.
בהצלחה בכל אופן!
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכפיפות בטן הרגליים אינם ב90 מעלות?
ספיר12/11/2009אני מתאמנת בחדר כושר . האם יש מכשירים מסויימים שאתה ממליץ לי עליהם ?
ובאופן כללי, כל דבר שאתה ממליץ לי לעשות בחדר כושר כדי לשפר את תוצואותיי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
דרור12/11/2009בבוחן הבראור בכפיפות בטן בן זוג אחד שוכב על הגב ובן זוג שני תופס לו את 2 כפות הרגליים חזק כלפי הרצפה. שמים 2 ידיים משולבות מאחורי הראש ומתרוממים עד למצב שהמרפקים נוגעים בברכיים וחוזרים. זה שווה חזרה אחת.
בחדר הכושר לשם חיזוק הבטן בלבד הייתי ממליץ על כפיפות בטן עם רגליים ב90 מעלות ואפילו עם רגליים ישרות לכיוון הרצפה והבאת הידיים לאצבעות הרגליים. בנוסף לעשות בטן "אופניים" כאשר כל פעם המרפק נוגע בברך הנגדית..
ועל ההליכון הייתי מבצע ריצות כפי שהנחתי אותך מקודם..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דרור =)
ספיר12/11/2009את האימונים התחלתי כבר אתמול .. אמשיך עם זה יום יום .
ושוב, תודה רבה על העזרה, על כל האיפורמציה. מאוד עזרת לי !!!
יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף ועוד הערה
דרור12/11/2009אל תתאמני במשך 7 ימים בשבוע, הקדישי בין 2-3 ימים בשבוע למנוחה כדי שלגוף תהיה היכולת להשתפר ולבנות עצמו מחדש לאימון הבא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
נועה12/11/200913.1.09 יש גיוס לקורס מדא"ג
כעיקרון על פציעות , עישון ומשמעת כושר זה הכל בראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נועה! דרור,עוד כמה שאלות ..
ספיר13/11/2009רציתי לשאול בנוגע ל-350מ' - בכמה זמן אני אמורה לעשות את זה ?
גם כשזה רק זה, וגם כשזה כלול בתוך ה- 2000 מ' .
ובנוסף, בכמה זמן אני אמורה לעשות 1000 מ' (כלול בתוך ה2000 מ') , כדי שאגיע לתוצאה של 10-10:30 בריצת ה-2000 ?
ובנוגע לכפיפות בטן, אני עושה איך שאמרת לי - אך זה עושה לי כאבים איומים בגב!
לעומת זאת כשאני עושה עם רגליים ב90 מעלות אז הולך לי מצויין. אתה יודע אם יש אפשרות כזו לשים את הרגליים ב90 מעלות בכל זאת ? כי באמת שאני מרגישה שזה מזיק לי כשכפות הרגליים על הרצפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
דרור13/11/2009קשה לי להעריך בכמה את אמורה לעשות את התוצאה הזאת, למה שלא תנסי את האימון הזה ותכתבי את הזמנים שלך...בעקרון את אמורה להגיע ל 2:45-2:50 דק' בריצת 500 מ' ולקראת ה5:15 דק' בריצת ה1000 ושהסיום שלך(1000 האחרונים יהיו יותר מהירים כי מסיימים בכל הכוח)
לגבי הבטן, קודם כל אם אין בן זוג אז תכניסי את הרגליים מתחת למשהו. צר לי לשמוע על כאבי הגב, אם זה מחמיר נא לפנות לרופא. בנוסף הייתי ממליץ על חימום הגב לפני הפעילות!
אל תעבדי מהר מדי, ותרדי לאט לכיוון הרצפה. זה בהתחלה קשה, לא נוח וכואב בצוואר אבל בסופו של דבר להגיע ל86 זה קליל ומתגברים. בקושי מרגישים את הבטן אלא יותר את הרגליים ואת הצוואר ואת הגב.
מבחינת חוקי הבוחן, אין אפשרות לשים את הרגליים בכל זווית ששונה מעל הרצפה כאשר הבן זוג מחזיק לך את הנעליים שלא יתרוממו מהרצפה. מחכה לעדכונים:)!
לייעוץ נוסף/אימונים(בתשלום) ניתן לפנות אליי במייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו,זה נראה לי בלתי אפשרי!
ספיר13/11/2009לעשות ק'מ אחד ב5 דקות ??? וואו,זה באמת נראה לי בלתי אפשרי! אבל אני חייבת לציין שאתה מאוד מעלה לי את המוטיבציה עם מה שאתה כותב, ואני מודה לך על הזמן שאתה מקדיש לשאלות שלי !
היום הייתי במכון ורצתי 4 סטים של 400 (כמו שאמרת). האחרון היה לי קצת קשה, לכן בריצה האחרונה רצתי רק 350 מ'. מאוד מקווה שזה ישתפר עם הזמן,אני גם מאמינה בעצמי בנוגע לזה ככה שהכל יהיה בסדר =)
בנוגע לכפיפות בטן, איזה תרגילים אוכל לעשות לחיזוק הגב? כל תרגיל שאתה ממליץ שאוכל לתרגל ושבסופו של דבר יילך לי חלק!
ואני מאמינה שאצטרך אימון או שניים.. זה מאוד יעזור לי. אפנה אליך באימייל בנוגע לזה בעוד חודש בערך. תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת מוטיבציה
דרור13/11/2009האימון לבוחן הבראור הוא מפרך אך מועיל, ריצת 2000 היא לא פשוטה אך יש המון אימונים מגוונים לשפר אותה(אם תחפצי באימונים בכיף נתאם להפגש ואאמן אותך-אם יש לך שאלות נסגור במייל)
5 דק' לק"מ זה אכן זמן מהיר מאוד לבת, לא אמרתי שהוא יקרה בין רגע, וגם 11 דק' לבוחן בראור זה לא סוף העולם עדיין.
אבל אם את באמת חרוצה ורוצה להוציא את מלוא הפוטנציאל מעצמך, תדרש הקרבה ועבודה קשה!
הן מבחינת 3-4 אימוני ריצה בשבוע והן מבחינת המנוחה, הגמישות, התזונה ועוד.
.
לשם השוואה סיפור קטן: בכיתה י"ב הלכתי גם אני למיונים לקורס מדריכי כושר קרבי
התוצאות שלי בבוחן אז: 10:25 בריצת 2000, 45 ידיים ו80 בטן.
בסוף הקורס: רצתי 7:20 את ה2000, 75 ידיים ו86 בטן.
כך שתאמיני לי שעליי אמרו שעבודה קשה משתלמת ואני אומר את אותו הדבר גם לך!
לתרגילי הגב:
1. שכיבה ישרה על הבטן, מצח על כפות הידיים והרמת המצח, החזה והבטן לאוויר לאט לאט ולחזור חזרה- 3 סטים של 12-16 חזרות.
2. עמידת 6 ( סליחה על הגסות-"דוגי") והרמת יד לפנים ורגל נגדית מתיישרת לאחור בו זמנית. 2 סטים 12 לכל רגל.
בהצלחה!
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון אישי?
לידור20/09/2015דרור היי קראתי את כל התגובות והבנתי שאתה מאמן כושר. אשמח שנשוחח לגבי זה. אני עברתי פציעה ברגל ועוד שלושה שבועות אחזור לכושר (ואוריד את הגבס) אני מאוד רוצה להיות מדסניקית, שלחו לי את התפקיד במנילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו! כל הכבוד!!
ספיר15/11/2009בהחלט מעלה את המוטיבציה =)
כמו כן,גם היום הייתי במכון ועשיתי ריצה, ואת התרגילים לחיזוק הגב כמו שהמלצת לי לעשות. (ועוד כמה תרגילים, אך לא רלוונטי).
אעדכן אותך במשך השבוע איך הולך.
תודה רבה על הכל, באמת מודה לך מקרב לב על כל האינפורמציה והזמן שהקדשת לשאלותיי.
שבוע מצויין !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצון עז ללכת לתפקיד מדסית
רותם15/11/2013שלום!
אני אמורה להתגייס בעוד כחודש לתפקיד נתממ בחיל תקשוב אך במהלך השנתיים האחרונות פיתחתי אהבה ענקית לספוט ואני מרגישה שאני לא מרוצה מהתפקיד שלי ורוצה מאוד להיות מדסית..
לא הלכתי למיונים בגלל שבתקופה שהם היו הייתה לי בעייה בגב בגלל שהתאמנתי מעט בהגזמה ולכן עשיתי הפסקה מהספורט....
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש לי איזהו סיכוי להתקבל להיות מדסית כעת..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצון עז ללכת לתפקיד מדסית - תגובה
דני בארי24/11/2013כעת לא אפשרי מאחר וכל המקומות כבר סגורים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הקבא להגיע לאגוזאיציק23/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לדעתי
תמיר20/01/2016לדעתי קבא 54, או אולי אפילו 52, לא סגור על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת פרופילהרצל17/01/2014
שלום .
אבקש לשאול את דעתך .
אני עומד בפני גיוס לצהל והוזמנתי לאורתופד עקב תלונות וכאבים בעמוד שדרה .
הרופא האורתופד המטפל שלי טען שיש חשד לבעיה מולדת בע.שידרה והמליץ על ביצוע ct על מנת לאמת את הבעיה וגם אם הממצא יאומת אין מה לעשות .
אני לא רוצה לעשות CT נוסף כי עברתי השנה המון בדיקות כאלה כולל CD ומיפוי עצמות ועוד .
האם לדעתך יורידו לי פרופיל צבאי בגלל התלונות שלי והממצאים "שקיים חשד " ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת פרופיל - תגובה
דני בארי26/01/2014יוכי שלום. השאלה היא שאלה רפואית ורק רופא צבאי יכול לענות.אך אם יש ממצאים יורידו פרופיל אם אין לא יורידו, אם חסר ידרשו את הבדיקות החסרות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
תמיר20/01/2016האם אתה מעוניין שיורידו לך פרופיל?
מה התפקיד הרצוי לך בצבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת בגב מורידה פרופיל?איציק12/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עקמת בגב מורידה פרופיל? - תגובה
דני בארי15/12/2013שלום.
בד"כ כן, תלוי מה הרמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!!!איציק26/12/2013
שלום
אני בן 17. יש לי VSD קטן (בערך 2מ"מ) במחיצה הקרומית ורציתי לדעת אם זה יוריד לי פרופיל בצבא, ואם אני אוכל ללכת לסיירות\קרבי (מטכ"ל, אגוז, אולי גולני). הקרדיולוגית שלי אמרה שאין לי שום הגבלות ואני יכול לעשות הכל אבל יכול להיות שיורידו לי בצבא בגלל הסיבות שלהם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!!!!! - תגובה
דני בארי08/01/2014היי
זאת שאלה שיש להפנות לרופא המתעסק בתחום והוא מהצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייצור מדרסי איכות באחריות ניקו0545-48128119/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעל ותק ונסיון - ותעודת הסמכה א.ת"א
0545-48128119/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילוש או סיור? דחוףףף!!!!רועי03/07/2011
היי לכולם,
אני כרגע נמצא בתהליך גיוס למשטרת ישראל,
עכשיו....הציעו לי או בילוש או סיור....
אני יודע לפי כולם פה בפורום שזה חרא להתגייס למשטרה ולא כדאי והתנאים על הפנים וכל מה שתגידו
אבל בכל מקרה אני ישמח אךךךך ורקקקק לתשובות ענייניות לשאלה שלי, והיא:
מה כדאי יותר....בילוש או סיור?
איפה קורעים את התחת יותר?
האם יש הקפצות שבתות לילות יותר בבילוש או בסיור?
ואיפה השכר יותר נורמלי?
אני בטוח שתגידו לי ששניהם חרא ולא כדאי לי אף אחד מהם, אך בכל זאת ישמח לקבל תשובה עניינית כמו שאמרתי
נ.ב-(לגבי בילוש בלבד!!) אני כן רוצה להרגיש שוטר לכל דבר, האם זה על אזרחי בבילוש?
האם יהיה לי נשק ואזיקים? כי אני דווקא רוצה להיות מוכשר עם נשק, וש- ביום יום במסגרת התפקיד שלי יהיה לי נשק. זה מרגיש עוצמתי כזה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילוש או סיור? דחוףףף!!!! - תגובה
דני בארי06/07/2011אני מציע שתפנה למחלקת הגיוס כדי לקבל אינפורמציה על כל אחד מהתפקידים באופן רישמי.
עדיף להתבסס על עובדות מאשר התנסויות שונות של אנשים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מושפע.. זה לא תחפושת.
דיקו15/03/2014פשוט מושפע.. זה לא תחפושת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך מתחילים לעשות כושר?רעות15/10/2012
הליכות באמת יעילות? יש לציין שאני ממש לא בכושר ולא רוצה להתחייב למכון מחשש שלא אתמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אך מתחילים לעשות כושר? - תגובה
דני בארי18/10/2012רעות שלום.
הליכות יעילות אך כמובן חשוב משך הזמן והעצימות.
תהני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייך משפרים ריצה
אלפסי ליז19/10/2013שלום רב,אני בת 24 בחודש הקרוב אני זומנתי למבחנים למשטרת למשטרת ישראל , למבחני הדפ״ר אני ערוכה. אך אחרי הדפ״ר יש גיבושון הכולל 22 שכיבות סמיכה 33 כפיפות בטן וריצת 1000ק״מ בחמש וחצי דק ומטה , אני מיתנשפת אחרי 300 קמ כבר אייך משפרת לרוץ הכי מהר בפחות מחמש וחצי דק ,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבדקי מיון ליס"ממאור27/10/2011
רציתי לדעת איזה מבדקי מיון נערכים ליס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרישות הבראור ליס"מ
יוגב19/09/2013הי. באתר של משטרת ישראל רשום שבזמן הגיבושון התוצאה המקסימאלית של הריצת 2000 היא עד 11 ד'.
שאלתי האם זה גם טופס ליס"מ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרישות הבראור ליס"מ - תגובה
דני בארי24/09/2013צריך לבדוק במשטרת ישראל. זה לא קשור לצבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוןאנונימי11/06/2013
שלום
הנני נער בן 18
לפני הגיוס,מתכוון להתחיל בתכנית אימון
בעקבות פציעות עבר,יש לי מכוון תרגילם לחיזוק ברכיים,קרסוליים,גב תחתון וכתף-בעיקר מפרקים,דבר שנחוץ מאוד לקראת גיוס(יש לי כמה תרגילים לכל קבוצת שרירים,משלב 2 תרגילים בכל פעם)
לשאלתי-
היכן לשלב את התרגילים?
אם אני מבצע למשל אימון ריצה, מתי לעשות את התרגילים?
בנוסף,אני רוצה לשלב גם כוח(מתח,ידיים,בטן,גו,סקוואטים לנג'ים ותואמים)
מתי לבצע?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשאל בפורום כושר גופני
ליאור30/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנותאגם23/04/2013
האם יש קבוצות כושר קרבי רק לבנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה- מישהו מכיר
נורית05/05/2013באזור רעננה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה- מישהו מכיר - תגובה
דני בארי09/05/2013כאמור אני אישית לא מכיר, אך בתור אחד אשר הפעילות משולבת ויש לי לא מעט בנות אני חושב שעדיף פעילות משולבת, בלא מעט מקומות קרביים אשר בנות נמצאות הפעילות היא משותפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רחל19/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר קרבייוסי20/03/2013
הייתי רוצה להצטרף לקבוצת כושר קרבי, הבעיה שלי היא זמנים, אני לומד בירושלים וזה קצת בעייתי מבחינתי לחזור הרבה פעמים לנתניה.. מה האופציות שלי?
פעם בשבוע זה בסדר..
יש לי עוד שלוש שאלות בבקשה:
1. באיזו צורה כדאי להתאמן כדי לשפר זמנים בריצות? (אני פשוט רץ ריצה של בערך 4 קמ ולאט לאט עולה באורך הדרך, מצד שני יורד באורך הזמן)
2.מאוד חשוב לי להתאמן בספרינטים ולהשתפר בתחום הזה (זמנים,מהירות מקס')
איך לעשות את זה? [אני מחזק את שרירי הרגליים במכון כושר]
3.מתח. אני לא מבין איך אני לא רואה שיפור במתח שלי?! זה משגע, כי אני לא משתפר בזה, מה לעשות? [לא תמיד אני במקום שיש לי איפה לעשות מתח, אבל תרגילים אחרים?]
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
יוסי10/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר קרבי - תגובה
דני בארי24/04/2013יוסי שלום
ראשית צר לי על העיכוב פספסתי את השאלה שלך
לעניינינו
1. ממליץ לך להתאמן בי"ם, אם אין ברירה מן הסתם פעם בשבוע עדיפה על בכלל לא!.
2. שיפור ריצה בזמן: מודדים 100% של המרחק, לאחר מכן מוסיפים 10% למרחק ו 10% לזמן. רצים את הריצה הארוכה כשבועיים במשך 3 אימונים בשבוע, לאחר מכן תחזור למרחק המקורי ותמדוד שוב- וחוזר חלילה.
3. ספרינטים- עובדים על ספרינטים.
4. מתח- האם אתה מתאמן בחדר כושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה נחשב כושר קרבי? מהן הדרישות?מורעלים11/04/2013
אני ספורטאית סיבולת כבר מהילדות, מעניין אותי מהן הדרישות. תודה רבה D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה נחשב כושר קרבי? מהן הדרישות? - תגובה
דני בארי24/04/2013מתנצל אך לא הבנתי את השאלה.
אשמח לפירוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותשלום22/03/2013
שלום,
אני אמור להתגייס בחצי שנה הקרובה ויש לי מספר שאלות.
1. כבר הרבה מאוד זמן לא עבדתי על הכושר שלי האירובי. לפחות שנה לא רצתי כמעט לא שחיתי ולא עשיתי כלום שעובד על הסיבולת לב ריאה. אני רק עובד על חיזוק הגוף ופעילות אנארובית. המטרה שלי להיות קרבי ולהגיע בכושר הכי טוב שאני יכול.
השאלה שלי איך אני מתחיל להיכנס לכושר אירובי, בלי לחוות עומס יתר, לאט לאט, אני התחלתי עכשיו הרבה ואני מתעייף מהר וקצת קשה לנשום.
ומה הפעילות שיותר מועדפת או שכדאי לשלב, ריצה, שחייה, קפיצה בחבל ??
2. האם אפשר לשרת בסיירות גם עם אלרגיה קלה מאוד או אסתמה קלה מאוד ?
תודה רבה על התשובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה ?
שלום03/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות - תגובה
דני בארי06/04/2013שלום לך תודה רבה.
ראשית הפעילות הבריאה ביותר היא שחייה אך מאחר ובצבא תצטרך לבצע פעילות אירובית ביבשה אני ממליץ לך לשלב.
תוכנית רצינית אמורה להיות מותאמת אישית אך מאחר ואינני מכיר אותך ואת רמתך אינני יכול לומר לך אישית בגדול אתה יכול להתחיל מריצה של ק"מ- עד שניים 3 פעמיים בשבוע ולהעלות ע"פ הרמה.
לגבי השאלה השנייה התשובה היא כן אך כמובן תלוי ברמת האסטמה (יש 6 רמות מפרופיל 45 עד 97!) וכמובן למה האלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
שלום08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיבות סמיכה וכפיפות בטןפיני27/03/2013
שלום רב קוראים לי איתן ואני בן 23.
ב10 באפריל ייערך לי מבחן בר אור.
הבעיה היא שאני בכושר אפסי התחלתי להתאמן לפני כנה ימים בעיקר על ריצה.
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות כפיפת בטן אחת ושכיבה סמיכה אחת מה עושים?
בנוסף אם תוכל לתת לי מספר עצות מה ניתן לעשות על מנת לעבור את המבחן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיבות סמיכה וכפיפות בטן - תגובה
דני בארי03/04/2013איתן שלום.
לא רוצה להישמע פסימי מהמצב שאתה מתאר אפילו תקופה ארוכה יותר של הכנה לא תוכל לעבור את הבראור אזי הזמן הקצוב שאתה מתאר.
מציע לך לדחות המבדק ולהתאמן בצורה מסודרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?