מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפרעות שינה ועייפות
- פרחי באך
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- טרשת נפוצה
- פוריות רפואה סינית
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- תזונת ספורט
- מיניות האישה, מין נשי
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- פעילות אירובית לילדיםרעות07/08/2013
שלום,
בתי בת שמונה, והיא בעודף משקל של 15 קילוגרם. איזו פעילות אירובית מומלצת לילדה בגילה על מנת לרדת במשקל, לצד תזונה מאוזנת מדיאטנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות אירובית לילדים - תגובה
עידן אמזלג13/08/2013שלום רעות
חשוב לדעת שעיקר השינוי יגיע משינוי בתזונה (_ההמלצה שלי כנראה שינוי בתזונה של המשפחה)
ללוות את זה כתהליך חוויתי ולא תהליך ענישתי
לגבי פעילות בתך בת שמונה ולכן חשוב שהפעילות תהיה מהנאה
אפשר להכניס אותה לבריכה
אם את רוצה לתרום גם בתהליך מאתגר מכל הבחינות עבורה ועבורכם יש המון קבוצות טריאתלון לילדים.
וכמובן כל מה שקשור לעולם הריקוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרשמי אותה לקאנטרי
דבורה25/08/2013אני רשמתי את הבת שלי לספורטן עכשיו בהוד השרון. יש שם חוגי התעמלות ותנועה לילדים בגילה ולדעתי זה מעולה כי ככה היא לא מרגישה שהיא עושה סתם כושר אלא מתחברת שם עם עוד ילדים. תבדקי איתם... את גם תוכלי להרשם איתה, זה מה שאני עשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולם מאמצים לילדיםאלעד28/10/2014
בני בן 3.5 מגלה יכולות פיזיות די מרשימות (ריצה, שחיה, טיפוס, קפיצה, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, וכו'...) והייתי רוצה לפתח ולחזק אותו עוד.
האם קיים סולם מאמצים (בדגש על ריצה ופק"לי כח) מותאם לגילאים אלו על מנת שאדע שהוא מתקדם ולא מתנוון, ובמקביל גם לא גורם לעצמו נזקים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולם מאמצים לילדים - תגובה
יעל דגן30/10/2014היי אלעד,
בגילאים צעירים אלו אפשר לו להתפתח לפי בחירתו, כלומר כל צורת ספורט שהוא בוחר לבצע כנראה שנמצא אצלו (לפי התיאור שלך ) גם כישרון בנושא. אין צורך לדחוף אותו מעבר לחוגים או משחקים רגילים בגיל צעיר זה.
אפשר לתת לו תרגילים יציבה וקוארדינציה בדרגות קושי שונות מה שיאפשר לגופו בניית בסיס טוב להמשך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות טיפוליתתמי25/10/2014
שלום, אשמח להמלצות/הצעות לחוג של התעמלות טיפולית לילדה בת 4 בתל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות טיפולית - תגובה
יעל דגן30/10/2014היי תמי,
אשמח לשמוע פרטים נוספים על מנת לחשוב על הצעה יעילה. מוזמנת לשלוח לי גם למייל.
המשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט לילדה בת 8שרון16/08/2014
הילדה שלי מלאה. היא בחוג שחיה כשנה פעמיים בשבוע ( מאוד אוהבת).לאחרונה היא מצטרפת אלי ( בחופש הגדול) פעם בשבוע הליכה כ3/4 -שעה. האם זה בסדר לגילה? האם אני יכולה לשלב לה קצת ריצה תוך כדי במשך חצי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
שרון16/08/2014התכוונתי ? האם אני יכולה במשך חצי שעה ללכת ולרוץ אתה לסירוגין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
יעל דגן17/08/2014היי שרון בוקר טוב, איך היא מגיבה לפעילות? האם היא מותשת לחלוטין לאחר מכן? מה קורה לה במהלך הפעילות? האם היא נהנית? כדאי להתחיל לאט ובזמנים קצרים יותר (אין סיבה מיד להגיע לחצי שעה). למיטב ידיעתי אין כל בעיה בביצוע פעילות מן הסוג הזה במידה והיא בריאה לחלוטין, ותלוי כמובן לאיזה עצימות מגיעים. אל תדחפי אותה אל הקצה, אם קשה לה הורידי קצב, וקצרי במשך הזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
שרון17/08/2014ואם אני עושה אתה רק הליכה.. כמה זמן מותר בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
יעל דגן17/08/2014גם הליכה יכולה להיות אימון אינטסיבי מאוד (תלוי בקצב). אין משהו מוגדר, נסי להרגיש אותה, התחילי בקצב איטי ומשך זמן קצר ואט אט תתקדמו. (10 דק)
אשמח לשמוע איך הולך
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופניאלוני09/08/2014
שלום,
אני בן 20 ולפני כחודשיים התחלית לעשות דיאטה שנקראת "פליאו" ירדתי 7 קילו.
אני חייב לציין שאני לא שמן, אני בריא ויש קצת בטן.
אני מאוד רוצה להתאמן ולפתח שרירים וליהיות חטוב יותר, הבעיה היא שאני מתרץ לעצמי שאין לי זמן לעשות כושר.
אני כמעט כל היום עסוק בעבודה\צבא וכשיש לי זמן פנוי (אולי חצי שעה\שעה ביום) אני מתעצל לעשות זה כי או שקמתי בדיוק בבוקר, או שאני רוצה להתקלח וללכת לישון אחרי יום ארוך.
אם אפשר עצות בבקשה מה אפשר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני - תגובה
יעל דגן10/08/2014היי בוקר אור,
חסר מוטיבציה הוא עניין מוכר וידוע בתחום. תוכל לנסות מספר דברים שונים לראות מה מהם המתאים ביותר עבורך- ראשית כל חשוב לא להלחיץ את עצמך, אין צורך להחליט החלטות "הרות גורל" ולצאת בהכרזות קיצוניות של "אני מתחיל להתאמן 3-4 פעמים בשבוע, כל יום ב6:00 וכו" התחל בפעם אחת, כדאי שההסתכלות שלך תהיה על כל יום ביומו, לדוג' החלט על צעד קטן כלשהו שאתה מסוגל לבצע כדי להעלות את רמת הפעילות הגופנית שלך, החלטות קטנות שיגרמו לך חוויות הצלחה יוסיפו לבטחון, למוטיבציה ולרצון להמשיך הלאה. החלטה כזו יכולה להיות- "היום אעלה במדרגות במקום במעלית/ אחנה את הרכב רחוק יותר על מנת שאצעד מספר רב יותר של צעדים/ אעשה 10 שכיבות שמיכה וכו" כל צעד קטן כזה מקדם אותך. הקל על עצמך, תתחיל בקטן, כל אחד והקצב שלו, זה בסדר גמור. דבר נוסף שתוכל לעשות זה לנסות להצטרף לאימון קבוצתי כלשהו, העבודה בקבוצה יכולה להוות גורם מוטיבציוני גדול, השייכות, התחרות, ההווי כל אלו יכולים לתרום לך להתמדה בביצוע פעילות. במידה והדבר מתאפשר לך מבחינה כלכלית תוכל אולי לבדוק את האופציה של אימון כושר אישי, אימון זה מטרתו ליצור מחוייבות והתמדה (והנאה כמובן). אפשרות זו היא רק במידה וזה אכן נכון לך, גם הדברים הקטנים שציינתי למעלה יעזרו לך להתקדם. כל הכבוד לך על הרצון וההתעניינות, כך מתחילים, צעד קטן מוביל לשינוי גדול. עשית כבר את הראשוני, שלחת לכאן שאלה, עכשיו תוכל להמשיך בצעד נוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהמלי25/07/2014
היי אני כרגע בדיאטה של 1000 קלוריות ועושה כושר גופני כל יום לפחות ארבעים דקות האם זה בסדר?? או שצריך להתאמן יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קורקינטממתמ19/04/2014
היי,האם קיים חשש לנזק בריאותי בשימוש ילדה בת 4 בקורקינט?
בניגוד לאופניים הפעילות בקורקינט וחלוקת המאמץ אינם מאוזנים ושווים. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורקינט - תגובה
יעל דגן22/04/2014היי בוקר אור, במידה ואין בעיות בריאותיות מיוחדות והשימוש בקורקינט נעשה בזהירות הנדרשת, למיטב ידיעתי לא קיים חשש לנזק בריאותי. להפך, חוסר האיזון גורם לעירור מערכות עצביות חשובות וגיוס מרכיבים נוספים התורמים לביצוע הפעולה. כמובן שיש לבצע אותה במידה הנכונה ולא בהגזמה.
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במכשיר אלפטיקל בקרב ילדותאורית07/03/2014
מאיזה גיל מותר לילדות להשתמש במכשיר אלפטיקל?
מהו משך האימון המומלץ לילדות?
כיצד מחשבים דופק מטרה לילדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במכשיר אלפטיקל בקרב ילדות - תגובה
יעל דגן07/04/2014שלום אורית,
על המכשיר להיות מותאם לפרופורציות של הילדה לכן אין לי דרך לענות לך. כיום ישנם ילדים הנמצאים בגיל ביולוגי (התפתחותי) גבוה בהרבה
מגילם הכרונולוגי (מספר השנים עצמם), כך שיכול להיות שהיא גבוהה מספיק ועם נתונים פיזיים מתאימים, נסי לברר אצל רופא המשפחה.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אורית07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל נורמלי?נעם04/04/2014
שלום אני ילד בן 14
גובה: 170 ס"מ
משקל :81 ק"ג
אני אוכל לא הרבה יותר מחברי אני אוכל אחר הצהריים לפחות חצי קילו ירקות או פרי פניתי לדיאטנית והיא חזרה אלי אובדת עצות אני מתאמן כל יום : רץ 5 ק"מ מינימום בחצי שעה עושה מתקנים בחדר כושר ומרים משקולות איני רזה אבל גם לא שרירי.
מה לעשות? לדאוג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל נורמלי? - תגובה
יעל דגן07/04/2014היי שלום לך, לכל אחד ואחת מאיתנו יש מבנה גוף וחילוף חומרים שונה. בהחלט יכול להיות מצב בו אתה מתאמן אך עם זאת עדיין לא הופך שרירי כמו מישהו אחר כך שאין סיבה לדאגה. המשקל שלך אינו המדד החשוב, (אנשים שריריים שוקלים הרבה לכן לפעמים כאשר מתחילים להתאמן עולים במשקל בשל עלייה במסת שריר) המשמעותי הוא אחוזי השומן אותם ניתן למדוד גם בחדר הכושר או אצל הדיאטנית. חשוב מאוד להקפיד על אימון נכון ומאוזן כלומר אין כל סיבה להתאמן כל יום, ימי מנוחה הינם הכרחיים ביותר במיוחד בגילך. הקפד על מנוחה מספקת בין אימונים, תזונה מאוזנת ושעות שינה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נעם07/04/2014תודה על תגובתך
אבל מהו אחוז השומן שרצוי להימצא בו לפחות בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוג טרמפולינה- מסוכן או לא?Tal23/01/2014
שלום,
בתי בת ה-10 התחילה ללכת לחוג טרמפולינות. מידי פעם היא סובלת מכאבי גב שלדעתי נובעים מתנועות לא נכונות בחוג ואני שוקלת להפסיק את השתתפותה למרות שזהו החוג היחידי שמושך אותה כרגע. הפחד שלי הוא האם היא עושה לעצמה נזק.
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוג טרמפולינה- מסוכן או לא? - תגובה
יעל דגן26/01/2014היי טל בוקר אור, ברמת העיקרון קפיצה על משטח רך כמו טרמפולינה הינה בעלת עומסים פחותים מאשר קפיצה על משטח קשיח. יחד עם זאת יכול מאוד להיות שהחוג חורג מעבר לעומסים המתאימים לביתך (משך הזמן, אינטנסיביות התרגילים וכ'ו) ומערכות השלד והשריר שלה אינן פועלות בדיוק הנכון למאמץ מסוג זה. יכול מאוד להיות שהקפיצות הן אלו המעוררות את כאבי הגב. נסי לשים לב מתי הכאבים מגיעים? בסמיכות לאימון? בזמן מאמץ/ מנוחה? בערב/בוקר? כדאי לגשת לבירור רפואי אצל אורטופד ילדים.
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 13 וחציחסוי09/11/2013
שלום, אני בן 13 וחצי ואני מתאמן בבית אני עושה : מתח כל הסוגים , שכבות סמיכה , כפיפות בטן וקצת תרגילים עם משקולות : לכתפיים לשריר הדו ראשי והתלת ראשי . רציתי לדעת אם הרמת משקולות עוצרות את הגביה. ? ואחרי שאני מרים משקולות כואב לי בגב התחתון האם אפשר לדעת למה זה קורה? אני מרים 5 ק״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 13 וחצי - תגובה
יעל דגן10/11/2013היי שלום לך,
ברמת העיקרון אימון כוח עם משקולות המתבצע בצורה נכונה לא פוגע בהליך הצמיחה. בנוגע לכאבי הגב שלך, הם יכולים לנבוע ממספר סיבות שאין לי דרך לדעת אותן מבלי לראות את הדרך בה אתה מתאמן. יכול להיות שהצורה בה אתה מבצע את התרגיל ללא קשר למשקל אותו אתה מרים אינה מדוייקת ויוצרת עומס על הגב. יש להימנע מעבודה עם כאבים, אם אתה יודע שתרגיל מסוים גורר אחריו כאבי גב אל תבצע אותו.
במידה והכאבים ממשיכים יש לפנות לבירור רפואי.
בכל מקרה מומלץ להתאמן עם הנחיה והשגחה אישית כדי להימנע מפציעות ונזקים שעלולים להיות חמורים.
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת חמשענבל11/09/2013
שלום,
הבת שלנו בת חמש ומאוד אוהבת לרקוד.
איך יודעים איזה פעילות מתאימה יותר לילדה מבחינה פיזיולוגית?, איך נדע באיזה חוג ספורט היא תמצא את המקסימום?
על מה צריך להסתכל שבוחרים חוג ספורט בגיל?
אנחנו מלבטים בין בלט קלאסי לבין התעמלות אומנותית, איך נדע איפה היא תממש את הפוטנציאל?
תודה מראש
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת חמש - תגובה
עידן אמזלג17/09/2013שלום ענבל
גיל 5 זהו גיל נפלא להתחיל פעילות, הדגש החשוב בגיל הזה, הוא חוויה , אלא אם גן את אמא ששואפת שהבת שלך תהיה רקדנית מקצועית ואז כבר מדובר אכן על בחירה בבית ספר לריקוד מקצועי
מבחינה פיזיולוגית הבת שלך יכולה לחוות ולרקוד בכל תחום שהיא חפצה, אני חושב שווה שהיא תחווה את שני תחומי התנועה ואחרי זמן מסויים בהתאם לרצון שלה שתמשיך במה שעושה לה טוב
מבחינת מקום, יש אתר שנקרא חוגל ששם מרוכזים חוגים בהתאם למקום מגורים ושם תוכלו למצוא את החוג שאתן חפצות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה,נבדוק את שניהם
ענבל23/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באולינג לילד בן 8איילת02/09/2013
שלום
בני בעל מבנה גוף מעט מלא, ילד חזק ונמרץ.
מאוד רוצה להשתתף בחוג באולינג בו משחקים באולינג פעם בשבוע למשך שעתיים.
שמעתי שזה יכול לפגוע בגוף מהבחינה הזאת שבעיקר צד אחדשל הגוף פעיל במשחק ואלו שנים של צמיחה וגדילה של הגוף.
אשמח לשמוע דעה מקצועית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באולינג לילד בן 8 - תגובה
עידן אמזלג02/09/2013שלום איילת
אכן יש בדברייך אמת, לכל אחד מאיתנו יש צד דומיננטי שאותו קל לנו יותר לפתח, ובדר"כ כך אנו עושים, אפילו בספורט מאד מקצועי זה קיים
כל עוד בנך לא יגדיל בצורה דרסטית את מספר השעות השבועיות שלו בחוג ,אין צורך להילחץ
במידה והשעות תגדלנה (8-10) הייתי ממליץ לעבוד עם מאמן על עבודה פונקציונאלית א-סימטרית
על מנת לחזק את הצד החלש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון mma לנוערליאור28/08/2013
שלום,
אני נער בן 15 והייתי רוצה לדעת האם תוכלו לבנות לי תכנית אימון לשיפור יכולת הmma שלי (קיקבוקסינג וג'יוג'יטסו) מכיוון שיש ברצוני להשתפר לכדי רמה של לוחם מקצועי.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון mma לנוער - תגובה
עידן אמזלג02/09/2013שלום ליאור
בפורום הזה לא ניתן לבנות תוכנית אימון
אני ממליץ לך לפנות למאמן שלך ותשאל אותו על מה הוא ממליץ לך לעבוד בנוסף לאימונים, ואז אתה יכול לפנות באופן פרטי לאיש מקצוע שייפגש איתך וייבנה לך תוכנית מסודרת
מאד חשוב בגילך שהתוכנית תהיה מותאמת לך
זהו שלב חשוב בהתפתחות שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויחן20/08/2013
שלום:)
אני כמעט בת 18..
ואני משתדלת לעסוק כמעט כל יום בפעילות גופנית בין בחדר כושר או לבד..
כשאני בחדר כושר 2-3 בשבוע אני עושה בהליכון בדרכ 50 דק במהירות 6.6 בהליכון כתוב שאני שורפת בערך 500 קלוריות..אבל הבנתי שאם חוזרים על אימון מסוים אז שורפים פחות קלוריות..
אז ההליכון "משקר"?
והאם זה נחשה בסדר 500 קלוריות ליום 2-3 בשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי - תגובה
עידן אמזלג22/08/2013שלום חן
אין לשום הליכון יכולת לתת לך כמות קלוריות שאת שורפת
זו נוסחה מאד כללית ..
חשוב להבין שגם אחרי האימון הגוף ממשיך לעבוד ולכן הערך יותר גבוה ממה שאת חושבת
יחד עם זאת הליכה בקצב 6.5 זה נמוך ואם את מעוניינת לשרוף יותר אז חשוב שהעצימות עלה
שתשארי באותה המהירות אבל תעלי שיפוע 3 -5 או שתגבירי מהירות ואף תעברי לרוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?