מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בת 42.האם אני כבר מבוגרת מידיס.31/08/2011
מכדי להתאמן בא.לחימה.ואם לא
איזה כדאי בהתאם לגילי? אני בעלת כושר
גופני די-טוב.רוצה להתאמן גם בשביל ה.עצמית
וגם סתם בשביל העלאת כושר. ? אשמח לעיצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 42.האם אני כבר מבוגרת מידי - תגובה
רוני קליין31/08/2011אם את בריאה ומסוגלת להתמיד באימונים סדירים אז זהו רעיון מצויין.
המלצתי:
להתאמן כל יום באופן מתון (הליכה, שחיה וכד'). ההתמדה היא בעל ערך יותר מעוצמת האימון. לכן מומלץ אימון מתון אבל יום יומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אז אילו א.לחימה נחשבות מתונות?
ס.01/09/2011אני חשבתי על קרב-מגע או קראטה,זה כדאי לאישה בגילי?
אגב,כרגע אני אכן הולכת כמעט מידי יום.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אז אילו א.לחימה נחשבות מתונות? - תגובה
עמית חכים01/09/2011ראשית כל פעילות ספורטיבית באשר היא, יכולה להיות מצויינת כמובן כשיש הדרכה נכונה מבעל מקצוע המלווה את הפעילות שלך, בהתחשב שמצב בריאותך תקין.
לעניין אומנות הלחימה קרב מגע יכול להיות מצויין עבורך.. בהתחשב כמובן לגילך שוב עם הדרכה נכונה ויעילה את אכן יכולה למצוא את עצמך משתלבת בצורה טובה, מפיקה ואף נהנת מהאימונים. רק כמובן שצריך למצוא קבוצה מתאימה לגילך ולא להיכנס לקבוצה שכולם בגילאי ההתבגרות ומעצם כך עוצמת האימון תיהיה בהתאם ואת עלולה למצוא עצמך מאבדת כיוון וזו לא המטרה..!!
לגבי הקראטה ישנם כמה סוגים שונים גם כאן אמליץ על שיעור ניסיון ושוב לראות למה את מתחברת יותר.
בשורה תחתונה שיהיה מלא בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)