אני בת 42.האם אני כבר מבוגרת מידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בת 42.האם אני כבר מבוגרת מידי
    ס.
    31/08/2011

מכדי להתאמן בא.לחימה.ואם לא
    איזה כדאי בהתאם לגילי? אני בעלת כושר
    גופני די-טוב.רוצה להתאמן גם בשביל ה.עצמית
    וגם סתם בשביל העלאת כושר. ? אשמח לעיצה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני בת 42.האם אני כבר מבוגרת מידי - תגובה

רוני קליין
    31/08/2011

אם את בריאה ומסוגלת להתמיד באימונים סדירים אז זהו רעיון מצויין.

המלצתי:
    להתאמן כל יום באופן מתון (הליכה, שחיה וכד'). ההתמדה היא בעל ערך יותר מעוצמת האימון. לכן מומלץ אימון מתון אבל יום יומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.אז אילו א.לחימה נחשבות מתונות?

ס.
    01/09/2011

אני חשבתי על קרב-מגע או קראטה,זה כדאי לאישה בגילי?
    אגב,כרגע אני אכן הולכת כמעט מידי יום.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.אז אילו א.לחימה נחשבות מתונות? - תגובה

עמית חכים
    01/09/2011

ראשית כל פעילות ספורטיבית באשר היא, יכולה להיות מצויינת כמובן כשיש הדרכה נכונה מבעל מקצוע המלווה את הפעילות שלך, בהתחשב שמצב בריאותך תקין.
    לעניין אומנות הלחימה קרב מגע יכול להיות מצויין עבורך.. בהתחשב כמובן לגילך שוב עם הדרכה נכונה ויעילה את אכן יכולה למצוא את עצמך משתלבת בצורה טובה, מפיקה ואף נהנת מהאימונים. רק כמובן שצריך למצוא קבוצה מתאימה לגילך ולא להיכנס לקבוצה שכולם בגילאי ההתבגרות ומעצם כך עוצמת האימון תיהיה בהתאם ואת עלולה למצוא עצמך מאבדת כיוון וזו לא המטרה..!!
    לגבי הקראטה ישנם כמה סוגים שונים גם כאן אמליץ על שיעור ניסיון ושוב לראות למה את מתחברת יותר.
    בשורה תחתונה שיהיה מלא בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה